Download af serier og film på Netflix

Du kan downloade udvalgte serier og film på Netflix-appen for at se dem offline senere. Denne funktion er tilgængelig i Netflix-appen til Apple iOS- eller Android-baserede mobilenheder og computere og tablets med Windows 10. Downloads understøttes ikke på andre enheder eller på computerbrowsere i øjeblikket. Hvis du får en fejlmeddelelse, når du prøver at downloade eller se en titel, kan du søge efter fejlmeddelelsen i vores Hjælp-center.

Hvad skal jeg bruge for at kunne downloade serier og film på Netflix?

• En internetforbindelse,

• en aktiv konto til streaming fra Netflix og

• en iPhone, iPad eller iPod med iOS 9.0 eller nyere eller

• en telefon eller tablet med Android 4.4.2 eller nyere eller

• en tablet eller computer med Windows 10 Version 1607 (jubilæumsopdatering) eller nyere og

• Den nyeste version af Netflix-appen til Apple iOS, Android eller Windows 10

Hvordan downloader jeg en titel?

Hvis du har en bestemt titel i tankerne, kan du søge efter titlen og kigge efter downloadikonet . Følg nedenstående trin, når du har fundet en titel.

1. Vælg den titel, du vil downloade.

2. På beskrivelsessiden skal du trykke på ikonet Download.

• For serier vises ikonet ud for hver enkelt tilgængelig episode.

3. Når titlen er downloadet, kan du få adgang til den fra området Mine downloads (My Downloads) i appen.

Jeg kan ikke se download-muligheden.

Ikke alle titler er tilgængelige til download. Hvis du ikke har disse indstillinger på din enhed, prøver du muligvis at downloade på en enhed, der ikke overholder ovenstående downloadkriterier.

Bemærk:
Android-baserede telefoner og tablets muliggør også Smart-downloads, en funktion, der automatisk downloader næste episode af en serie, når du er færdig med at se en episode.

Hvordan ser jeg en downloadet titel?

Vælg den enhed, du vil se din downloadede titel på.

Bemærk:
Selvom du ikke behøver at have forbindelse til internettet for at se dine downloadede titler, skal du være logget på din Netflix-konto for at have adgang til dem. Vi anbefaler, at du altid er logget på din mobile Netflix-app, så du altid har adgang til dine downloads.

iPhone, iPad eller iPod

1. Vælg ikonet Downloads .

2. Vælg ikonet Afspil (Play) på den titel, du vil se.

• For serier skal du først vælge serien og derefter trykke på ikonet Afspil (Play) på den episode, du vil se.

Android-baseret telefon eller -tablet

1. Vælg ikonet Downloads .

2. Vælg ikonet Afspil (Play) på den titel, du vil se.

• For serier skal du først vælge serien og derefter trykke på ikonet Afspil (Play) på den episode, du vil se.

Windows 10-baseret tablet eller computer

1. Åbn Netflix-appen, og tryk på ikonet Menu Menu.

2. Vælg Mine downloads (My Downloads).

3. Vælg ikonet Afspil (Play) på den titel, du vil se.

• For serier skal du først vælge serien og derefter trykke på ikonet Afspil (Play) på den episode, du vil se.

Hvordan sletter jeg en downloadet titel?

Når du er færdig med at se en downloadet titel, kan du slette den fra din enhed, hvis du ikke længere ønsker at gemme den.

iPhone, iPad eller iPod

Slet en enkelt downloadet titel fra din iOS-enhed:

1. Tryk på Downloads.

2. Tryk på Rediger (Edit) i skærmens øverste højre hjørne.

3. Tryk på det røde X-ikon for at fjerne titlen fra din enhed.

Slet alle downloadede titler fra din iOS-enhed:

1. Tryk på ikonet Menu .

2. Rul ned, og vælg Appindstillinger (App Settings).

3. Vælg Slet alle downloads (Delete All Downloads).

4. Vælg Slet (Delete) på bekræftelsesskærmbilledet.

5. Alle downloadede titler vil blive slettet.

Android-baseret telefon eller -tablet

Slet en enkelt downloadet titel fra din Android-enhed:

1. Tryk på Downloads.

2. Tryk på menuikonet Rediger i øverste højre hjørne af skærmen.

3. Vælg de titler, du vil slette, ved at markere feltet ved siden af titlerne.

4. Tryk på sletteikonet Slet for at fjerne titlen fra enheden.

Slet alle downloadede titler fra din Android-enhed:

1. Tryk på ikonet Menu .

2. Rul ned, og vælg Appindstillinger (App Settings).

3. Vælg Slet alle downloads (Delete All Downloads).

4. Vælg Slet (Delete) på bekræftelsesskærmbilledet.

5. Alle downloadede titler vil blive slettet.

Windows 10-baseret tablet eller computer

Slet en enkelt downloadet titel fra din Windows 10-baserede enhed:

1. Klik eller tryk på ikonet Menu Menu.

2. Vælg Mine downloads (My Downloads).

3. Klik eller tryk på redigeringsikonet Rediger i øverste højre hjørne af skærmen.

4. Vælg de titler, du vil slette, ved at markere feltet ved siden af titlerne.

5. Klik eller tryk på sletteikonet Slet for at fjerne titlen fra enheden.

Slet alle downloadede titler fra din Windows 10-baserede enhed

1. Klik eller tryk på ....

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg Slet alle downloads (Delete All Downloads).

4. Vælg Slet (Delete) på bekræftelsesskærmbilledet.

5. Alle downloadede titler vil blive slettet.

Hvordan ændrer jeg videokvaliteten af den downloadede titel?

Du kan vælge den downloadkvalitet, der passer bedst til dine behov. Standard er en lidt lavere videokvalitet, som kræver mindre lagerplads og tager kortere tid at downloade. Højere (Higher) kvalitet, op til 1080p, afhængig af den downloadede titel, kræver mere lagerplads og tager længere tid at downloade.

iPhone, iPad eller iPod

1. Fra Netflix-appen skal du trykke på ikonet Menu Menu.

2. Rul ned, og vælg Appindstillinger (App Settings).

3. Under overskriften Downloads skal du vælge Videokvalitet (Video Quality).

4. Vælg videokvaliteten Standard eller Højere (Higher).

Android-baseret telefon eller -tablet

1. Fra Netflix-appen skal du trykke på ikonet Menu Menu.

2. Rul ned, og vælg Appindstillinger (App Settings).

3. Under overskriften Downloads skal du vælge Videokvalitet (Video Quality).

4. Vælg videokvaliteten Standard eller Højere (Higher).

Bemærk:
Android-baserede enheder skal kunne streame Netflix i HD for at kunne vælge videokvalitet. Få mere at vide om HD-kompatible Android-modeller.

Windows 10-baseret tablet eller computer

1. Tryk på ... i Netflix-appen.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Under overskriften Downloads skal du vælge Videokvalitet (Video Quality).

4. Vælg videokvaliteten Standard eller Højere (Higher).

Hvordan kan jeg fjerne downloads fra en enhed, jeg ikke har adgang til?

Afhængigt af dit streamingabonnement kan du til enhver tid have en, to eller fire enheder med downloadede titler. Hvis du ikke kan slette downloadede titler direkte fra en enhed, kan du administrere dine aktive downloadenheder fra din Konto på Netflix.com eller via Netflix-appen ved at følge nedenstående trin. Når du fjerner en enhed, fjernes alle downloads på den pågældende enhed.

iPhone, iPad eller iPod

1. Fra Netflix.com skal du klikke eller trykke på ikonet Menu .

2. Vælg Konto (Account).

3. Rul ned, og vælg Administrer downloadenheder (Manage Download Devices).

4. Vælg Fjern enhed (Remove Device) på den enhed, du vil fjerne.

Android-baseret telefon eller -tablet

1. Fra Netflix.com skal du klikke eller trykke på ikonet Menu .

2. Vælg Konto (Account).

3. Rul ned, og vælg Administrer downloadenheder (Manage Download Devices).

4. Vælg Fjern enhed (Remove Device) på den enhed, du vil fjerne.

Windows 10-baseret tablet eller computer

1. Klik eller tryk på ....

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg Kontooplysninger (Account Details).

4. Rul ned, og vælg Administrer downloadenheder (Manage Download Devices).

5. Vælg Fjern enhed (Remove Device) på den enhed, du vil fjerne.

Hvordan kan jeg administrere min Android-lagringsplacering?

På Android-enheder med et installeret SD-kort kan du gemme dine downloadede filer på kortet.

1. Fra Netflix-appen skal du trykke på ikonet Menu .

2. Rul ned, og vælg Appindstillinger (App Settings).

3. Under overskriften Downloads skal du vælge Placering for downloadede filer (Download Location).

4. Vælg, hvor du vil gemme dine downloads.
    Dette ændrer lagringsplaceringen for fremtidige downloads. Titler, du allerede har downloadet, forbliver, hvor de er.

Påvirker downloads mit dataforbrug?

Download og streaming bruger lige store mængder data. Hvis du er bekymret for mobildataforbrug, foreslår vi, at du downloader, mens du har forbindelse til Wi-Fi. Se vores Hjælp-center for at få flere oplysninger om dataforbrug.

Er der en grænse for, hvor mange titler jeg kan downloade?

Du kan i øjeblikket højst gemme 100 titler ad gangen på en enkelt enhed. Forsøg på at gemme flere end 100 titler vil resultere i en fejl.

Vil jeg få besked, når et download er ved at udløbe?

Når du har downloadet en titel til din enhed, har du et begrænset tidsrum til at se den, inden den udløber. Titler, der udløber på din enhed om mindre end 7 dage, viser den tid, der er tilbage. Når en titel, du har downloadet, ikke længere er tilgængelig på Netflix, udløber dit download og kan ikke afspilles. Se vores Hjælp-center for at få flere oplysninger om, hvorfor downloads udløber, og hvordan du fornyer downloads.

globe