Sådan streamer Netflix videoer

Netflix bruger internettet til at streame film og serier fra vores servere til dine skærme, men vi kan ikke gøre det alene. Vores indhold rejser på tværs af flere berøringspunkter for at nå ud til din skærm – lige fra vores servere over internettet til din internetudbyders netværk

Det starter, når du trykker på "Afspil".

For det første skal Netflix beslutte, hvor din serie eller film skal sendes fra. Netflix har servere over hele verden og vil sende din videostream fra et sted så tæt på dig som muligt. Jo kortere ruten er, desto højere er billedkvaliteten.

Når du trykker på Afspil, bruger Netflix den mest effektive vej, der kan føre billeder og lyd via vores system til din internetudbyder. Ligesom når du kører på en motorvej, forsøger Netflix at sende billeder og lyd uden om trafikpropper, ulykker eller vejarbejde på vejen.

Vi kan ikke gøre det uden hjælp.

Når Netflix afleverer billeder og lyd til din internetudbyder, skal de sendes via deres netværk til dit hjem. Hvis internetudbyderens netværk er langsomt eller har kapacitetsproblemer, vil det påvirke din Netflix-oplevelse.

Hvis der ikke er nogen problemer, leverer din internetudbyder billeder og lyd direkte til din skærm. Din internetudbyders forbindelse til dit hjem, dit modem eller din router, antallet af tilsluttede enheder i din husstand og anden aktivitet på din internetforbindelse kan alle påvirke kvaliteten af de billeder, du modtager.

Der er løsninger på alle forbindelsesproblemer.

Flaskehalse i forbindelsen mellem Netflix og din skærm vil påvirke videostreamingkvaliteten og kan forårsage mange forskellige streamingproblemer. Heldigvis har vores Hjælp-center forslag til at hjælpe dig med at fejlfinde og løse disse problemer.

Nogle problemer med internetforbindelsen kan resultere i fejlkoder. Hvis du ser en fejlkode, kan du søge efter den i vores Hjælp-center. Andre forbindelsesproblemer har ikke en fejlkode, men de resulterer i en dårlig streamingoplevelse. Nedenfor kan du se nogle af de problemer, du måske oplever, hvis din internetforbindelse er svag eller overbelastet.

Hvis dit problem ikke er angivet her, kan du søge i vores Hjælp-center efter det problem, du oplever.