Hvordan fungerer Netflix?

Hvad er Netflix?

Netflix er en streamingtjeneste, hvor kunderne kan se et bredt udvalg af prisbelønnede serier, film, dokumentarer og meget meretusindvis af internetforbundne enheder. Med Netflix kan du se alt vores indhold uden begrænsninger og uden at skulle se en eneste reklame. Der er altid nye ting at opdage, og der kommer nye serier og film til hver måned.

Gratis prøveperiode

Prøv gratis i 1 måned! Hvis du er glad for Netflix, skal du ikke foretage dig noget, og dit medlemskab fortsætter automatisk, lige så længe du vælger at være medlem. Bemærk, at berettigelsen til den gratis prøveperiode kan variere efter område.

Netflix-medlemskab er et månedligt abonnement, som begynder på den dato, du tilmelder dig. Der er ingen kontrakt, ingen afmeldingsgebyrer og ingen forpligtelser. Dit abonnement kan afmeldes online når som helst, 24 timer i døgnet.

Prøv en måned gratis

Medlemskab

Vælg en pris, og vælg dit abonnement. Netflix tilbyder 3 typer abonnementer alt efter dit behov. Dit abonnement bestemmer, hvor mange personer der kan streame indhold fra Netflix samtidigt, og om du har adgang til titler i SD (standard definition), HD (high definition) eller UHD (ultra high definition):

• Basisabonnement: med 1 SD-skærm (se på en enhed ad gangen i SD)
  • Standardabonnement: med 2 HD-skærme (se på 2 enheder ad gangen. Omfatter HD, når det er tilgængeligt)
  • Premium-abonnement: med 4 HD-/UHD 4K-skærme (se på 4 enheder ad gangen. Omfatter HD og Ultra HD, når det er tilgængeligt)
  • Dvd-abonnement (kun tilgængeligt i USA): Amerikanske kunder kan tilmelde sig et Kun dvd-abonnement eller tilføje dvd'er i deres nuværende streamingabonnement.

Den første måned er gratis for nye medlemmer. Hvis du vælger at forblive Netflix-medlem, faktureres du én gang om måneden på den dato, hvor du oprindeligt tilmeldte dig. Find ud af, hvordan Netflix trækker betaling fra din konto.

Du kan ændre eller opgradere dit abonnement når som helst på siden Konto (Account).

Serier og film

Med Netflix tilgængeligt i mere end 190 lande får du adgang til fantastisk indhold med det samme. Netflix' vidtspændende, globale indhold omfatter prisbelønnet originalt indhold fra Netflix, film, dokumentarer, serier og meget mere. Netflix-indhold varierer afhængigt af region og kan med tiden ændres.

Jo mere du ser, jo bedre bliver Netflix til at anbefale dig serier og film, som du vil synes om.

Du kan afspille, sætte på pause og genoptage afspilningen uden reklamer eller forpligtelser.

Du kan desuden downloade dine yndlingsserier på din iOS- eller Android-baserede enhed eller Windows 10-baserede computer eller tablet. Med downloads kan du se serier og film, når du er på farten eller ikke har internetforbindelse. Se bare løs!

Streamingenheder

Se med hvor som helst, når som helst, på tusindvis af enheder. Med Netflix' streamingsoftware kan du se indhold med det samme fra Netflix via enhver internetforbundet enhed, der har installeret Netflix-appen, herunder smart-tv'er, spilkonsoller, streamingafspillere, smartphones eller tablets. Se vores anbefalinger til internetforbindelsens hastighed for at opnå det bedste resultat. Du kan også streame Netflix direkte på din computer eller bærbare computer. Vi anbefaler, at du gennemser systemkravene til webbrowserkompatibilitet.

Netflix-appen medfølger muligvis på visse enheder, men hvis det ikke er tilfældet, kan brugere downloade Netflix-appen på deres enheder. Netflix-appens funktionalitet kan variere fra enhed til enhed. Du kan finde flere oplysninger om begrænsninger og brug i brugerbetingelserne.

Har du brug for hjælp til at konfigurere? Søg efter producenten af den enhed, du bruger, i vores Hjælp-center.

Sådan kommer du i gang

Følg disse nemme trin for at komme i gang med at se Netflix i dag:

1. Vælg det abonnement, der passer dig bedst.
  2. Opret en konto ved at indtaste din e-mailadresse og oprette en adgangskode.
  3. Angiv en betalingsmåde, så du ikke går glip af en eneste episode, når din gratis prøveperiode udløber.
  4. Det er det hele. Nu kan du se serier og film!

Du kan afmelde din gratis prøveperiode når som helst i løbet af de første 30 dage og aldrig betale noget. Hvis du vælger ikke at afmelde, trækkes betalingen først, når den gratis prøveperiode er slut. Vi sender dig en e-mail med en påmindelse tre dage før udløb af den gratis prøveperiode for at sikre os, at du stadig er glad for at bruge Netflix.

Som Netflix-medlem faktureres du én gang om måneden på den dato, hvor du oprindeligt tilmeldte dig. Hvis du beslutter, at Netflix alligevel ikke er noget for dig, kan du til enhver tid afmelde online.

Prøv en måned gratis