Sådan afmelder du Netflix

Du kan afmelde din Netflix-konto når som helst.

Bemærk:
Dette er den eneste metode til at lukke din konto og afmelde dit medlemskab. Når du logger ud af din konto eller sletter Netflix-appen, bliver din konto ikke lukket.

Når dine medlemskabsdebiteringer stopper

Du bliver ikke debiteret igen, medmindre du genåbner din konto. Hvis du afmelder med tilbageværende tid på din faktureringsperiode, kan du bruge Netflix, indtil kontoen bliver lukket automatisk ved udløbet af faktureringsperioden.

Hvis du ikke kan se muligheden for at afmelde

Hvis du ikke kan se muligheden for at afmelde på din konto, skal du afmelde kontoen hos dit faktureringsselskab. På siden Konto vil du enten se et link til at guide dig gennem afmeldingsprocessen via dit faktureringsselskab, eller også vil der være instruktioner til, hvordan du kontakter dit faktureringsselskab for at afmelde.

Afmelding inden faktureringsperiodens udløb

Hvis du afmelder med tilbageværende tid på din faktureringsperiode, kan du bruge Netflix, indtil udløbet af faktureringsperioden. Gå til dine faktureringsdetaljer for at se, hvornår din konto bliver lukket.

Afmelding, når din konto er sat på pause

Hvis din konto er sat på pause, bliver den lukket med det samme, når du afmelder.

Afmelding, når du har et gavekort eller en kampagnesaldo

Din konto bliver afmeldt, når saldoen på dit gavekort til Netflix eller din kampagnesaldo er brugt. Når du afmelder din konto, vil du fortsat kunne bruge Netflix i det antal måneder, der er tilbage på dit gavekort til Netflix eller på din kampagnesaldo. Du kan ikke længere bruge Netflix, når saldoen er brugt.

Tilmelding til Netflix igen

Du kan når som helst starte din Netflix-konto igen.

Vi gemmer din streamingaktivitet i 10 måneder, efter din konto er lukket, så den er tilgængelig, hvis du vender tilbage inden for den periode. Andet, der er tilgængeligt i 10 måneder:

  • Dine anbefalinger

  • Bedømmelser

  • Kontooplysninger

  • Spilhistorik

  • Spil gemmes (så længe spillet og spildata ikke er slettet på din enhed)

Sådan forhindrer du andre i at starte din konto igen

Hvis du vil forhindre, at en anden person i din husstand kan genstarte dit Netflix-abonnement uden din tilladelse, anbefaler vi, at du ændrer din adgangskode, efter du har afmeldt dit medlemskab, og sørger for at afkrydse feltet ud for Alle enheder skal logge på igen med den nye adgangskode. Dermed ændres din nuværende adgangskode, og der logges af alle enheder, hvor din konto eventuelt endnu er logget ind.