Billedet er forvrænget, ustabilt eller hakkende

Hvis billedet på Netflix er forvrænget, ustabilt eller hakkende under afspilning, betyder det normalt, at der er et problem med din enhed eller kabelforbindelsen mellem din enhed og dit tv.

Bemærk:
Hvis billedet er af lav kvalitet, sløret eller pixeleret under afspilning, skal du følge vores trin til at få den bedste billedkvalitet på din enhed.

Følg trinnene herunder for at løse problemet for din enhed.

Tv eller tv-tilsluttet enhed

Følg disse trin, hvis du ser Netflix på et tv eller en enhed, der har forbindelse til et tv, som fx en streamingstick, medieafspiller, kabel eller set-top-boks, Apple TV, Xbox-konsol eller PlayStation-konsol.

Kontroller, om andre serier eller film virker

Hvis du har samme problem med andre serier og film, kan du springe disse trin over.

Hvis andre serier og film afspiller normalt, kan du fortælle os om problemet.

1. Gå til streamingaktivitet på din konto i en webbrowser.

2. Find serien eller filmen på listen, og klik på Rapporter problem.

3. Følg vejledningen, og klik på Rapporter problem.

Vi vil forsøge at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du se andre serier og film. Gå til Sådan rapporterer du et problem med en titel for at få flere oplysninger.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Log ud af Netflix

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Fejlfinding af din hardwaretilslutning

Der er muligvis et problem med forbindelsen mellem enheden og tv'et.

Sådan løser du dette problem:

1. Sørg for, at du anvender et HDMI-kabel.

2. Prøv at bytte om på enderne af HDMI-kablet.

3. Omgå eventuelle modtagere eller lydsystemer ved at slutte enheden direkte til dit tv via et HDMI-kabel.

4. Prøv at oprette forbindelse til en anden HDMI-port på dit tv.

5. Prøv et andet HDMI-kabel.

6. Prøv en HDMI-port på et andet tv, hvis du har adgang til det.

• Hvis du kan streame på et andet tv, kan der være et problem med HDMI-indgangen på det oprindelige tv. Kontakt producenten for at få hjælp.

Kontakt producenten af enheden

Disse trin kan slette apps, data og indstillinger, der er gemt på din enhed. Sørg for at have dit wi-fi-navn, din adgangskode og Netflix-loginoplysninger klar, før du fortsætter.

Kontakt firmaet, der har fremstillet din enhed, for at løse problemet.

Når du taler med dem, skal du bede dem om hjælp med disse trin. Efter hvert trin kan du prøve Netflix igen, for at se om det har virket..

1. Opdater din enheds firmware eller software til den seneste version.

2. Nulstil enheden til de oprindelige indstillinger, som da du fik den.

Hvis dette ikke kan løse problemet, eller disse trin ikke virkede, skal du bruge en anden enhed til at se Netflix på.

Android-telefon eller -tablet

Kontroller, om andre serier eller film virker

Hvis du har samme problem med andre serier og film, kan du springe disse trin over.

Hvis andre serier og film afspiller normalt, kan du fortælle os om problemet.

1. Gå til streamingaktivitet på din konto i en webbrowser.

2. Find serien eller filmen på listen, og klik på Rapporter problem.

3. Følg vejledningen, og klik på Rapporter problem.

Vi vil forsøge at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du se andre serier og film. Gå til Sådan rapporterer du et problem med en titel for at få flere oplysninger.

Sluk for din enhed, og tænd den igen.

1. Sluk for din mobil eller tablet. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

Opdater Netflix-appen

På din Android-telefon eller -tablet: Gå til Netflix-siden i Play Butik, , og tryk på Opdater.

Du kan også opdatere Netflix-appen ved at følge disse trin:

1. Åbn Play Butik-appen. Hvis du ikke har den, skal du måske løse et problem med Play Butik.

2. Skriv "Netflix" i søgefeltet.

3. På listen skal du trykke på Netflix-appen. Hvis du ikke kan finde Netflix-appen, kan du følge disse trin i stedet.

4. Tryk på Opdater. Hvis du ikke kan se denne mulighed, er appen allerede opdateret.

Opdater din Android OS-version

1. Åbn appen Indstillinger (Settings).

2. Tryk på System > Systemopdatering.

3. Søg efter, og installer tilgængelige opdateringer.

4. Prøv Netflix igen.

Kontakt producenten af enheden

Disse trin kan slette apps, data og indstillinger, der er gemt på din enhed. Sørg for at have dit wi-fi-navn, din adgangskode og Netflix-loginoplysninger klar, før du fortsætter.

Kontakt firmaet, der har fremstillet din enhed, for at løse problemet.

Når du taler med dem, skal du bede dem om hjælp med disse trin. Efter hvert trin kan du prøve Netflix igen, for at se om det har virket..

1. Opdater din enheds firmware eller software til den seneste version.

2. Nulstil enheden til de oprindelige indstillinger, som da du fik den.

Hvis dette ikke kan løse problemet, eller disse trin ikke virkede, skal du bruge en anden enhed til at se Netflix på.

iPhone og iPad

Kontroller, om andre serier eller film virker

Hvis du har samme problem med andre serier og film, kan du springe disse trin over.

Hvis andre serier og film afspiller normalt, kan du fortælle os om problemet.

1. Gå til streamingaktivitet på din konto i en webbrowser.

2. Find serien eller filmen på listen, og klik på Rapporter problem.

3. Følg vejledningen, og klik på Rapporter problem.

Vi vil forsøge at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du se andre serier og film. Gå til Sådan rapporterer du et problem med en titel for at få flere oplysninger.

Genstart din iPhone eller iPad

1. Tryk og hold ned på sideknappen og en af lydstyrkeknapperne på samme tid, indtil skyderne vises. Skub den øverste skyder for at slukke helt for enheden.

• Hvis skyderne ikke vises, kan du trykke og holde ned på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake), indtil den røde skyder vises.

2. Vent i 10 sekunder, og tryk på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake).

3. Prøv Netflix igen, når din enhed er tændt.

Opdater Netflix-appen

1. Tryk på App Store på startskærmen.

2. Tryk på Søg, og indtast "Netflix".

3. På listen skal du trykke på Netflix og derefter trykke på Opdater. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple ID. Hvis du har glemt den, kan du følge Apples trin for at nulstille den.

4. Prøv Netflix igen, når opdateringen er udført.

Opdater din iOS-version

Følg Apples trin til at opdatere din enhed til den nyeste version, og prøv derefter Netflix igen.

Hvis du opretter forbindelse til et tv via en adapter for videokabel

Lightning-stik med videoadapter

Kontrollér, at din videoadapter understøttes

1. Fjern alle kabler, der er forbundet til adapteren, og opret derefter forbindelse til din iPhone eller iPad.

2. Gå til Indstillinger (Settings) > Generelt (General) > Om(About) > Apple HDMI-adapter.

3. Kontroller modelnummeret.

Videokabel eller videoadapter med Thunderbolt eller USB-C

For problemer med iPhone- og iPad-enheder med en USB-C-port kan disse tips måske hjælpe:

• Sørg for, at dit tv eller din skærm er indstillet til den korrekte videoindgangskilde.

• Sørg for, at dit videokabel eller din adapter understøtter HDCP 2.2.

• Prøv at bytte om på enderne på videokablet eller adapteren.

• Hvis det er muligt, så prøv at tilslutte til en anden videoport på dit tv eller din skærm.

Kontakt producenten af enheden

Disse trin kan slette apps, data og indstillinger, der er gemt på din enhed. Sørg for at have dit wi-fi-navn, din adgangskode og Netflix-loginoplysninger klar, før du fortsætter.

Kontakt firmaet, der har fremstillet din enhed, for at løse problemet.

Når du taler med dem, skal du bede dem om hjælp med disse trin. Efter hvert trin kan du prøve Netflix igen, for at se om det har virket..

1. Opdater din enheds firmware eller software til den seneste version.

2. Nulstil enheden til de oprindelige indstillinger, som da du fik den.

Hvis dette ikke kan løse problemet, eller disse trin ikke virkede, skal du bruge en anden enhed til at se Netflix på.

Computer

Kontroller, om andre serier eller film virker

Hvis du har samme problem med andre serier og film, kan du springe disse trin over.

Hvis andre serier og film afspiller normalt, kan du fortælle os om problemet.

1. Gå til streamingaktivitet på din konto i en webbrowser.

2. Find serien eller filmen på listen, og klik på Rapporter problem.

3. Følg vejledningen, og klik på Rapporter problem.

Vi vil forsøge at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du se andre serier og film. Gå til Sådan rapporterer du et problem med en titel for at få flere oplysninger.

Luk andre browserfaner, apps eller programmer

Netflix-streamingen vil muligvis blive forbedret, hvis du lukker browserfaner og programmer, der kan optage ressourcer og hukommelse på computeren.

Luk computeren

1. Luk computeren via menuen:

• Mac: Øverst til venstre skal du klikke på Apple-menuen > Luk.

• Windows: På Start-menuen skal du klikke på Tænd/sluk > Luk.

• Chromebook: Nederst til højre skal du klikke på klokkeslættet > Log ud > Luk.

2. Lad computeren være slukket i mindst 10 sekunder.

3. Tænd den igen, og prøv at se Netflix igen.

Brug et understøttet videokabel

Sørg for, at du bruger et understøttet videokabel:

Bemærk:
Hvis du bruger en videokabeladapter, skal begge ender være en understøttet type.
  • HDMI eller HDMI Mini

• USB-C (også kaldet type C)

• Thunderbolt

• DisplayPort eller DisplayPort Mini

Hvis du stadig har problemer, og din videoforbindelse er understøttet, og du ikke bruger en ekstern skærm, kan du fortsætte med trinnene herunder.

Hvis du har prøvet ovenstående trin og stadig oplever problemer, skal du følge trinnene for din pc herunder.

Windows-computer

Justér indstillingerne på din skærm.

1. Højreklik på skrivebordet.

2. Vælg Skærmindstillinger.

3. Vælg Avancerede skærmindstillinger.

4. Vælg Vis egenskaber for netværkskort.

5. Vælg fanen Skærm.

6. Vælg Skærmens opdateringshastighed .

7. Vælg en skærmopløsningshastighed på 120 Hz eller mindre.

8. Vælg Anvend.

9. Prøv Netflix igen.

Opdater din Windows-version

Følg linkene nedenfor for trin til at tjekke, om der er opdateringer af din version af Windows, prøv Netflix igen.

Computere, der kører Windows XP eller Vista, kan ikke opdateres til en version, der understøttes af Netflix. Vi anbefaler at bruge en computer med Windows 10 eller nyere.

Fejlfinding af din skærmkonfiguration

1. Omgå alle HDMI-konvertere ved at slutte skærmen direkte til din computer.

2. Hvis du bruger et HDMI-kabel, kan du prøve at vende det modsat, eller prøve med et andet HDMI-kabel.

3. Hvis du bruger flere skærme, kan du prøve at tage stikkene ud af computeren og derefter tilslutte dem et af gangen og prøve Netflix efter hvert forsøg.

• Hvis du kun får denne fejl med én af skærmene, kan du have et problem med kopibeskyttelse. Vi anbefaler, at du kontakter skærmproducenten for at få mere hjælp, eller at du undlader at tilslutte skærmen, når du streamer.

Mac-computer

Opdater din Mac-computer

Følg Apples trin til at installere opdateringer og opgraderinger for macOS, og prøv derefter Netflix again.

Chromebook

Opdater din computer
  1. Slut din computer til internettet via wi-fi eller Ethernet. Opdateringer kan ikke installeres over et mobilnetværk.

2. Klik på statusområdet (i nederste højre hjørne, hvor dit kontobillede vises).

3. Vælg Indstillinger (Settings).

4. Vælg Om Chrome OS (About Chrome OS) i menuen i venstre side.

5. Vælg Søg efter, og anvend opdateringer (Check for and apply updates).

6. Din computer vil installere alle nødvendige opdateringer. Når opdateringerne er installeret, skal du vælge Genstart (Restart) for at opdatere.

7. Prøv Netflix igen, når din computer er genstartet.

Hvis du har andre billedproblemer, skal du gå til Problemer med billedet på Netflix for at få hjælp.