Sort/hvid-billede

Hvis du får et sort/hvidt-billede, når du forsøger at se en serie eller film, skyldes det normalt, at der findes oplysninger gemt på enheden, der skal opdateres. Følg trinnene til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

Kontakt producenten af enheden

Billedindstillingerne på dit tv kan medføre, at Netflix vises i sort/hvidt. Kontakt producenten af enheden for at få hjælp til at justere indstillingerne.

Hvis du har samme problem med andre serier og film, kan du springe disse trin over.

Hvis andre serier og film afspiller normalt, kan du fortælle os om problemet.

1. Gå til streamingaktivitet på din konto i en webbrowser.

2. Find serien eller filmen på listen, og klik på Rapporter problem.

3. Følg vejledningen, og klik på Rapporter problem.

Vi vil forsøge at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du se andre serier og film. Gå til Sådan rapporterer du et problem med en titel for at få flere oplysninger.

1. Luk computeren via menuen:

• Mac: Vælg Apple-menuen øverst til venstre, og klik derefter på Luk.

• Windows: Vælg Start-menuen, og klik derefter på Tænd/sluk > Luk computeren.

• Chromebook: Nederst til højre skal du klikke på klokkeslættet og derefter på Log ud > Luk.

2. Lad computeren være slukket i mindst 10 sekunder.

3. Tænd den igen, og prøv at se Netflix igen.

Driverne til dit skærmkort kan være forældede eller beskadigede.

• Fjern og geninstaller driveren til dit skærmkort. Du kan finde hjælp i brugervejledningen eller på skærmkortproducentens websted.