Hvordan fungerer Netflix?

Gratis Netflix-prøveperioder og fakturering

Hvordan fungerer en gratis prøveperiode?

Prøv os uden beregning i 1 måned! Du kan se et ubegrænset antal film og tv-serier med det samme over internettet på dit tv via en PS3, Wii, Xbox 360 eller andre Netflix-kompatible enheder. Du kan også se indhold med det samme på din computer!

Hvis du er glad for Netflix, skal du ikke foretage dig noget, og dit medlemskab fortsætter automatisk, lige så længe du vælger at være medlem. Netflix-medlemskab er et månedligt abonnement, som begynder ved tilmelding. Du kan nemt afmelde dig når som helst, online, 24 timer i døgnet. Der er ingen langvarige kontrakter eller afmeldingsgebyrer. Du skal blot tilmelde dig for at komme i gang!

Hvordan fungerer Netflix-fakturering?

Hvis du vælger at forblive Netflix-medlem, faktureres du én gang om måneden på den dato, hvor du oprindeligt tilmeldte dig. Du kan finde flere oplysninger om fakturering i vores artikel om hvordan Netflix debiterer din konto.

Sådan ser du Netflix

Hvad kan jeg bruge til at streame Netflix?

Du kan se indhold med det samme fra enhver enhed med internetforbindelse, der understøtter Netflix-appen, f.eks. en computer, spilkonsol, dvd- eller Blu-ray-afspiller, HDTV-enhed, set-top-boks, hjemmebiograf, telefon og tablet. Du kan se en mere detaljeret liste over enheder på vores side Netflix-kompatible enheder (Netflix-ready Devices).

Hvordan ser udvalget ud?

Vi har tusindvis af film og tv-serier, som du kan se med det samme på dit tv via enhver enhed, der kan streame fra Netflix, herunder PS3, Wii, Xbox 360 og din computer. Der vises aldrig reklamer, uanset hvor meget du ser, og du kan sætte titlen på pause, spole frem eller tilbage eller gense den, så ofte du har lyst. Så nemt er det!

Kan jeg streame Netflix i HD?

Ja! Mange Netflix-titler er tilgængelige i HD. Billedkvaliteten ved streaming af film og tv-serier kan variere fra computer til computer og fra enhed til enhed. Billedkvaliteten kan påvirkes af en række andre faktorer som f.eks. din geografiske placering, båndbredden og/eller hastigheden af din internetforbindelse.

Streaming i HD bruger mere båndbredde end streaming i standardopløsning. Kontakt din internetudbyder vedrørende eventuelle ekstra internetgebyrer, da du er ansvarlig for alle internetgebyrer. Du kan Administrere båndbreddeanvendelsen – mængden af data du bruger, når der streames – ved at justere billedkvaliteten af det, du ser. Du skal blot klikke på linket Din konto (Your Account) på webstedet for at ændre indstillingerne for videokvaliteten.

Hvor mange enheder kan jeg anvende Netflix på samtidigt?

Antallet af enheder, som er tilladt til samtidig visning med det samme, afhænger af dit medlemsabonnement. Du kan se oplysninger om dit medlemsabonnement ved at gå til "Skift abonnement" (Change plan) på siden Din konto (Your Account).

Hvordan fungerer Netflix-appen?

Med Netflix' streamingsoftware kan du se indhold med det samme fra Netflix via enhver internetforbundet enhed, der har Netflix-appen. Softwaren kan variere efter enhed og medie, og funktionaliteten kan også variere mellem enhederne. F.eks. kan softwaren være indbygget i en Netflix-kompatibel enhed, eller softwaren kan være en app, der kan downloades til en enhed som f.eks. en Apple iPad. Anvendelse, garantier og begrænsninger for softwaren reguleres af vores brugerbetingelser.

Hvor kan jeg få Netflix?

Medlemmer, som har et streamingabonnement, kan se indhold med det samme via Netflix-tjenesten i nedenstående regioner. Hvilke film og tv-serier der kan streames, kan variere efter geografisk placering og vil ændre sig med tiden.

NETFLIX ER TILGÆNGELIG I DISSE LANDE
Afghanistan
Albanien
Algeriet
Amerikansk Samoa
Andorra
Angola
Anguilla
Antigua og Barbuda
Argentina
Armenien
Aruba
Australien
Australsk Antarktis
Østrig
Aserbajdsjan
Bahamaøerne
Bahrain
Bangladesh
Barbados
Hviderusland
Belgien
Belize
Benin (Dahomey)
Bermudaøerne
Bhutan
Bolivia
Bonaire, Sint Eustatius og Saba
Bosnien og Hercegovina
Botswana
Brasilien
Britisk Guyana
Det britiske territorium i Det Indiske Ocean
Britiske Jomfruøer
Brunei Darussalam
Bulgarien
Burkina Faso (Øvre Volta)
Burundi
Cambodja (Kampuchea)
Cameroun
Canada
Kap Verde-øerne (Cabo Verde)
Cayman-øerne
Den Centralafrikanske Republik
Tchad
Chile
Christmas Island
Cocosøerne
Colombia
Comoros
Cook Islands
Costa Rica
Kroatien
Cuba
Curaçao
Cypern
Tjekkiet
Den Demokratiske Republik Congo
Danmark
Djibouti
Dominica
Den Dominikanske Republik
Østtimor (Timor-Leste)
Ecuador
Egypten
El Salvador
Ækvatorial Guinea
Eritrea
Estland
Etiopien
Falklandsøerne
Færøerne
Fiji
Finland
Frankrig
Fransk Guiana
Fransk Polynesien
Gabon
Gambia
Georgien
Tyskland
Ghana
Gibraltar
Grækenlannd
Grønland
Grenada
Guadeloupe
Guam
Guatemala
Guernsey
Guinea
Guinea-Bissau
Haiti
Heard- og McDonald-øerne
Honduras
Hongkong
Ungarn
Island
Indien
Indonesien
Iran
Irak
Irland
Isle Of Man
Israel
Italien
Elfenbenskysten (Cote d'Ivoire)
Jamaica
Japan
Jersey
Jordan
Kasakhstan
Kenya
Kiribati
Kuwait
Kirgisistan
Den Demokratiske Folkerepublik Laos
Letland
Libanon
Lesotho
Liberia
Libyen
Liechtenstein
Litauen
Luxembourg
Macao
Makedonien
Madagaskar
Malawi
Malaysia
Maldiverne
Mali
Malta
Marshall-øerne
Martinique
Mauretanien
Mauritius
Mayotte
Mexico
Mikronesien
Moldova
Monaco
Mongoliet
Montenegro
Montserrat
Marokko
Mozambique
Myanmar (Burma)
Namibia
Nauru
Nepal
Holland
Hollandske Antiller
Ny Kaledonien
New Zealand
Nicaragua
Niger
Nigeria
Niue
Norfolk Island
Nordmarianerne
Norge
Oman
Pakistan
Palau
Palæstina
Panama
Papua New Guinea
Paraguay
Peru
Filippinerne
Pitcairn
Polen
Portugal
Puerto Rico
Qatar
Republikken Congo
Réunion
Rumænien
Rusland
Rwanda
Saint Barthélemy
Saint Helena, Ascension og Tristan da Cunha
Saint Kitts og Nevis
Saint Lucia
Saint Martin
Saint-Pierre og Miquelon
Saint Vincent og Grenadinerne
Samoa
San Marino
São Tomé og Príncipe
Saudi-Arabien
Senegal
Serbien
Seychellerne
Sierra Leone
Singapore
Sint Maarten
Slovakiet
Slovenien
Salomonøerne
Somalia
Sydafrika
South Georgia og South Sandwich Islands
Sydkorea (Republikken Korea)
Sydsudan
Spanien
Sri Lanka (Ceylon)
Sudan
Surinam
Swaziland
Sverige
Schweiz
Taiwan
Tadsjikistan
Tanzania
Thailand
Togo
Tokelau
Tonga
Trinidad og Tobago
Tunesien
Tyrkiet
Turkmenistan
Turks- og Caicosøerne
Tuvalu
Amerikanske Jomfruøer (St. Croix, St. John, St. Thomas)
Uganda
Ukraine
Forenede Arabiske Emirater
Storbritannien
USA
USA's ydre småøer (Baker Island, Midway Atoll, Wake Island)
Uruguay
Uzbekistan
Vanuatu (Ny Hebriderne)
Vatikanstaten (Den Hellige Stol)
Venezuela
Vietnam
Wallis og Futuna
Vestsahara
Yemen
Zambia
Zimbabwe

Systemkrav

Hvordan ser jeg Netflix på min computer?

Sådan kan du se film og tv-serier med det samme på din Windows- eller Mac-computer:

1. Åbn en internetbrowser, og gå til www.netflix.com.
  2. Log ind på din Netflix-konto.
  3. Vælg en titel at afspille.

Hvis du ikke allerede har et Microsoft Silverlight-plugin installeret, vil du muligvis blive bedt om at downloade og installere det gratis plugin til din webbrowser. Følg blot anvisningerne for at komme i gang.

Du kan finde detaljerede installationsvejledninger og systemkrav på siden Netflix-systemkrav til HTML5-afspiller og Silverlight (Netflix system requirements for HTML5 Player and Silverlight).

Hvor hurtig skal min internetforbindelse være?

Der kræves en hastighed på mindst 0,5 megabit pr. sekund, men med en hurtigere forbindelse kan du opnå bedre billedkvalitet (som beskrevet i vores Anbefalinger for internetforbindelseshastighed).

Mens "Se med det samme" fungerer fint med mange typer bredbåndsforbindelser, kan hastigheden og båndbredden af din bredbåndsforbindelse til internettet påvirke din oplevelse. Netflix streamer en lille smule data som buffer, hver gang du starter en film eller en tv-serie. Hvis du starter og stopper film eller tv-serier ofte, vil det betyde en lille stigning i den mængde data, Netflix streamer til dig pr. time. I de fleste tilfælde vil det være mindre end et par minutters data.

Netflix er en streamingtjeneste – film og tv-serier streames over internettet, uden at skulle downloades, så du skal hele tiden have forbindelse til internettet, mens du ser en film eller tv-serie.