Sådan rapporterer du et problem med en titel

Hvis du opdager et problem med kvalitet, lyd, billede eller undertekster for en serie eller film, kan du rapportere problemet direkte til Netflix. Selvom ikke alle problemer vil blive løst med det samme, gør indberetningerne vores medarbejdere opmærksomme på et problem, så de kan arbejde på at løse det.

Du kan rapportere følgende problemer med en titel:

• Buffer-indlæsning

• problemer med undertekster inklusive kvalitet og tilgængelighed

• problemer med lyd eller eftersynkronisering inklusive kvalitet og tilgængelighed

• problemer med afspilningskvalitet eller højde-bredde-forholdet

• lydstyrke

• afspilningsrækkefølge af episoder eller sæsoner

• problemer med aldersgrænser eller klassificering

• upassende indhold

• Titel eller beskrivelse er forkert eller indeholder fejl

• Billedet, der hører til titlen, er forkert, misvisende eller er en spoiler

Hvis du oplever problemer med at afspille titler generelt, bedes du gå til Problemer med billedet på Netflix eller Serie eller film har lydproblemer.

Sådan rapporterer du problemer

Du kan rapportere et problem med en titel, mens du ser den på Netflix i en webbrowser eller på siden Konto på Netflix-webstedet.

Rapporter, mens du ser indhold i en webbrowser

1. Klik på flaget øverst på skærmen.

2. Vælg det, du oplever problemer med:

• Buffer og indlæsning (Billedet er sløret, sidder fast i buffer-indlæsning eller indlæser ikke.)

• Undertekster (Underteksterne vises ikke korrekt.)

• Lyd og video (Det er svært at høre eller se videoen)

• Andet problem (Der er noget andet galt med serien eller filmen.)

3. Indtast om nødvendigt flere oplysninger. Hvis dit problem ikke fremgår af listen, kan du tilføje det i kommentarfeltet.

4. Vælg Send rapport for at rapportere dit problem.

Rapporter fra din streamingaktivitet

1. Gå til Netflix-siden Konto i en webbrowser.

2. Vælg en profil under Profil og forældrekontrol.

• For nogle konti skal du vælge Profiler og dernæst vælge en profil.

3. VælgStreamingaktivitet.

4. Find den titel, du har et problem med.

5. Vælg Rapportér et problem ud for den titel eller episode, du oplever problemer med.

6. Vælg et af følgende:

• Problem med titel (forkert titel eller resumé, eller episoden afspilles i forkert rækkefølge)

• Problem med video (sløret, udfald eller ser mærkeligt ud på en eller anden måde)

• Problem med lyd (svært at høre, passer ikke til billedet eller mangler i nogle dele)

• Problem med undertekster eller tekstning for hørehæmmede (mangler, svære at læse, ikke synkroniseret med lyden, stavefejl eller dårlige oversættelser)

7. Indtast eventuelle yderligere oplysninger om problemet.

8. Vælg Rapportér et problem.