Sådan downloader du serier og film, så du kan se dem offline

Hvis du vil se serier og film offline, kan du downloade dem fra Netflix-appen. Få mere at vide om, hvordan du finder, downloader og ser downloadede serier og film herunder.

Hvis du vil downloade fra Netflix, skal du have den seneste version af Netflix-appen på en af disse enheder:

• iPhone, iPad, eller iPod touch med iOS 9.0 eller nyere

• Android-telefon eller -tablet med Android 4.4.2 eller nyere

• Amazon Fire-tablet Fire OS 4.0 eller nyere

• Windows 10-tablet eller -computer med version 1607 (jubilæumsopdatering) eller nyere

• Vælg modellerne Chromebook og Chromebox

Find og download en serie eller en film

Tryk på en serie eller film, og se efter ikonet Downloadspil ned for at se, om den kan downloades, eller filtrer efter, hvad der er tilgængeligt til download. Det er ikke alle titler, der kan downloades.

1. Åbn Netflix-appen, og tryk på Downloads pil ned.

• På en Windows 10-enhed skal du åbne Netflix-appen og vælge Menu .

2. Vælg Se, hvad du kan downloade, Find noget at downloade, Find mere at downloade eller Tilgængelig til download afhængigt af din enhed.

3. Vælg en serie eller film.

4. På beskrivelsessiden skal du trykke på Downloads pil ned.

• For serier vises Downloads pil ned ud for hver tilgængelig episode.

• Spar på dit dataforbrug ved at downloade via wi-fi.

Du kan have op til 100 downloads ad gangen på lige så mange enheder, som dit abonnement tillader.

Se downloadede serier og film

Vi anbefaler, at du altid er logget på Netflix-appen, så du altid har adgang til dine downloads.

1. Log på Netflix-appen, og vælg Downloads pil ned.

• På en Windows 10-enhed skal du åbne Netflix-appen og vælge Menu menuikon og derefter og derefter Mine downloads (My Downloads).

2. Find den titel, du ønsker at se, og vælg Afspil (Play) knappen afspil .

• For serier skal du vælge serien og derefter trykke på Afspil (Play) knappen afspil ud for den episode, du vil se.

Downloadede serier og film er tilgængelige på den enhed, der blev brugt til at downloade dem, og kan ses af en hvilken som helst profil på din konto. Downloads vil udløbe efter et stykke tid, og nogle har en grænse for, hvor mange gange de kan downloades pr. år. Slet downloads fra din enhed, når du er færdig med at se en film eller serie.

Bemærk:
Børneprofiler er muligvis ikke i stand til at se alle downloadede serier og film baseret på titlens aldersgrænse.
Bemærk:
Hvis du afmelder din konto, vil serier og film, du har downloadet, blive slettet fra din enhed. Du skal downloade dem igen, hvis du tilmelder dig igen i fremtiden.