Hvad er Netflix?

Netflix er en abonnmentsbaseret streamingtjeneste, der gør det muligt for vores medlemmer at se serier og film uden reklamer på en enhed med internetforbindelse.

Du kan også downloade serier og film til din iOS-, Android- eller Windows 10-baserede enhed og se dem uden en internetforbindelse.

Hvis du allerede er medlem og gerne vil have mere at vide om brugen af Netflix, kan du gå til Kom i gang med Netflix.

Serier og film

Indholdet på Netflix varierer afhængigt af region og kan med tiden ændres. Du kan se et bredt udvalg af prisbelønnet originalt indhold fra Netflix, serier, film, dokumentarer og mere

Jo mere du ser, jo bedre bliver Netflix til at anbefale serier og film, som vi tror, du vil synes om.

Inden du tilmelder dig, kan du se noget af det indhold Netflix tilbyder.

Understøttede enheder

Du kan se Netflix via enhver enhed med internetforbindelse, der har installeret Netflix-appen, herunder smart-tv'er, spilkonsoller, streamingafspillere, set-top-bokse, smartphones og tablets. Du kan også se Netflix på din computer ved hjælp af en browser. Du kan se systemkravene til browserkompatibilitet og tjekke vores anbefalinger for internethastighed til at opnå det bedste resultat.

Har du brug for hjælp til at konfigurere? Søg i vores Hjælp-center efter producenten af den enhed, du bruger.

Bemærk:
Netflix-appen medfølger muligvis på visse enheder, men hvis det ikke er tilfældet, kan du downloade Netflix-appen på din enhed. Netflix-appens funktionalitet kan variere fra enhed til enhed.

Abonnementer og priser

Hvert Netflix-abonnement bestemmer antallet af enheder, du kan bruge til at se Netflix med samtidigt, og om du foretrækker at se titler i SD (standard definition), HD (high definition) eller UHD (ultra high definition).

Sammenlign vores abonnementer og priser, og find det, der passer dig bedst. Du kan nemt ændre dit abonnement eller afmelde online til enhver tid.

Sådan kommer du i gang

Følg disse nemme trin for at komme i gang med at se Netflix i dag:

1. Gå til netflix.com/signup.

2. Vælg det abonnement, der passer bedst til dig.

3. Opret en konto ved at indtaste din e-mailadresse og oprette en adgangskode.

4. Indtast en betalingsmåde. Som Netflix-medlem trækkes betalingen én gang om måneden på den dato, du tilmeldte dig.

Det er det hele. God fornøjelse med Netflix!