Fejlfinding af problemer med netværkstilslutning

En af de mest almindelige årsager til problemer, der opstår, når du forsøger at streame Netflix, er en dårlig eller periodisk fejlende internetforbindelse. Hyppig bufferlagring eller indlæsning, problemer med at starte Netflix-appen, fejlmeddelelser, der viser "Der kan ikke oprettes forbindelse til internettet" (Cannot Connect to the Internet) eller problemer med at afspille en film eller serie på din enhed indikerer normalt, at internetforbindelsen er langsom eller er blevet afbrudt. Disse streamingproblemer er undertiden ledsaget af fejlkoder, som har deres egne fejlfindingstrin. Hvis du ser en fejlkode, kan du søge efter den i vores Hjælp-center.

Bemærk:
Hvis du udfører nedenstående trin og stadig har problemer med at oprette forbindelse til Netflix, anbefaler vi, at du kontakter din internetudbyder. Kontakt computerproducenten for at få opdateret driverne til dit videokort.

Hvilken type enhed anvender du til at streame fra Netflix?

Spilkonsol
Computer
Smart-tv
Blu-ray-afspiller
Set-top-boks
Streamingafspiller
Tablet eller mobil enhed

Hvis dit netværk lever op til vores minimumskrav til streaming, vil fuldførelse af nedenstående trin løse de fleste forbindelsesproblemer.

Genstart dit hjemmenetværk

I dette trin skal du sørge for, at din spilkonsol og alt udstyr til dit hjemmenetværk er frakoblet som gruppe i 30 sekunder, før du tilkobler hver enhed igen en efter en.

1. Sluk eller frakobl spilkonsollen.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for spilkonsollen igen, og forsøg at se Netflix igen.

Slut spilkonsollen direkte til dit modem

Hvis du opretter forbindelse via en trådløs router, som er sluttet til dit modem, og fortsat ikke kan oprette forbindelse, når du har genstartet dit netværk, kan du prøve at omgå routeren. Dette kan hjælpe med at identificere, hvad problemet skyldes, ved at eliminere routeren eller den trådløse forbindelse som mulig fejlkilde. Bemærk, at Wii og Wii U kræver en Wii LAN-adapter for at gennemføre dette trin.

1. Sluk for spilkonsollen.

2. Slut spilkonsollen direkte til modemmet med et Ethernet–kabel.
    Slut spilkonsollen direkte til modemmet.

3. Tag stikket til modemmet ud af stikkontakten i mindst 30 sekunder, sæt stikket i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.
    Tag stikket til modemmet ud af stikkontakten.

4. Tænd for spilkonsollen, og forsøg at se Netflix igen.
    Tænd for konsollen, og forsøg igen.

Hvis du med dette trin kan streame igen:

• Hvis du har omgået routeren og er i stand til at oprette forbindelse til Netflix direkte via modemmet, er det sandsynligvis routeren selv, som er kilden til problemet.

• Ved at omgå routeren kan du streame nu, men hvis denne konfiguration ikke er den perfekte løsning, kan du måske kontakte den eller de personer, der har konfigureret dit netværk og få hjælp til at nulstille eller omkonfigurere routerens indstillinger.

Hvis du fortsat ikke kan streame:

• Hvis du er sluttet direkte til dit modem, og stadig ikke kan streame Netflix, kan du evt. rådføre dig med leverandøren af din enhed for at sikre, at modemmet og internettjenesten fungerer efter hensigten.

Hvis du ikke kunne fuldføre dette trin:

• Vi anbefaler kraftigt, at du forsøger at slutte spilkonsollen direkte til modemmet, hvis du kan. Derved kan du med sikkerhed udelukke den trådløse router som årsag til problemer med netværksforbindelsen. Hvis du ikke har mulighed for at slutte enheden direkte til dit modem, skal du fortsætte med nedenstående fejlfinding.

Gendan din internetudbyders standardindstillinger

Hvis du har ændret din streamingenhed til tilpassede indstillinger for forbindelse, anbefaler vi, at du gendanner din internetudbyders standardindstillinger. Hvis du opretter forbindelse via VPN (Virtual Private Network), skal du deaktivere det og oprette forbindelse direkte til internettet i dit hjem. Hvis du har ændret din streamingenhed til en tilpasset DNS-indstilling, kan du prøve at nulstille enheden til at hente DNS automatisk. Hvis du er i tvivl om, hvordan du udfører disse trin, skal du kontakte producenten af din streamingenhed for at få mere hjælp.

Gør det trådløse signal bedre

Hvis du opretter forbindelse over et trådløst netværk, og ovenstående trin ikke hjalp, kan du prøve disse forslag til at forbedre din trådløse forbindelse:

• Flyt routeren til et andet sted for at øge signalstyrken. Du vil som regel få bedre modtagelsesforhold i hele hjemmet, hvis routeren står på en central placering.

• Flyt trådløse enheder som f.eks. telefoner eller mikrobølgeovne væk fra routeren. Trådløs interferens fra disse enheder kan skabe store problemer, når du forsøger at oprette trådløs forbindelse.

• Hæv routeren op fra gulvet. En router på en reol eller et bord vil give et bedre signal end en router, der er placeret bagved eller under møbler.

Hvis dit netværk lever op til vores minimumskrav til streaming, vil fuldførelse af nedenstående trin løse de fleste forbindelsesproblemer.

Genstart dit hjemmenetværk

I dette trin skal du sørge for, at din computer er slukket, og at alt dit udstyr til hjemmenetværket er frakoblet som gruppe i 30 sekunder, før du tilkobler hver enhed igen en efter en.

1. Sluk for computeren.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil indikatorlamperne lyser som normalt. Hvis routeren er adskilt fra modemmet, skal du tilkoble den og vente, indtil indikatorlamperne lyser som normalt.

4. Tænd for computeren igen, og prøv Netflix igen.

Slut computeren direkte til dit modem

Hvis du opretter forbindelse via en trådløs router, som er sluttet til dit modem, og fortsat ikke kan oprette forbindelse, når du har genstartet dit netværk, kan du prøve at omgå routeren. Dette kan hjælpe med at identificere, hvad problemet skyldes, ved at eliminere routeren eller den trådløse forbindelse som mulig fejlkilde.

1. Sluk for computeren.

2. Slut computeren direkte til modemmet med et Ethernet-kabel.

3. Tag stikket til modemmet ud af stikkontakten i mindst 30 sekunder, sæt stikket i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for computeren, og forsøg at se Netflix igen.

Hvis du med dette trin kan streame igen:

• Hvis du har omgået routeren og er i stand til at oprette forbindelse til Netflix direkte via modemmet, er det sandsynligvis routeren selv, som er kilden til problemet. Kontakt den eller de personer, der har konfigureret dit netværk, og få hjælp til at omkonfigurere routerens indstillinger.

Hvis du fortsat ikke kan streame:

• Hvis du er sluttet direkte til dit modem, og stadig ikke kan streame Netflix, kan du evt. rådføre dig med leverandøren af din enhed for at sikre, at modemmet og internettjenesten fungerer efter hensigten.

Hvis du ikke kunne fuldføre dette trin:

• Vi anbefaler kraftigt, at du forsøger at slutte computeren direkte til modemmet, hvis du kan. Derved kan du med sikkerhed udelukke den trådløse router som årsag til problemer med netværksforbindelsen. Hvis du ikke har mulighed for at slutte enheden direkte til dit modem, skal du fortsætte med nedenstående fejlfinding.

Gendan din internetudbyders standardindstillinger

Hvis du har ændret din streamingenhed til tilpassede indstillinger for forbindelse, anbefaler vi, at du gendanner din internetudbyders standardindstillinger. Hvis du opretter forbindelse via VPN (Virtual Private Network), skal du deaktivere det og oprette forbindelse direkte til internettet i dit hjem. Hvis du har ændret din streamingenhed til en tilpasset DNS-indstilling, kan du prøve at nulstille enheden til at hente DNS automatisk. Hvis du er i tvivl om, hvordan du udfører disse trin, skal du kontakte producenten af din streamingenhed for at få mere hjælp.

Gør det trådløse signal bedre

Hvis du opretter forbindelse over et trådløst netværk, og ovenstående trin ikke hjalp, kan du prøve disse forslag til at forbedre din trådløse forbindelse:

• Flyt routeren til et andet sted for at øge signalstyrken. Du vil som regel få bedre modtagelsesforhold i hele hjemmet, hvis routeren står på en central placering.

• Flyt trådløse enheder som f.eks. telefoner eller mikrobølgeovne væk fra routeren. Trådløs interferens fra disse enheder kan skabe store problemer, når du forsøger at oprette trådløs forbindelse.

• Hæv routeren op fra gulvet. En router på en reol eller et bord vil give et bedre signal end en router, der er placeret bagved eller under møbler.

Hvis dit netværk lever op til vores minimumskrav til streaming, vil fuldførelse af nedenstående trin løse de fleste forbindelsesproblemer.

Genstart dit hjemmenetværk

I dette trin skal du sørge for, at dit Smart-tv og alt udstyr til dit hjemmenetværk er frakoblet som gruppe i 30 sekunder, før du tilkobler hver enhed igen en efter en.

1. Sluk eller frakobl dit Smart-tv.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for dit Smart-tv igen, og forsøg at se Netflix igen.

Slut dit Smart-tv direkte til modemmet

Hvis du opretter forbindelse via en trådløs router, som er sluttet til dit modem, og fortsat ikke kan oprette forbindelse, når du har genstartet dit netværk, kan du prøve at omgå routeren. Dette kan hjælpe med at identificere, hvad problemet skyldes, ved at eliminere routeren eller den trådløse forbindelse som mulig fejlkilde.

1. Sluk eller frakobl dit Smart-tv.

2. Slut dit Smart-tv direkte til modemmet med et Ethernet-kabel.

3. Tag stikket til modemmet ud af stikkontakten i mindst 30 sekunder, sæt stikket i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for dit Smart-tv, og forsøg at se Netflix igen.

Hvis du med dette trin kan streame igen:

• Hvis du har omgået routeren og er i stand til at oprette forbindelse til Netflix direkte via modemmet, er det sandsynligvis routeren selv, som er kilden til problemet.

• Ved at omgå routeren kan du streame nu, men hvis denne konfiguration ikke er den perfekte løsning, kan du måske kontakte den eller de personer, der har konfigureret dit netværk og få hjælp til at omkonfigurere routerens indstillinger.

Hvis du fortsat ikke kan streame:

• Hvis du er sluttet direkte til dit modem, og stadig ikke kan streame Netflix, kan du evt. rådføre dig med leverandøren af din enhed for at sikre, at modemmet og internettjenesten fungerer efter hensigten.

Hvis du ikke kunne fuldføre dette trin:

• Vi anbefaler kraftigt, at du forsøger at slutte dit Smart-tv direkte til modemmet, hvis du kan. Derved kan du med sikkerhed udelukke den trådløse router som årsag til problemer med netværksforbindelsen. Hvis du ikke har mulighed for at slutte enheden direkte til dit modem, skal du fortsætte med nedenstående fejlfinding.

Gendan din internetudbyders standardindstillinger

Hvis du har ændret din streamingenhed til tilpassede indstillinger for forbindelse, anbefaler vi, at du gendanner din internetudbyders standardindstillinger. Hvis du opretter forbindelse via VPN (Virtual Private Network), skal du deaktivere det og oprette forbindelse direkte til internettet i dit hjem. Hvis du har ændret din streamingenhed til en tilpasset DNS-indstilling, kan du prøve at nulstille enheden til at hente DNS automatisk. Hvis du er i tvivl om, hvordan du udfører disse trin, skal du kontakte producenten af din streamingenhed for at få mere hjælp.

Gør det trådløse signal bedre

Hvis du opretter forbindelse over et trådløst netværk, og ovenstående trin ikke hjalp, kan du prøve disse forslag til at forbedre din trådløse forbindelse:

• Flyt routeren til et andet sted for at øge signalstyrken. Du vil som regel få bedre modtagelsesforhold i hele hjemmet, hvis routeren står på en central placering.

• Flyt trådløse enheder som f.eks. telefoner eller mikrobølgeovne væk fra routeren. Trådløs interferens fra disse enheder kan skabe store problemer, når du forsøger at oprette trådløs forbindelse.

• Hæv routeren op fra gulvet. En router på en reol eller et bord vil give et bedre signal end en router, der er placeret bagved eller under møbler.

Hvis dit netværk lever op til vores minimumskrav til streaming, vil fuldførelse af nedenstående trin løse de fleste forbindelsesproblemer.

Genstart dit hjemmenetværk

I dette trin skal du sørge for, at din Blu-ray-afspiller og alt udstyr på dit hjemmenetværk er frakoblet som gruppe i 30 sekunder, før du tilkobler hver enhed igen en efter en.

1. Sluk eller frakobl din Blu-ray-afspiller.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for Blu-ray-afspilleren igen, og forsøg at se Netflix igen.

Slut Blu-ray-afspilleren direkte til dit modem

Hvis du opretter forbindelse via en trådløs router, som er sluttet til dit modem, og fortsat ikke kan oprette forbindelse, når du har genstartet dit netværk, kan du prøve at omgå routeren. Dette kan hjælpe med at identificere, hvad problemet skyldes, ved at eliminere routeren eller den trådløse forbindelse som mulig fejlkilde.

1. Sluk Blu-ray-afspilleren.

2. Slut Blu-ray-afspilleren direkte til modemmet med et Ethernet-kabel.

3. Tag stikket til modemmet ud af stikkontakten i mindst 30 sekunder, sæt stikket i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for Blu-ray-afspilleren, og forsøg at se Netflix igen.

Hvis du med dette trin kan streame igen:

• Hvis du har omgået routeren og er i stand til at oprette forbindelse til Netflix direkte via modemmet, er det sandsynligvis routeren selv, som er kilden til problemet.

• Ved at omgå routeren kan du streame nu, men hvis denne konfiguration ikke er den perfekte løsning, kan du måske kontakte den eller de personer, der har konfigureret dit netværk og få hjælp til at omkonfigurere routerens indstillinger.

Hvis du fortsat ikke kan streame:

• Hvis du er sluttet direkte til dit modem, og stadig ikke kan streame Netflix, kan du evt. rådføre dig med leverandøren af din enhed for at sikre, at modemmet og internettjenesten fungerer efter hensigten.

Hvis du ikke kunne fuldføre dette trin:

• Vi anbefaler kraftigt, at du forsøger at slutte Blu-ray-afspilleren direkte til modemmet, hvis du kan. Derved kan du med sikkerhed udelukke den trådløse router som årsag til problemer med netværksforbindelsen. Hvis du ikke har mulighed for at slutte enheden direkte til dit modem, skal du fortsætte med nedenstående fejlfinding.

Gendan din internetudbyders standardindstillinger

Hvis du har ændret din streamingenhed til tilpassede indstillinger for forbindelse, anbefaler vi, at du gendanner din internetudbyders standardindstillinger. Hvis du opretter forbindelse via VPN (Virtual Private Network), skal du deaktivere det og oprette forbindelse direkte til internettet i dit hjem. Hvis du har ændret din streamingenhed til en tilpasset DNS-indstilling, kan du prøve at nulstille enheden til at hente DNS automatisk. Hvis du er i tvivl om, hvordan du udfører disse trin, skal du kontakte producenten af din streamingenhed for at få mere hjælp.

Gør det trådløse signal bedre

Hvis du opretter forbindelse over et trådløst netværk, og ovenstående trin ikke hjalp, kan du prøve disse forslag til at forbedre din trådløse forbindelse:

• Flyt routeren til et andet sted for at øge signalstyrken. Du vil som regel få bedre modtagelsesforhold i hele hjemmet, hvis routeren står på en central placering.

• Flyt trådløse enheder som f.eks. telefoner eller mikrobølgeovne væk fra routeren. Trådløs interferens fra disse enheder kan skabe store problemer, når du forsøger at oprette trådløs forbindelse.

• Hæv routeren op fra gulvet. En router på en reol eller et bord vil give et bedre signal end en router, der er placeret bagved eller under møbler.

Hvis dit netværk lever op til vores minimumskrav til streaming, vil fuldførelse af nedenstående trin løse de fleste forbindelsesproblemer.

Genstart din enhed

1. Fjern strømkablet fra din set-top-boks i mindst 2 minutter.

2. Sæt strømkablet i din set-top-boks igen.

3. Prøv Netflix igen.

Hvis dit netværk lever op til vores minimumskrav til streaming, vil fuldførelse af nedenstående trin løse de fleste forbindelsesproblemer.

Genstart dit hjemmenetværk

I dette trin skal du sørge for, at din streamingafspiller og alt udstyr til dit hjemmenetværk er frakoblet som gruppe i 30 sekunder, før du tilkobler hver enhed igen en efter en.

1. Sluk eller frakobl din streamingmedieafspiller.
    Sluk for din streamingafspiller, vent 10 sekunder, og tænd igen.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for streamingafspilleren igen, og forsøg at se Netflix igen.

Slut streamingafspilleren direkte til dit modem

Hvis du opretter forbindelse via en trådløs router, som er sluttet til dit modem, og fortsat ikke kan oprette forbindelse, når du har genstartet dit netværk, kan du prøve at omgå routeren. Dette kan hjælpe med at identificere, hvad problemet skyldes, ved at eliminere routeren eller den trådløse forbindelse som mulig fejlkilde.

1. Sluk streamingafspilleren.
    Sluk for din streamingafspiller, vent 10 sekunder, og tænd igen.

2. Slut streamingafspilleren direkte til modemmet med et Ethernet-kabel.

3. Tag stikket til modemmet ud af stikkontakten i mindst 30 sekunder, sæt stikket i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for streamingafspilleren, og forsøg at se Netflix igen.

Hvis du med dette trin kan streame igen:

• Hvis du har omgået routeren og er i stand til at oprette forbindelse til Netflix direkte via modemmet, er det sandsynligvis routeren selv, som er kilden til problemet.

• Ved at omgå routeren kan du streame nu, men hvis denne konfiguration ikke er den perfekte løsning, kan du måske kontakte den eller de personer, der har konfigureret dit netværk og få hjælp til at omkonfigurere routerens indstillinger.

Hvis du fortsat ikke kan streame:

• Hvis du er sluttet direkte til dit modem, og stadig ikke kan streame Netflix, kan du evt. rådføre dig med leverandøren af din enhed for at sikre, at modemmet og internettjenesten fungerer efter hensigten.

Hvis du ikke kunne fuldføre dette trin:

• Vi anbefaler kraftigt, at du forsøger at slutte streamingafspilleren direkte til dit modem, hvis du kan. Derved kan du med sikkerhed udelukke den trådløse router som årsag til problemer med netværksforbindelsen. Hvis du ikke har mulighed for at slutte enheden direkte til dit modem, skal du fortsætte med nedenstående fejlfinding.

Gendan din internetudbyders standardindstillinger

Hvis du har ændret din streamingenhed til tilpassede indstillinger for forbindelse, anbefaler vi, at du gendanner din internetudbyders standardindstillinger. Hvis du opretter forbindelse via VPN (Virtual Private Network), skal du deaktivere det og oprette forbindelse direkte til internettet i dit hjem. Hvis du har ændret din streamingenhed til en tilpasset DNS-indstilling, kan du prøve at nulstille enheden til at hente DNS automatisk. Hvis du er i tvivl om, hvordan du udfører disse trin, skal du kontakte producenten af din streamingenhed for at få mere hjælp.

Gør det trådløse signal bedre

Hvis du opretter forbindelse over et trådløst netværk, og ovenstående trin ikke hjalp, kan du prøve disse forslag til at forbedre din trådløse forbindelse:

• Flyt routeren til et andet sted for at øge signalstyrken. Du vil som regel få bedre modtagelsesforhold i hele hjemmet, hvis routeren står på en central placering.

• Flyt trådløse enheder som f.eks. telefoner eller mikrobølgeovne væk fra routeren. Trådløs interferens fra disse enheder kan skabe store problemer, når du forsøger at oprette trådløs forbindelse.

• Hæv routeren op fra gulvet. En router på en reol eller et bord vil give et bedre signal end en router, der er placeret bagved eller under møbler.

Hvis dit netværk lever op til vores minimumskrav til streaming, vil fuldførelse af nedenstående trin løse de fleste forbindelsesproblemer.

Genstart dit hjemmenetværk

I dette trin skal du sørge for, at din enhed og at alt dit udstyr til hjemmenetværket er slukket og frakoblet som gruppe i 30 sekunder, før du tilkobler hver enhed igen en efter en.

1. Sluk for din mobile enhed.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for enheden igen, og forsøg at se Netflix igen.

Prøv en anden internetforbindelse

Hvis det er muligt, kan du oprette forbindelse mellem din mobile enhed og et andet internetadgangspunkt for at udelukke potentielle konfigurationsproblemer på hjemmenetværket. Nogle eksempler:

• Forsøg at oprette forbindelse til et andet trådløst netværk inden for rækkevidde af enheden.

• Tag enheden med over til naboen eller vennerne, og forsøg at streame.

• Hvis du har mulighed for at få adgang til et mobildatanetværk på enheden, kan du prøve at oprette forbindelse til Netflix via dette. Selv om vi generelt ikke anbefaler streaming over et mobildatanetværk, er det en god metode til at finde ud af, om et problem med hjemmenetværkets konfiguration er årsag til, at du ikke kan streame.

Hvis du er i stand til at streame via en anden internetforbindelse, anbefaler vi, at du konsulterer den eller de personer, der har konfigureret dit hjemmenetværk, så de kan løse eventuelle problemer med netværkets konfiguration.

Gendan din internetudbyders standardindstillinger

Hvis du har ændret din streamingenhed til tilpassede indstillinger for forbindelse, anbefaler vi, at du gendanner din internetudbyders standardindstillinger. Hvis du opretter forbindelse via VPN (Virtual Private Network), skal du deaktivere det og oprette forbindelse direkte til internettet i dit hjem. Hvis du har ændret din streamingenhed til en tilpasset DNS-indstilling, kan du prøve at nulstille enheden til at hente DNS automatisk. Hvis du er i tvivl om, hvordan du udfører disse trin, skal du kontakte producenten af din streamingenhed for at få mere hjælp.

Gør det trådløse signal bedre

Hvis du opretter forbindelse over et trådløst netværk, og ovenstående trin ikke hjalp, kan du prøve disse forslag til at forbedre din trådløse forbindelse:

• Flyt routeren til et andet sted for at øge signalstyrken. Du vil som regel få bedre modtagelsesforhold i hele hjemmet, hvis routeren står på en central placering.

• Flyt trådløse enheder som f.eks. telefoner eller mikrobølgeovne væk fra routeren. Trådløs interferens fra disse enheder kan skabe store problemer, når du forsøger at oprette trådløs forbindelse.

• Hæv routeren op fra gulvet. En router på en reol eller et bord vil give et bedre signal end en router, der er placeret bagved eller under møbler.

Hvis du har problemer med netværksforbindelsen, når du prøver at streame Netflix, er ovenstående trin et godt sted at starte. Hvis du har forsøgt alle vores forslag, og fortsat har problemer med at oprette forbindelse, kan du have brug for ekstra hjælp til at fejlfinde dit hjemmenetværk.

Hvad gør jeg nu?

Hvis du stadig har problemer med at oprette forbindelse til Netflix, skal du kontakte den person, der har konfigureret dit hjemmenetværk. Vedkommende bør kunne hjælpe dig med at løse netværksforbindelsesproblemer ved at fastslå, om din router er korrekt konfigureret til at kommunikere med de andre enheder på dit hjemmenetværk.