Sådan ændrer du dit abonnement

Du kan ændre dit Netflix-abonnement når som helst ved at følge disse trin:

1. Log på din Netflix-konto.

2. Under Abonnementsinfo skal du vælge Skift abonnement. (Hvis du ikke kan se Skift abonnement, kan du kontakte os.)

Bemærk:
    Hvis din konto er sat i bero, kan du ikke ændre abonnementet, før kontoen er aktiv igen.
  3. Vælg det ønskede abonnement, og vælg derefter Fortsæt eller Opdater.

4. Vælg Bekræft ændring (Confirm Change) eller Bekræft (Confirm).

En opgradering af et abonnement træder i kraft med det samme, så du kan få glæde af alle de nye funktioner. Da Netflix er en forudbetalt tjeneste, vil din faktureringsdato ændres baseret på den resterende saldo for din seneste betaling. Hvis du ønsker at skifte til din tidligere faktureringsdato, kan du se artiklen Sådan ændrer du din faktureringsdato.

En nedgradering af abonnementet med en lavere pris træder i kraft fra næste faktureringsdato. Du kan fortsætte med at bruge funktionerne i det højere abonnement indtil din næste faktureringsdato.

Du kan f.eks. opgradere fra Basis til Standard og derefter opgradere fra Standard til Premium i samme måned. Men, hvis du nedgraderer dit abonnement, vil nedgraderingen først få virkning fra næste faktureringsdato.

Du kan afmelde Netflix når som helst.