Download af tv-serier og film på Netflix

Du kan downloade udvalgte serier og film på Netflix-appen for at se dem offline senere. Denne funktion er tilgængelig i Netflix-appen til Apple iOS- eller Android-baserede mobilenheder og computere og tablets med Windows 10. Downloads understøttes ikke på andre enheder eller på computerbrowsere i øjeblikket.

Hvis du vil downloade titler fra Netflix til din enhed, skal du have følgende:

• en iPhone, iPad eller iPod med iOS 9.0 eller nyere eller

• en telefon eller tablet med Android 4.4.2 eller nyere eller

• en tablet eller computer med Windows 10 Version 1607 (jubilæumsopdatering) eller nyere og

• en internetforbindelse* og

• en aktiv konto til streaming fra Netflix og

• Den nyeste version af Netflix-appen til Apple iOS, Android eller Windows 10

*Selvom du vil kunne se dine downloadede serier og film uden en internetforbindelse, skal du have en internetforbindelse for at kunne downloade indhold via Netflix-appen.

Download og streaming bruger lige store mængder data. Hvis du er bekymret for mobildataforbrug, foreslår vi, at du downloader, mens du har forbindelse til Wi-Fi. Se vores Hjælp-center for at få flere oplysninger om dataforbrug.

Hvis du får en fejlmeddelelse, når du prøver at downloade eller se en titel, kan du søge efter fejlmeddelelsen i vores Hjælp-center.

Du kan administrere dine aktive download-enheder fra siden Konto (Account), når du er logget på Netflix.com.

Når en titel, du har downloadet, ikke længere er tilgængelig på Netflix, udløber titlen og kan ikke afspilles.

Download en titel

Download en titel

Ikke alle titler er tilgængelige til download. Hvis du har en bestemt titel i tankerne, kan du søge efter titlen og kigge efter downloadikonet . Hvis du er interesseret i at gennemse titler, der kan downloades, skal du vælge Tilgængelig til download (Available for Download) i Netflix-menuen . Følg nedenstående trin, når du har fundet en titel. Hvis du ikke har disse indstillinger på din enhed, prøver du muligvis at downloade på en enhed, der ikke overholder ovenstående downloadkriterier.

Bemærk:
Du skal have forbindelse til internettet for at kunne downloade indhold.
  1. Vælg den titel, du vil downloade.

2. På beskrivelsessiden skal du trykke på downloadikonet .

• For tv-serier vises ikonet ud for hver enkelt tilgængelig episode.

3. Når titlen er downloadet, kan du få adgang til den fra området Mine downloads (My Downloads) i appen. Bemærk, at forskellige titler har forskellige udløbsvinduer, så sørg for at kontrollere siden Mine downloads (My Downloads) for oplysninger om udløb.

Hvis du får en fejlmeddelelse, når du prøver at downloade eller se en titel, kan du søge efter fejlmeddelelsen i vores Hjælp-center.

Vælg downloadkvalitet

Du kan vælge den downloadkvalitet for video, der passer bedst til dine behov.* Standard-kvalitet er en lidt lavere videokvalitet, som kræver mindre lagerplads og tager kortere tid at downloade. Højere (Higher) kvalitet, op til 1080p, afhængig af den downloadede titel, kræver mere lagerplads og tager længere tid at downloade.

1. Tryk på ikonet Menu i Netflix-appen .

2. Rul ned, og vælg Appindstillinger (App Settings).

3. Under overskriften Downloads skal du vælge Videokvalitet (Video Quality).

4. Vælg videokvaliteten Standard eller Højere (Higher).

*Android-baserede enheder skal kunne streame Netflix i HD for at kunne vælge videokvalitet. Læs vores artikel om Android for at få flere oplysninger om HD-kompatible modeller.

Administrer lagerplacering for downloadede filer (kun Android)

På Android-enheder med et installeret SD-kort kan du gemme dine downloadede filer på kortet.

1. Tryk på ikonet Menu i Netflix-appen .

2. Rul ned, og vælg Appindstillinger (App Settings).

3. Under overskriften Downloads skal du vælge Placering for downloadede filer (Download Location).

4. Vælg, hvor du vil gemme dine downloadede filer.

• Dette vil ændre lagerplaceringen for fremtidigt downloadede filer. Titler, du allerede har downloadet, forbliver, hvor de er.

Se en downloadet titel

Sådan får du adgang til titler, du allerede har downloadet på din enhed:

1. Åbn Netflix-appen, og tryk på ikonet Menu *.

2. Vælg Mine downloads (My Downloads).

3. Vælg ikonet Afspil (Play) på den titel, du vil se.

• For serier skal du først vælge serien og derefter trykke på ikonet Afspil (Play) på den episode, du vil se.

*Selvom du ikke behøver at have forbindelse til internettet for at se dine downloadede titler, skal du være logget på din Netflix-konto for at have adgang til dem. Vi anbefaler, at du altid er logget på din mobile Netflix-app, så du altid har adgang til dine downloads.

Slet en downloadet titel

Når du er færdig med at se en downloadet titel, er det en god ide at slette denne titel, før du prøver at downloade en ny.

Slet downloadet titel fra din iOS-enhed

1. Tryk på menuikonet .

2. Vælg Mine downloads (My Downloads).

3. Tryk på Rediger (Edit) i skærmens øverste højre hjørne.

4. Tryk på det røde X-ikon for at fjerne titlen fra din enhed.

Slet en downloadet titel fra din Android-baserede enhed

1. Tryk på menuikonet .

2. Vælg Mine downloads (My Downloads).

3. Tryk på redigeringsikonet i skærmens øverste højre hjørne.

4. Vælg de titler, du vil slette, ved at markere feltet ved siden af titlerne.

5. Klik eller tryk på sletningsikonet for at fjerne titlen fra din enhed.

Slet en downloadet titel fra din Windows 10-baserede enhed

1. Klik eller tryk på menuikonet .

2. Vælg Mine downloads (My Downloads).

3. Klik eller tryk på redigeringsikonet i skærmens øverste højre hjørne.

4. Vælg de titler, du vil slette, ved at markere feltet ved siden af titlerne.

5. Klik eller tryk på sletningsikonet for at fjerne titlen fra din enhed.

Slet alle downloadede titler

1. Klik eller tryk på menuikonet .

2. Rul ned, og vælg Appindstillinger (App Settings).

3. Vælg Slet alle downloads (Delete All Downloads).

4. Vælg Slet (Delete) på bekræftelsesskærmbilledet.

5. Alle downloadede titler vil blive slettet.

globe