Sådan afmelder du Netflix

Du kan afmelde din Netflix-konto når som helst.

Bemærk:
Dette er den eneste metode til at lukke din konto og afmelde dit medlemskab. Når du logger ud af din konto eller sletter Netflix-appen, bliver din konto ikke lukket.

Når dine medlemskabsdebiteringer stopper

Du bliver ikke debiteret igen, medmindre du genåbner din konto. Hvis du afmelder med tilbageværende tid på din faktureringsperiode, kan du bruge Netflix, indtil kontoen bliver lukket automatisk ved udløbet af faktureringsperioden.

Hvis du ikke kan se muligheden for at afmelde

Hvis du ikke kan se muligheden for at afmelde på din konto, skal du afmelde kontoen hos dit faktureringsselskab. Gå til siden Konto, og derefter til afsnittet Medlemskab og fakturering eller Medlemskab. Du vil enten se et link til at guide dig gennem afmeldingsprocessen via dit faktureringsselskab eller instruktioner til, hvordan du kontakter dit faktureringsselskab for at afmelde.

Afmelding inden faktureringsperiodens udløb

Hvis du afmelder med tilbageværende tid på din faktureringsperiode, kan du bruge Netflix, indtil udløbet af faktureringsperioden. Gå til dine faktureringsdetaljer for at se, hvornår din konto bliver lukket.

Afmelding, når din konto er sat på pause

Hvis din konto er sat på pause, bliver den lukket med det samme, når du afmelder.

Afmelding, når du har et gavekort eller en kampagnesaldo

Når du afmelder din konto, vil du fortsat kunne bruge Netflix i det antal måneder, der er tilbage på dit gavekort til Netflix eller på din kampagnesaldo. Du kan ikke længere bruge Netflix, når saldoen er brugt.

Du kan holde en pause i dit medlemskab

Hvis du blot ønsker at holde pause, kan du sætte dit medlemskab på pause i stedet for at afmelde det.

Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig for kunder, der bruger et kredit- eller debetkort som deres primære betalingsmåde, og den er ikke tilgængelig for Basis-abonnementet.

Hvis du sætter dit medlemskab på pause, kan du fortsætte med at se Netflix indtil din næste faktureringsdato. På din næste faktureringsdato vil du ikke blive debiteret, og dit medlemskab vil blive sat på pause i 1 måned. Efter 1 måned vil du blive opkrævet din nuværende abonnementspris og kan se Netflix igen.

Sådan sætter du dit medlemskab på pause

1. Gå til siden Afmeld medlemskab. Du skal muligvis logge ind, hvis du ikke allerede har gjort det.

2. Vælg Sæt på pause i 1 måned.

3. Du vil ikke kunne streame eller downloade, når dit medlemskab er sat på pause, men du kan stadig gennemse Netflix og føje indhold til Min liste.

Sådan forlænger du pausen på dit medlemskab

En uge før din konto automatisk genoptages, har du mulighed for at forlænge pausen i yderligere 1 måned.

Bemærk:
Konti kan højst sættes på pause i 3 måneder. Hvis du ikke kan se muligheden Forlæng pausen, har du muligvis allerede sat din konto på pause i 3 måneder, eller din primære betalingsmåde er ikke længere et kredit- eller debetkort.
  1. Gå til siden Konto i en internet- eller mobilbrowser.

2. Vælg Forlæng pausen fra banneret, hvor der står Er du klar til at se med? øverst på din konto-side.

3. Dit medlemskab sættes på pause i endnu en måned.

Sådan genoptager du dit medlemskab

Mens dit medlemskab er sat på pause, kan du til enhver tid genoptage eller afmelde fra din kontoside. Sådan genoptager du dit medlemskab:

1. Gå til siden Konto i en internet- eller mobilbrowser.

2. Vælg Afslut pause nu fra banneret, hvor der står Er du klar til at se med? øverst på din kontoside.

3. Du betaler med det samme, og din faktureringsdato vil blive opdateret, og du kan begynde at se Netflix med det samme.

Tilmelding til Netflix igen

Du kan starte din Netflix-konto igen når som helst.

Vi gemmer din visningsaktivitet i 10 måneder, efter din konto er lukket, så den er tilgængelig, hvis du vender tilbage inden for den periode. Andet, der er tilgængeligt i 10 måneder:

• Dine anbefalinger

• Bedømmelser

• Kontooplysninger

• Spilhistorik

• Spilstatus (men for spil, der ikke understøtter skylagring, skal spillet og spiloplysningerne stadig være installeret på den enhed, spillet blev spillet på)

Sådan forhindrer du andre i at starte din konto igen

Hvis du vil forhindre, at en anden person i din husstand kan genstarte dit Netflix-abonnement uden din tilladelse, anbefaler vi, at du ændrer din adgangskode, efter du har afmeldt dit medlemskab, og sørger for at afkrydse feltet ud for Log af alle enheder. Dermed ændres din nuværende adgangskode, og der logges af alle enheder, hvor din konto eventuelt endnu er logget ind.