Sådan finder og downloader du serier og film

Hvis du vil se serier og film offline, kan du downloade dem fra Netflix-appen.

Sådan finder du serier og film til download:

1. Åbn Netflix-appen, og tryk på Downloads .

2. Vælg Se, hvad du kan downloade, Find noget at downloade eller Find mere at downloade.

På en Windows 10-enhed:

1. Åbn Netflix-appen, og vælg Menu .

2. Rul ned, og vælg Tilgængelig til download (Available for Download).

Du kan også trykke på en serie eller film og se efter Downloads-ikonet på beskrivelsessiden for at se, om den kan downloades.

Sådan downloader du:

1. Åbn Netflix-appen, og vælg en serie eller film. Ikke alle titler er tilgængelige til download.

2. På beskrivelsessiden skal du trykke på Downloads .

• For serier vises Downloads ved siden af hver tilgængelig episode.

• For at spare på dit dataforbrug kan du downloade via wi-fi.

Du kan have op til 100 downloads ad gangen på lige så mange enheder, som dit abonnement tillader.

Downloadede serier og film:

• Er gemt i sektionen Downloads i appen.

• Er kun tilgængelige på den enhed, som de blev downloadet på.

• Kan ses fra en hvilken som helst profil på din konto.

• Bruger de lyd- og undertekstindstillinger, der var indstillet, da du downloadede titlen.

Bemærk:
Børneprofiler er muligvis ikke i stand til at se alle downloadede serier og film baseret på titlens aldersgrænse.

Hvis du vil downloade fra Netflix, skal du bruge:

• En aktiv Netflix-konto

• En internetforbindelse

• Den seneste version af Netflix-appen på en af disse enheder:

• iPhone, iPad, eller iPod touch med iOS 9.0 eller nyere

• Android-telefon eller -tablet med Android 4.4.2 eller nyere

• Amazon Fire-tablet Fire OS 4.0 eller nyere

• Windows 10-tablet eller -computer med version 1607 (jubilæumsopdatering) eller nyere

Bemærk:
Nogle Chromebook- og Chromebox-modeller kan downloade serier og film.