Problemer med billedet på Netflix

Hvis du oplever problemer med billedet eller visningen af Netflix' film eller serier, kan problemet ofte løses med nogle grundlæggende trin. Vælg et problem nedenfor for at komme i gang.

Bemærk:
Hvis det blot er en enkelt serie eller film, der har billedproblemer, kan du rapportere problemet direkte til Netflix.

Billedet er sløret, af lav kvalitet eller pixeleret

Der er flere måder at løse problemet på, hvis du oplever dårlig eller lav billedkvalitet, når du bruger Netflix. Følg disse trin for at få den bedste billedkvalitet på din enhed.

Billedet er sort eller hvidt

Hvis du får en sort, tom eller hvid skærm, når du forsøger at se noget eller åbne Netflix, skyldes det normalt, at der er et problem med din enhed eller kabelforbindelsen mellem din enhed og dit tv.

Brug nedenstående links med trin til at løse problemet.

Billedet er forvrænget, ustabilt eller hakkende

Hvis billedet er forvrænget, hakkende eller har den forkerte størrelse, når det afspilles, betyder det normalt, at der er et problem med indstillingerne på dit tv eller din streamingenhed.

Brug nedenstående links med trin til at løse problemet.

Problemer med billedets farve eller toner

Hvis billedet er i den forkerte farve eller toner, når du forsøger at se Netflix, skyldes det normalt, at der er et problem med indstillingerne på din enhed eller med kablet, der forbinder din enhed med dit tv.

Brug nedenstående links med trin til at løse problemet.

Hvis du får en anden farve eller tone end dem, der er angivet ovenfor, skal du kontakte os for at få mere hjælp.

Andre billedproblemer

Brug nedenstående links til at løse problemet, hvis du har andre billedproblemer.

Hvis du har et billedproblem, som ikke er angivet på denne side, skal du kontakte os for at få mere hjælp.