Sådan streamer Netflix videoer

Netflix sender film og serier til din skærm via internettet, men vi har brug for hjælp. Vores indhold sendes gennem mange punkter, før det når frem til dig, f.eks. servere, internettet og din internetudbyders netværk.

Når du trykker på Afspil

Det starter, når du trykker på "Afspil"

Når du trykker på Afspil, sender Netflix billeder og lyd til din internetudbyder via den hurtigst mulige måde. Det er lidt som at køre på en vej. Når Netflix sender billeder og lyd, forsøger vi at undgå trafik, uheld og vejarbejde langs ruten, så du hurtigst muligt modtager billederne. En kortere vej giver en bedre billedkvalitet.

Hjælp fra din internetudbyder

Vi kan ikke gøre det uden hjælp

Når Netflix sender billeder og lyd til din internetudbyder, føres de gennem udbyderens netværk for at nå frem til dig. Hvis udbyderens netværk er for langsomt eller har problemer, kan det påvirke din billedkvalitet eller skabe problemer for din Netflix-oplevelse.

Hvis vejen ikke er blokeret, sender din internetudbyder billeder og lyd direkte til dig. Billedkvaliteten, som du ser, kan også påvirkes af, hvor kraftig din internetforbindelse er, og hvor mange enheder i dit hjem, der bruger internettet samtidigt.

Netflix kan hjælpe

Hjælp, når du har brug for det

Flaskehalse et sted i forbindelsen mellem Netflix og din skærm kan påvirke streamingens billedkvalitet og kan endda give problemer med streamingen.

Hvis dit problem ikke er angivet her, kan du søge i vores Hjælp-center efter det problem, du har.