Billedkvaliteten er dårlig eller forvrænget

Hvis billedkvaliteten er sløret, utydelig eller uskarp, kan det skyldes en svag eller ustabil internetforbindelse. Følg trinnene til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

Blu-Ray-afspiller

Stream din serie eller film i et helt minut

Netflix afspiller muligvis serien eller filmen i en lavere opløsning Hvis videoopløsningen ikke forbedres efter et minut, skal du følge fejlfindingstrinnene herunder.

Kontroller din forbindelseshastighed

Du kan kontrollere din forbindelseshastighed i Netflix-appen ved at følge nedenstående trin.

Bemærk:
Hvis du bruger en mobilenhed eller computer, skal du gå til Fast.com for at teste din hastighed.
  1. Begynd på startskærmen i Netflix.

2. Gå til venstre for at åbne menuen, og vælg derefter Indstillinger (Settings).

• Hvis du ikke ser en menu, når du går til venstre, skal du gå opad og vælge Indstillinger eller ikonet for Indstillinger . Hvis du stadig ikke kan se ikonet, understøtter din enhed ikke denne funktion.

3. Vælg Få hjælp (Get Help).

4. Vælg Kontrollér dit netværk (Check Your Network).

5. Netflix-appen vil bekræfte, at du kan oprette forbindelse til internettet og få kontakt til Netflix. Dette vil også kontrollere din forbindelseshastighed.

6. Når testen er gennemført, skal du sørge, at din hastighed opfylder Netflix' anbefalinger til internetforbindelsens hastighed.

Skift indstillingerne for Netflix-afspilning

På en mobil eller tablet

1. Log på Netflix.com i en webbrowser.

2. Tryk på Menu menuikon øverst til højre.

3. Tryk på Konto.

4. Rul ned til Profil og forældrekontrol.

5. Tryk på den profil, du vil ændre.

Bemærk:
    Indstillinger for databrug kan ikke justeres fra en børneprofil.
  6. Ud for Afspilningsindstillinger, skal du vælge Skift.

7. Under Dataforbrug pr. skærm skal du vælge Medium eller Høj og derefter Gem.

Bemærk:
    Hvis du ændrer denne indstilling, kan det øge dataforbruget på din enhed.
  8. Prøv Netflix igen.

På en computer

1. Log på Netflix.com i en webbrowser.

2. På skærmen Hvem ser? skal du klikke på din profil.

3. Placer markøren over din Profil profilikon i øverste højre hjørne, og klik på Konto.

4. Under Profil og forældrekontrol kan du klikke på den profil, du ønsker at opdatere.

Bemærk:
    Indstillinger for databrug kan ikke justeres fra en børneprofil.
  5. Ud for Afspilningsindstillinger skal du klikke på Skift.

6. Under Dataforbrug pr. skærm skal du vælge Medium eller Høj og derefter Gem.

Bemærk:
    Hvis du ændrer denne indstilling, kan det øge dataforbruget på din enhed.
  7. Prøv Netflix igen.

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Genstart enheden

1. Sluk enheden.

Bemærk:
    Hvis du ikke er sikker på, om enheden er helt slukket, eller hvis du ikke kan finde tænd/sluk-knappen, skal du tage stikket ud.
  2. Lad enheden være slukket i mindst 30 sekunder.

3. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Log ud af Netflix

1. Åbn menuen i venstre side på Netflix' startskærm.

2. Vælg Få hjælp (Get Help) eller Indstillinger (Settings).

3. Vælg Log ud (Sign Out).

Hvis du får en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

Hvis du ikke kan finde Log ud, kan du trykke følgende på din fjernbetjening: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op. Vælg derefter Log ud (Sign out), Nulstil (Reset) eller Deaktiver (Deactivate).

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl din Blu-ray-afspiller.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for Blu-ray-afspilleren igen, og prøv at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Kontakt din internetudbyder

Kontakt din internetudbyder Udbyderen kan fortælle dig, om dit modem/router er konfigureret korrekt.

Computer

Stream din serie eller film i et helt minut

Netflix afspiller muligvis serien eller filmen i en lavere opløsning Hvis videoopløsningen ikke forbedres efter et minut, skal du følge fejlfindingstrinnene herunder.

Kontroller din forbindelseshastighed

Hvis du ser Netflix fra din computer, mobil eller tablet, kan du kontrollere internetforbindelseshastigheden på fast.com.

1. Gå til fast.com i en webbrowser.

2. Når testen er gennemført, kan du kontrollere, om din hastighed opfylder vores anbefalinger til internetforbindelsens hastighed<.

Skift indstillingerne for Netflix-afspilning

På en mobil eller tablet

1. Log på Netflix.com i en webbrowser.

2. Tryk på Menu menuikon øverst til højre.

3. Tryk på Konto.

4. Rul ned til Profil og forældrekontrol.

5. Tryk på den profil, du vil ændre.

Bemærk:
    Indstillinger for databrug kan ikke justeres fra en børneprofil.
  6. Ud for Afspilningsindstillinger, skal du vælge Skift.

7. Under Dataforbrug pr. skærm skal du vælge Medium eller Høj og derefter Gem.

Bemærk:
    Hvis du ændrer denne indstilling, kan det øge dataforbruget på din enhed.
  8. Prøv Netflix igen.

På en computer

1. Log på Netflix.com i en webbrowser.

2. På skærmen Hvem ser? skal du klikke på din profil.

3. Placer markøren over din Profil profilikon i øverste højre hjørne, og klik på Konto.

4. Under Profil og forældrekontrol kan du klikke på den profil, du ønsker at opdatere.

Bemærk:
    Indstillinger for databrug kan ikke justeres fra en børneprofil.
  5. Ud for Afspilningsindstillinger skal du klikke på Skift.

6. Under Dataforbrug pr. skærm skal du vælge Medium eller Høj og derefter Gem.

Bemærk:
    Hvis du ændrer denne indstilling, kan det øge dataforbruget på din enhed.
  7. Prøv Netflix igen.

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Genstart computeren

1. Sluk din computer helt.

2. Vent 10 sekunder.

3. Tænd for computeren igen, og prøv Netflix igen.

Selv om genstart af din enhed kan løse problemet her og nu, skal du nok, hvis du skal gøre det ofte, forsøge at finde fejlen på dit hjemmenetværk for at få en permanent løsning.

Genstart dit hjemmenetværk

I dette trin skal du sørge for, at din computer er slukket, og at alt dit udstyr til hjemmenetværket er frakoblet som gruppe i 30 sekunder, før du tilkobler hver enhed igen en efter en.

1. Sluk for computeren.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil indikatorlamperne lyser som normalt. Hvis routeren er adskilt fra modemmet, skal du tilkoble den og vente, indtil indikatorlamperne lyser som normalt.

4. Tænd for computeren igen, og prøv Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Kontakt din internetudbyder

Kontakt din internetudbyder Udbyderen kan fortælle dig, om dit modem/router er konfigureret korrekt.

Spilkonsol

Stream din serie eller film i et helt minut

Netflix afspiller muligvis serien eller filmen i en lavere opløsning Hvis videoopløsningen ikke forbedres efter et minut, skal du følge fejlfindingstrinnene herunder.

Kontroller din forbindelseshastighed

Du kan kontrollere din forbindelseshastighed i Netflix-appen ved at følge nedenstående trin.

Bemærk:
Hvis du bruger en mobilenhed eller computer, skal du gå til Fast.com for at teste din hastighed.
  1. Begynd på startskærmen i Netflix.

2. Gå til venstre for at åbne menuen, og vælg derefter Indstillinger (Settings).

• Hvis du ikke ser en menu, når du går til venstre, skal du gå opad og vælge Indstillinger eller ikonet for Indstillinger . Hvis du stadig ikke kan se ikonet, understøtter din enhed ikke denne funktion.

3. Vælg Få hjælp (Get Help).

4. Vælg Kontrollér dit netværk (Check Your Network).

5. Netflix-appen vil bekræfte, at du kan oprette forbindelse til internettet og få kontakt til Netflix. Dette vil også kontrollere din forbindelseshastighed.

6. Når testen er gennemført, skal du sørge, at din hastighed opfylder Netflix' anbefalinger til internetforbindelsens hastighed.

Skift indstillingerne for Netflix-afspilning

På en mobil eller tablet

1. Log på Netflix.com i en webbrowser.

2. Tryk på Menu menuikon øverst til højre.

3. Tryk på Konto.

4. Rul ned til Profil og forældrekontrol.

5. Tryk på den profil, du vil ændre.

Bemærk:
    Indstillinger for databrug kan ikke justeres fra en børneprofil.
  6. Ud for Afspilningsindstillinger, skal du vælge Skift.

7. Under Dataforbrug pr. skærm skal du vælge Medium eller Høj og derefter Gem.

Bemærk:
    Hvis du ændrer denne indstilling, kan det øge dataforbruget på din enhed.
  8. Prøv Netflix igen.

På en computer

1. Log på Netflix.com i en webbrowser.

2. På skærmen Hvem ser? skal du klikke på din profil.

3. Placer markøren over din Profil profilikon i øverste højre hjørne, og klik på Konto.

4. Under Profil og forældrekontrol kan du klikke på den profil, du ønsker at opdatere.

Bemærk:
    Indstillinger for databrug kan ikke justeres fra en børneprofil.
  5. Ud for Afspilningsindstillinger skal du klikke på Skift.

6. Under Dataforbrug pr. skærm skal du vælge Medium eller Høj og derefter Gem.

Bemærk:
    Hvis du ændrer denne indstilling, kan det øge dataforbruget på din enhed.
  7. Prøv Netflix igen.

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Genstart enheden

1. Sluk enheden.

Bemærk:
    Hvis du ikke er sikker på, om enheden er helt slukket, eller hvis du ikke kan finde tænd/sluk-knappen, skal du tage stikket ud.
  2. Lad enheden være slukket i mindst 30 sekunder.

3. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl spilkonsollen.

2. Tag ledningen til dit modem (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for spilkonsollen igen, og forsøg at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Kontakt din internetudbyder

Kontakt din internetudbyder Udbyderen kan fortælle dig, om dit modem/router er konfigureret korrekt.

Mobiltelefon eller tablet

Stream din serie eller film i et helt minut

Netflix afspiller muligvis serien eller filmen i en lavere opløsning Hvis videoopløsningen ikke forbedres efter et minut, skal du følge fejlfindingstrinnene herunder.

Kontroller din forbindelseshastighed

Hvis du ser Netflix fra din computer, mobil eller tablet, kan du kontrollere internetforbindelseshastigheden på fast.com.

1. Gå til fast.com i en webbrowser.

2. Når testen er gennemført, kan du kontrollere, om din hastighed opfylder vores anbefalinger til internetforbindelsens hastighed<.

Skift indstillingerne for Netflix-afspilning

På en mobil eller tablet

1. Log på Netflix.com i en webbrowser.

2. Tryk på Menu menuikon øverst til højre.

3. Tryk på Konto.

4. Rul ned til Profil og forældrekontrol.

5. Tryk på den profil, du vil ændre.

Bemærk:
    Indstillinger for databrug kan ikke justeres fra en børneprofil.
  6. Ud for Afspilningsindstillinger, skal du vælge Skift.

7. Under Dataforbrug pr. skærm skal du vælge Medium eller Høj og derefter Gem.

Bemærk:
    Hvis du ændrer denne indstilling, kan det øge dataforbruget på din enhed.
  8. Prøv Netflix igen.

På en computer

1. Log på Netflix.com i en webbrowser.

2. På skærmen Hvem ser? skal du klikke på din profil.

3. Placer markøren over din Profil profilikon i øverste højre hjørne, og klik på Konto.

4. Under Profil og forældrekontrol kan du klikke på den profil, du ønsker at opdatere.

Bemærk:
    Indstillinger for databrug kan ikke justeres fra en børneprofil.
  5. Ud for Afspilningsindstillinger skal du klikke på Skift.

6. Under Dataforbrug pr. skærm skal du vælge Medium eller Høj og derefter Gem.

Bemærk:
    Hvis du ændrer denne indstilling, kan det øge dataforbruget på din enhed.
  7. Prøv Netflix igen.

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Sluk for din enhed, og tænd den igen.

1. Sluk for din Android-enhed. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

I dette trin skal du sørge for, at din enhed og at alt dit udstyr til hjemmenetværket er slukket og frakoblet som gruppe i 30 sekunder, før du tilkobler hver enhed igen en efter en.

1. Sluk for din mobilenhed.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for enheden igen, og forsøg at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Kontakt din internetudbyder

Kontakt din internetudbyder Udbyderen kan fortælle dig, om dit modem/router er konfigureret korrekt.

Set-top-boks

Stream din serie eller film i et helt minut

Netflix afspiller muligvis serien eller filmen i en lavere opløsning Hvis videoopløsningen ikke forbedres efter et minut, skal du følge fejlfindingstrinnene herunder.

Kontroller din forbindelseshastighed

Du kan kontrollere din forbindelseshastighed i Netflix-appen ved at følge nedenstående trin.

Bemærk:
Hvis du bruger en mobilenhed eller computer, skal du gå til Fast.com for at teste din hastighed.
  1. Begynd på startskærmen i Netflix.

2. Gå til venstre for at åbne menuen, og vælg derefter Indstillinger (Settings).

• Hvis du ikke ser en menu, når du går til venstre, skal du gå opad og vælge Indstillinger eller ikonet for Indstillinger . Hvis du stadig ikke kan se ikonet, understøtter din enhed ikke denne funktion.

3. Vælg Få hjælp (Get Help).

4. Vælg Kontrollér dit netværk (Check Your Network).

5. Netflix-appen vil bekræfte, at du kan oprette forbindelse til internettet og få kontakt til Netflix. Dette vil også kontrollere din forbindelseshastighed.

6. Når testen er gennemført, skal du sørge, at din hastighed opfylder Netflix' anbefalinger til internetforbindelsens hastighed.

Skift indstillingerne for Netflix-afspilning

På en mobil eller tablet

1. Log på Netflix.com i en webbrowser.

2. Tryk på Menu menuikon øverst til højre.

3. Tryk på Konto.

4. Rul ned til Profil og forældrekontrol.

5. Tryk på den profil, du vil ændre.

Bemærk:
    Indstillinger for databrug kan ikke justeres fra en børneprofil.
  6. Ud for Afspilningsindstillinger, skal du vælge Skift.

7. Under Dataforbrug pr. skærm skal du vælge Medium eller Høj og derefter Gem.

Bemærk:
    Hvis du ændrer denne indstilling, kan det øge dataforbruget på din enhed.
  8. Prøv Netflix igen.

På en computer

1. Log på Netflix.com i en webbrowser.

2. På skærmen Hvem ser? skal du klikke på din profil.

3. Placer markøren over din Profil profilikon i øverste højre hjørne, og klik på Konto.

4. Under Profil og forældrekontrol kan du klikke på den profil, du ønsker at opdatere.

Bemærk:
    Indstillinger for databrug kan ikke justeres fra en børneprofil.
  5. Ud for Afspilningsindstillinger skal du klikke på Skift.

6. Under Dataforbrug pr. skærm skal du vælge Medium eller Høj og derefter Gem.

Bemærk:
    Hvis du ændrer denne indstilling, kan det øge dataforbruget på din enhed.
  7. Prøv Netflix igen.

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Genstart enheden

1. Sluk enheden.

Bemærk:
    Hvis du ikke er sikker på, om enheden er helt slukket, eller hvis du ikke kan finde tænd/sluk-knappen, skal du tage stikket ud.
  2. Lad enheden være slukket i mindst 30 sekunder.

3. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

I dette trin skal du sørge for, at din set-top-boks og alt udstyr til dit hjemmenetværk er frakoblet som gruppe i 30 sekunder, før du tilkobler hver enhed igen en efter en.

1. Sluk eller frakobl set-top-boksen.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for set-top-boksen igen, og forsøg at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Kontakt din internetudbyder

Kontakt din internetudbyder Udbyderen kan fortælle dig, om dit modem/router er konfigureret korrekt.

Smart-tv

Stream din serie eller film i et helt minut

Netflix afspiller muligvis serien eller filmen i en lavere opløsning Hvis videoopløsningen ikke forbedres efter et minut, skal du følge fejlfindingstrinnene herunder.

Kontroller din forbindelseshastighed

Du kan kontrollere din forbindelseshastighed i Netflix-appen ved at følge nedenstående trin.

Bemærk:
Hvis du bruger en mobilenhed eller computer, skal du gå til Fast.com for at teste din hastighed.
  1. Begynd på startskærmen i Netflix.

2. Gå til venstre for at åbne menuen, og vælg derefter Indstillinger (Settings).

• Hvis du ikke ser en menu, når du går til venstre, skal du gå opad og vælge Indstillinger eller ikonet for Indstillinger . Hvis du stadig ikke kan se ikonet, understøtter din enhed ikke denne funktion.

3. Vælg Få hjælp (Get Help).

4. Vælg Kontrollér dit netværk (Check Your Network).

5. Netflix-appen vil bekræfte, at du kan oprette forbindelse til internettet og få kontakt til Netflix. Dette vil også kontrollere din forbindelseshastighed.

6. Når testen er gennemført, skal du sørge, at din hastighed opfylder Netflix' anbefalinger til internetforbindelsens hastighed.

Skift indstillingerne for Netflix-afspilning

På en mobil eller tablet

1. Log på Netflix.com i en webbrowser.

2. Tryk på Menu menuikon øverst til højre.

3. Tryk på Konto.

4. Rul ned til Profil og forældrekontrol.

5. Tryk på den profil, du vil ændre.

Bemærk:
    Indstillinger for databrug kan ikke justeres fra en børneprofil.
  6. Ud for Afspilningsindstillinger, skal du vælge Skift.

7. Under Dataforbrug pr. skærm skal du vælge Medium eller Høj og derefter Gem.

Bemærk:
    Hvis du ændrer denne indstilling, kan det øge dataforbruget på din enhed.
  8. Prøv Netflix igen.

På en computer

1. Log på Netflix.com i en webbrowser.

2. På skærmen Hvem ser? skal du klikke på din profil.

3. Placer markøren over din Profil profilikon i øverste højre hjørne, og klik på Konto.

4. Under Profil og forældrekontrol kan du klikke på den profil, du ønsker at opdatere.

Bemærk:
    Indstillinger for databrug kan ikke justeres fra en børneprofil.
  5. Ud for Afspilningsindstillinger skal du klikke på Skift.

6. Under Dataforbrug pr. skærm skal du vælge Medium eller Høj og derefter Gem.

Bemærk:
    Hvis du ændrer denne indstilling, kan det øge dataforbruget på din enhed.
  7. Prøv Netflix igen.

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Log ud af Netflix

1. Åbn menuen i venstre side på Netflix' startskærm.

2. Vælg Få hjælp (Get Help) eller Indstillinger (Settings).

3. Vælg Log ud (Sign Out).

Hvis du får en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

Hvis du ikke kan finde Log ud, kan du trykke følgende på din fjernbetjening: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op. Vælg derefter Log ud (Sign out), Nulstil (Reset) eller Deaktiver (Deactivate).

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl dit Smart-tv.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for streamingsafspilleren, og forsøg at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Kontakt din internetudbyder

Kontakt din internetudbyder Udbyderen kan fortælle dig, om dit modem/router er konfigureret korrekt.

Streamingafspiller

Stream din serie eller film i et helt minut

Netflix afspiller muligvis serien eller filmen i en lavere opløsning Hvis videoopløsningen ikke forbedres efter et minut, skal du følge fejlfindingstrinnene herunder.

Kontroller din forbindelseshastighed

Du kan kontrollere din forbindelseshastighed i Netflix-appen ved at følge nedenstående trin.

Bemærk:
Hvis du bruger en mobilenhed eller computer, skal du gå til Fast.com for at teste din hastighed.
  1. Begynd på startskærmen i Netflix.

2. Gå til venstre for at åbne menuen, og vælg derefter Indstillinger (Settings).

• Hvis du ikke ser en menu, når du går til venstre, skal du gå opad og vælge Indstillinger eller ikonet for Indstillinger . Hvis du stadig ikke kan se ikonet, understøtter din enhed ikke denne funktion.

3. Vælg Få hjælp (Get Help).

4. Vælg Kontrollér dit netværk (Check Your Network).

5. Netflix-appen vil bekræfte, at du kan oprette forbindelse til internettet og få kontakt til Netflix. Dette vil også kontrollere din forbindelseshastighed.

6. Når testen er gennemført, skal du sørge, at din hastighed opfylder Netflix' anbefalinger til internetforbindelsens hastighed.

Skift indstillingerne for Netflix-afspilning

På en mobil eller tablet

1. Log på Netflix.com i en webbrowser.

2. Tryk på Menu menuikon øverst til højre.

3. Tryk på Konto.

4. Rul ned til Profil og forældrekontrol.

5. Tryk på den profil, du vil ændre.

Bemærk:
    Indstillinger for databrug kan ikke justeres fra en børneprofil.
  6. Ud for Afspilningsindstillinger, skal du vælge Skift.

7. Under Dataforbrug pr. skærm skal du vælge Medium eller Høj og derefter Gem.

Bemærk:
    Hvis du ændrer denne indstilling, kan det øge dataforbruget på din enhed.
  8. Prøv Netflix igen.

På en computer

1. Log på Netflix.com i en webbrowser.

2. På skærmen Hvem ser? skal du klikke på din profil.

3. Placer markøren over din Profil profilikon i øverste højre hjørne, og klik på Konto.

4. Under Profil og forældrekontrol kan du klikke på den profil, du ønsker at opdatere.

Bemærk:
    Indstillinger for databrug kan ikke justeres fra en børneprofil.
  5. Ud for Afspilningsindstillinger skal du klikke på Skift.

6. Under Dataforbrug pr. skærm skal du vælge Medium eller Høj og derefter Gem.

Bemærk:
    Hvis du ændrer denne indstilling, kan det øge dataforbruget på din enhed.
  7. Prøv Netflix igen.

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Genstart enheden

1. Sluk enheden.

Bemærk:
    Hvis du ikke er sikker på, om enheden er helt slukket, eller hvis du ikke kan finde tænd/sluk-knappen, skal du tage stikket ud.
  2. Lad enheden være slukket i mindst 30 sekunder.

3. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl din streamingmedieafspiller.
    Sluk for din streamingafspiller, vent 10 sekunder, og tænd igen.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for streamingafspilleren igen, og forsøg at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Kontakt din internetudbyder

Kontakt din internetudbyder Udbyderen kan fortælle dig, om dit modem/router er konfigureret korrekt.