Derfor blev Netflix-prisen ændret

I takt med, at vi tilføjer flere serier og film og introducerer nye produktfunktioner, kan abonnementer og priser ændre sig. Vi kan også justere abonnementer og priser i forbindelse med lokale markedsændringer som f.eks. ændringer af lokale afgifter eller inflation.

Når vi ændrer abonnementer eller priser, arbejder vi altid på at forbedre Netflix-oplevelsen, og vi investerer i kvalitetsindhold til vores abonnenter fra hele verden.

Her er svar på nogle almindelige spørgsmål om prisændringer:

Hvordan får jeg besked om en prisændring?

Hvis din pris ændrer sig, sender Netflix dig en e-mail, og der vises også en meddelelse, når du logger på Netflix, med oplysninger om prisændringen mindst 30 dage, før den faktureringsdato, hvor prisen stiger.

Du kan også gå til sektionen Faktureringsdetaljer på din konto for at bekræfte din faktureringsdato og prisen på dit abonnement.

Hvad nu, hvis jeg ikke så beskeden om prisændringen?

Hvis du ikke så e-mailen, skal du bekræfte, at e-mailadressen tilknyttet din konto er korrekt.

Hvis du ikke så beskeden, da du loggede på Netflix, er det muligt, at en anden person, som også bruger din konto, så den og allerede gjorde noget.

Hvor kan jeg sammenligne priser og abonnementer på Netflix?

Du kan sammenligne vores aktuelleabonnementer og priser og skifte abonnement når som helst.

Kan jeg beholde den gamle pris for abonnementet?

For at være fair over for alle vores medlemmer gælder de nye abonnementspriser for alle, når en prisændring annonceres.