Download af serier og film på Netflix

Du kan downloade udvalgte serier og film på Netflix-appen for at se dem offline senere, og det tæller ikke med i det maksimale antal skærme, du kan bruge på samme tid. Downloadede titler er kun tilgængelige på den enhed, som de er downloadet på.

Download-funktionen er tilgængelig på enheder, der opfylder nedenstående krav. Den understøttes ikke på computere.

Hvad skal jeg bruge for at kunne downloade serier og film på Netflix?

• En internetforbindelse,

• en aktiv konto til streaming fra Netflix og

• En iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 9.0 eller nyere, eller

• en telefon eller tablet med Android 4.4.2 eller nyere eller

• En Amazon Fire-tablet med Fire OS 4.0 eller nyere eller

• en tablet eller computer med Windows 10 Version 1607 (jubilæumsopdatering) eller nyere og

• Den nyeste version af Netflix-appen til Apple iOS, Android, Amazon Fire eller Windows 10.

Bemærk:
Nogle Chromebook- og Chromebox-modeller kan muligvis downloade den aktuelle Netflix-app til Android fra Google Play Store og bruge downloadfunktionen.

Hvis du får en fejlmeddelelse, når du prøver at downloade eller se en titel, kan du søge efter fejlmeddelelsen i vores Hjælp-center.

Hvordan downloader jeg en titel?

Hvis du har en bestemt titel i tankerne, kan du søge efter titlen og kigge efter ikonet Downloads. Følg nedenstående trin, når du har fundet en titel.

1. Vælg den titel, du vil downloade.

2. På beskrivelsessiden skal du trykke på ikonet Downloads.

• For serier vises ikonet ud for hver enkelt tilgængelig episode.

3. Når titlen er downloadet, kan du få adgang til den fra området Mine downloads (My Downloads) i appen.

Jeg kan ikke se download-muligheden.

Ikke alle titler er tilgængelige til download. Hvis du ikke har disse indstillinger på din enhed, prøver du muligvis at downloade på en enhed, der ikke overholder ovenstående downloadkriterier.

Bemærk:
Visse enheder har også mulighed for Smart-downloads, en funktion, der sletter en downloadet episode efter afspilning, og derefter automatisk downloader den næste episode i serien.

Hvordan ser jeg en downloadet titel?

En downloadet titel kan kun ses på den enhed, du downloadede titlen på.

Bemærk:
Selvom du ikke behøver at have forbindelse til internettet for at se dine downloadede titler, skal du være logget på din Netflix-konto for at have adgang til dem. Vi anbefaler, at du altid er logget på din Netflix-app, så du altid har adgang til dine downloads.

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Vælg ikonet Downloads i Netflix-appen.

2. Vælg ikonet Afspil (Play) på den titel, du vil se.

• For serier skal du først vælge serien og derefter trykke på ikonet Afspil (Play) på den episode, du vil se.

Android-baseret telefon eller -tablet

1. Vælg ikonet Downloads i Netflix-appen.

2. Vælg ikonet Afspil (Play) på den titel, du vil se.

• For serier skal du først vælge serien og derefter trykke på ikonet Afspil (Play) på den episode, du vil se.

Amazon Fire-tablet

1. Vælg ikonet Downloads i Netflix-appen.

2. Vælg ikonet Afspil (Play) på den titel, du vil se.

• For serier skal du først vælge serien og derefter trykke på ikonet Afspil (Play) på den episode, du vil se.

Windows 10-baseret tablet eller computer

1. Åbn Netflix-appen, og tryk på ikonet Menu Menu.

2. Vælg Mine downloads (My Downloads).

3. Vælg ikonet Afspil (Play) på den titel, du vil se.

• For serier skal du først vælge serien og derefter trykke på ikonet Afspil (Play) på den episode, du vil se.

Hvordan sletter jeg en downloadet titel?

Når du er færdig med at se en downloadet titel, kan du slette den fra din enhed, hvis du ikke længere ønsker at gemme den.

iPhone, iPad eller iPod touch

Slet en enkelt downloadet titel fra din iOS-enhed:

1. Tryk på Downloads.

2. Tryk på Rediger (Edit) i skærmens øverste højre hjørne.

3. Tryk på det røde X-ikon for at fjerne titlen fra din enhed.

Slet alle downloadede titler fra din iOS-enhed:

1. Tryk på ikonet Menu .

2. Rul ned, og vælg Appindstillinger (App Settings).

3. Vælg Slet alle downloads (Delete All Downloads).

4. Vælg Slet (Delete) på bekræftelsesskærmbilledet.

5. Alle downloadede titler vil blive slettet.

Android-baseret telefon eller -tablet

Slet en enkelt downloadet titel fra din Android-enhed:

1. Tryk på Downloads.

2. Tryk på redigeringsikonet Rediger i øverste højre hjørne af skærmen.

3. Vælg de titler, du vil slette, ved at markere feltet ved siden af titlerne.

4. Tryk på sletteikonet Slet for at fjerne titlen fra enheden.

Slet alle downloadede titler fra din Android-enhed:

1. Tryk på ikonet Menu .

2. Rul ned, og vælg Appindstillinger (App Settings).

3. Vælg Slet alle downloads (Delete All Downloads).

4. Vælg Slet (Delete) på bekræftelsesskærmbilledet.

5. Alle downloadede titler vil blive slettet.

Amazon Fire-tablet

Slet en enkelt downloadet titel fra din enhed:

1. Tryk på Downloads.

2. Tryk på redigeringsikonet Rediger i øverste højre hjørne af skærmen.

3. Vælg de titler, du vil slette, ved at markere feltet ved siden af titlerne.

4. Tryk på sletteikonet Slet for at fjerne titlen fra enheden.

Slet alle downloadede titler fra din enhed:

1. Tryk på ikonet Menu .

2. Rul ned, og vælg Appindstillinger (App Settings).

3. Vælg Slet alle downloads (Delete All Downloads).

4. Vælg Slet (Delete) på bekræftelsesskærmbilledet.

5. Alle downloadede titler vil blive slettet.

Windows 10-baseret tablet eller computer

Slet en enkelt downloadet titel fra din Windows 10-baserede enhed:

1. Klik eller tryk på ikonet Menu Menu.

2. Vælg Mine downloads (My Downloads).

3. Klik eller tryk på redigeringsikonet Rediger i øverste højre hjørne af skærmen.

4. Vælg de titler, du vil slette, ved at markere feltet ved siden af titlerne.

5. Klik eller tryk på sletteikonet Slet for at fjerne titlen fra enheden.

Slet alle downloadede titler fra din Windows 10-baserede enhed

1. Klik eller tryk på ....

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg Slet alle downloads (Delete All Downloads).

4. Vælg Slet (Delete) på bekræftelsesskærmbilledet.

5. Alle downloadede titler vil blive slettet.

Bemærk:
Visse enheder har også mulighed for Smart-downloads, en funktion, der sletter en downloadet episode efter afspilning, og derefter automatisk downloader den næste episode i serien.
Bemærk:
Hvis du allerede har lukket din konto og gerne vil slette tidligere downloadede titler, kan du slette Netflix-appen for at fjerne downloadet indhold på enheden.

Hvordan sletter jeg alle downloads fra en enhed?

Afhængigt af dit streamingabonnement kan du til enhver tid have en, to eller fire enheder med downloadede titler. Hvis du ser en meddelelse om, at du har downloads på for mange enheder kan du fjerne alle downloads fra en eller flere enheder via nedenstående trin, også selvom du ikke har enheden længere. Når du fjerner en enhed, slettes alle downloads på den pågældende enhed.

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Log på Netflix fra en internet- eller mobilbrowser.

2. Klik eller tryk på ikonet Menu.

3. Vælg Konto (Account).

4. Rul ned, og vælg Administrer downloadenheder (Manage Download Devices).

5. Vælg Fjern enhed (Remove Device) på den enhed, du vil fjerne.

Android-baseret telefon eller -tablet

1. På Netflix.com skal du klikke eller trykke på ikonet Menu .

2. Vælg Konto (Account).

3. Rul ned, og vælg Administrer downloadenheder (Manage Download Devices).

4. Vælg Fjern enhed (Remove Device) på den enhed, du vil fjerne.

Amazon Fire-tablet

1. På Netflix.com skal du klikke eller trykke på ikonet Menu .

2. Vælg Konto (Account).

3. Rul ned, og vælg Administrer downloadenheder (Manage Download Devices).

4. Vælg Fjern enhed (Remove Device) på den enhed, du vil fjerne.

Windows 10-baseret tablet eller computer

1. Klik eller tryk på ....

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg Kontooplysninger (Account Details).

4. Rul ned, og vælg Administrer downloadenheder (Manage Download Devices).

5. Vælg Fjern enhed (Remove Device) på den enhed, du vil fjerne.

Hvordan ændrer jeg videokvaliteten af den downloadede titel?

Du kan vælge den downloadkvalitet, der passer bedst til dine behov. Standard er en lidt lavere videokvalitet, som kræver mindre lagerplads og tager kortere tid at downloade. Højere (Higher) kvalitet, op til 1080p, afhængig af den downloadede titel, kræver mere lagerplads og tager længere tid at downloade.

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Log på Netflix fra en internet- eller mobilbrowser.

2. Klik eller tryk på ikonet Menu.

3. Rul ned, og vælg Appindstillinger (App Settings).

4. Under overskriften Downloads skal du vælge Videokvalitet (Video Quality).

5. Vælg videokvaliteten Standard eller Højere (Higher).

Android-baseret telefon eller -tablet

1. I Netflix-appen skal du trykke på Menu-ikonet .

2. Rul ned, og vælg Appindstillinger (App Settings).

3. Under overskriften Downloads skal du vælge Videokvalitet (Video Quality).

4. Vælg videokvaliteten Standard eller Højere (Higher).

Bemærk:
Android-baserede enheder skal kunne streame Netflix i HD for at kunne vælge videokvalitet. Få mere at vide om HD-kompatible Android-modeller.

Amazon Fire-tablet

1. I Netflix-appen skal du trykke på Menu-ikonet .

2. Rul ned, og vælg Appindstillinger (App Settings).

3. Under overskriften Downloads skal du vælge Videokvalitet (Video Quality).

4. Vælg videokvaliteten Standard eller Højere (Higher).

Bemærk:
Amazon Fire-baserede enheder skal kunne streame Netflix i HD for at kunne vælge videokvalitet. Få mere at vide om HD-kompatible Amazon Fire-modeller.

Windows 10-baseret tablet eller computer

1. Tryk på ... i Netflix-appen.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Under overskriften Downloads skal du vælge Videokvalitet (Video Quality).

4. Vælg videokvaliteten Standard eller Højere (Higher).

Hvordan ændrer jeg indstillingerne for lyd eller undertekster på den downloadede titel?

En serie eller film downloades med de valg af lyd og undertekster, der er indstillet på tidspunktet for download. Du kan opdatere indstillingerne for titlens lyd eller undertekster, før du downloader den, eller du kan slette den downloadede titel, opdatere indstillingerne for lyd eller undertekster og downloade titlen igen.

Hvordan kan jeg administrere min Android-lagringsplacering?

På Android-enheder med et installeret SD-kort kan du gemme dine downloadede filer på kortet.

1. I Netflix-appen skal du trykke på Menu-ikonet .

2. Rul ned, og vælg Appindstillinger (App Settings).

3. Under overskriften Downloads skal du vælge Placering for downloadede filer (Download Location).

4. Vælg, hvor du vil gemme dine downloadede filer.

Bemærk:
    Dette vil ændre lagerplaceringen for fremtidigt downloadede filer. Titler, du allerede har downloadet, forbliver, hvor de er.

Påvirker downloads mit dataforbrug?

Download og streaming bruger lige store mængder data. Hvis du er bekymret for mobildataforbrug, foreslår vi, at du downloader, mens du har forbindelse til wi-fi. Se vores Hjælp-center for at få flere oplysninger om dataforbrug.

Er der en grænse for, hvor mange titler jeg kan downloade?

Du kan i øjeblikket højst gemme 100 titler ad gangen på en enkelt enhed. Forsøg på at gemme flere end 100 titler vil resultere i en fejl.

Bemærk:
Antallet af titler, du kan downloade, afhænger af den tilgængelige lagerplads på din enhed. Ikke alle enheder er i stand til at gemme 100 downloads.

Er der en grænse for, hvor mange gange jeg kan downloade en titel?

Ja, visse titler kan kun downloades et begrænset antal gange pr. år som følge af titlernes licensrettigheder. Hvis du forsøger at downloade en titel, efter den har nået sin årlige grænse, vil du se en fejlmeddelelse om, at du har nået grænsen.

Du kan få mere at vide om licensbegrænset indhold ved at gå til Hvordan får Netflix licenser til serier og film?.

Er der en grænse for, hvor mange enheder jeg kan have downloadede titler på?

Det maksimale antal enheder, du kan downloade titler på, er lig med antallet af skærme, du kan se Netflix på samtidigt baseret på dit abonnement. F.eks. kan du downloade på 2 enheder med et abonnement med 2 skærme.

Hvis du har downloads på det maksimale antal enheder for dit abonnement, skal du slette alle downloads på mindst én enhed, før du kan downloade på en ny enhed.

Vil jeg få besked, når et download er ved at udløbe?

Når du har downloadet en titel til din enhed, har du et begrænset tidsrum til at se den, inden den udløber. Titler, der udløber på din enhed om mindre end 7 dage, viser den tid, der er tilbage. Når en titel, du har downloadet, ikke længere er tilgængelig på Netflix, udløber dit download og kan ikke afspilles. Se vores Hjælp-center for at få flere oplysninger om, hvorfor downloads udløber, og hvordan du fornyer downloads.

Kan jeg fortsat se mine downloads, hvis jeg lukker min konto?

Nej. Når din konto er lukket, vil eventuelle downloadede titler ikke længere være tilgængelige.