Sort skærm uden lyd

Følg nedenstående trin for at løse problemet, hvis du får en sort eller tom skærm uden lyd, når du prøver at se eller starte Netflix.

Blu-ray-afspillere

Blu-ray-afspiller

Hvornår ser du en sort skærm?

Når du åbner Netflix-appen

Gå tilbage til forrige menu

Gå tilbage til forrige menu, og prøv at åbne Netflix-appen igen.

Hvis Netflix ikke reagerer, og du ikke kan gå tilbage til den forrige menu, skal du i stedet bruge denne artikel.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Kontakt producenten af enheden

For at løse dette problem er du nødt til at kontakte producenten af din enhed og bede om hjælp:

Disse trin vil slette data eller indstillinger gemt på enheden.
  • Opdatering til den nyeste firmware eller det nyeste operativsystem.

• Nulstilling af enheden til fabriksindstillingerne.

Hvis producenten ikke kan hjælpe, eller disse trin ikke løser problemet, er du nødt til at bruge en anden enhed til at se Netflix på.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Gå tilbage til forrige menu

Gå tilbage til forrige menu, og prøv at afspille serien eller filmen igen.

Hvis Netflix ikke reagerer, og du ikke kan gå tilbage til den forrige menu, skal du i stedet bruge denne artikel.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

1. Begynd på startskærmen i Netflix.

2. Gå til venstre for at åbne menuen, og vælg Få hjælp (Get Help).

• Hvis du ikke ser Få hjælp, skal du gå opad og vælge Indstillinger (Settings) eller ikonet for Indstillinger tandhjulsikon .

3. Vælg Log ud (Sign Out).

4. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp, Indstillinger eller ikonet for Indstillinger:

1. Brug pilene på fjernbetjeningen til at indtaste følgende sekvens i Netflix-appen:
    op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Nulstil (Reset).

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl din Blu-ray-afspiller.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for Blu-ray-afspilleren igen, og prøv at se Netflix igen.

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Kontakt din internetudbyder

Kontakt din internetudbyder Udbyderen kan fortælle dig, om dit modem/router er konfigureret korrekt.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Computere

Google Chromebook eller Chromebox

Hvornår ser du en sort skærm?

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Slå Chrome-udvidelser fra

Hvis du bruger Chrome, kan du slå unødvendige udvidelser fra.

1. Indtast chrome://extensions i Chromes adresselinje.

2. Slå aktiverede udvidelser fra.

Bemærk:
    Udvidelser angivet under Chrome Apps skal ikke slås fra.
  3. Prøv Netflix igen.

Hvis disse trin løser dit problem, kan du prøve at aktivere dine udvidelser en efter en for at fastlægge, hvilken udvidelse der forhindrer Netflix i at fungere korrekt.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Mac-computer

Hvornår ser du en sort skærm?

Når du prøver at gå til Netflix.com

Gå tilbage til den forrige side

Gå tilbage til den forrige side, og prøv at afspille serien eller filmen igen.

Hvis din browser ikke reagerer, og du ikke kan bruge Tilbage-knappen til at gå tilbage til den forrige side, skal du i stedet bruge denne artikel.

Bruger du et bogmærke til at gå ind på Netflix?

Hvis du bruger et bogmærke til at gå ind på Netflix, kan du prøve at skrive www.netflix.com i browserens adresselinje i stedet. Hvis dette løste dit problem, skal du opdatere URL-adressen for dit bogmærke til www.netflix.com for at undgå problemer fremover.

Ryd din browsers cache

Åbn din internetbrowser, og følg nedenstående trin.

Chrome (version 61 eller nyere):

1. Klik på knappen Menu.

2. Vælg Historik (History).

3. Vælg Historik (History) igen.

4. Vælg Ryd browserdata (Clear Browsing Data)

5. I rullemenuen Ryd alle elementer fra (Clear the following items from) skal du vælge altid (the beginning of time).

6. Fjern markeringen af alt undtagen Cachelagrede billeder og filer (Cached images and files).

7. Vælg Ryd browserdata (Clear Browsing Data)

8. Prøv Netflix igen.

Firefox (version 55 eller nyere):

1. Klik på knappen Menu.

2. Vælg Historik (History).

3. Vælg Ryd seneste historik... (Clear Recent History...).

4. Vælg Hele min historik (Everything) i rullemenuen Fjern (Time Range to Clear)

5. Under Detaljer (Details) skal du fjerne markeringen af alle felter undtagen Cache.

6. Vælg Ryd nu (Clear Now).

7. Prøv Netflix igen.

Opera

1. Vælg ikonet Historik (History) i menuens sidepanel.

2. Vælg Ryd browserdata (Clear Browsing Data)

3. I rullemenuen Ryd alle elementer fra (Obliterate the following items from) skal du vælge altid (the beginning of time).

4. Fjern markeringen af alt undtagen Cachelagrede billeder og filer (Cached images and files).

5. Vælg Ryd browserdata (Clear Browsing Data)

6. Prøv Netflix igen.

Safari:

• Version 10 eller nyere

1. Vælg Safari i menulinjen.

2. Vælg Indstillinger (Preferences).

3. Vælg fanen Privatliv (Privacy).

4. Vælg knappen Administrer webstedsdata... (Manage Website Data...).

5. Vælg Fjern alt (Remove All).

6. Vælg Fjern nu (Remove Now).

7. Vælg Udført (Done).

8. Prøv Netflix igen.

• Version 9 eller ældre

1. Vælg Safari i menulinjen.

2. Vælg Nulstil Safari (Reset Safari), og fjern markeringen af alle felter undtagen Fjern alle webstedsdata (Remove all website data).

3. Vælg Nulstil (Reset).

4. Prøv Netflix igen.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Gå tilbage til den forrige side

Gå tilbage til den forrige side, og prøv at afspille serien eller filmen igen.

Hvis din browser ikke reagerer, og du ikke kan bruge Tilbage-knappen til at gå tilbage til den forrige side, skal du i stedet bruge denne artikel.

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Genstart din browser

1. Afslut din browser.

2. Åbn din browser igen.

3. Prøv Netflix igen.

Opdater Google Chrome

1. Klik på Menu øverst til højre i din browser.

2. Klik på Hjælp > Om Google Chrome.

3. Vent, mens Chrome automatisk tjekker, om der er nye opdateringer.

4. Hvis der er en opdatering, skal du klikke på Genstart.

5. Prøv Netflix igen.

Ryd browserdata i Safari

1. Vælg Historik (History) i menulinjen i Safari.

2. Vælg Ryd historik (Clear History).

3. Vælg Hele historikken (All History) i rullemenuen.

4. Vælg Ryd historik (Clear History) for at bekræfte.

5. Prøv Netflix igen.

Slå Chrome-udvidelser fra

Hvis du bruger Chrome, kan du slå unødvendige udvidelser fra.

1. Indtast chrome://extensions i Chromes adresselinje.

2. Slå aktiverede udvidelser fra.

Bemærk:
    Udvidelser angivet under Chrome Apps skal ikke slås fra.
  3. Prøv Netflix igen.

Hvis disse trin løser dit problem, kan du prøve at aktivere dine udvidelser en efter en for at fastlægge, hvilken udvidelse der forhindrer Netflix i at fungere korrekt.

Hvis du bruger sikkerhedssoftware

Disse trin er beregnet for avancerede computerbrugere.
  • Installer eventuelle opdateringer for din sikkerhedssoftware.

• Slå din sikkerhedssoftware midlertidigt fra, og prøv at se Netflix igen.

• Hvis problemet ikke opstår, når sikkerhedssoftwaren er deaktiveret, kan det være, at softwaren er forældet eller utilsigtet forstyrrer Netflix. Slå sikkerhedssoftwaren til igen, og kontakt producenten for at få hjælp.

Fjern adware fra din computer

Problemet kan skyldes, at der er installeret adware på din maskine. Se artiklen Annoncer og pop-ups, når du streamer.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Windows-computer

Hvornår ser du en sort skærm?

Når du prøver at gå til Netflix.com

Gå tilbage til den forrige side

Gå tilbage til den forrige side, og prøv at gå til Netflix.com igen.

Hvis Netflix ikke reagerer, og du ikke kan bruge browserens Tilbage-knap til at gå tilbage til den forrige side, kan du bruge denne artikel til at løse problemet.

Ryd din browsers cache

Følg nedenstående trin for din internetbrowser.

Chrome:

1. Vælg Chrome-menuen i browserens værktøjslinje.

2. Hold musen over Historik, og vælg derefter Historik i menuen til venstre.

3. Klik på Ryd browserdata i menuen til venstre.

4. Klik på fanen Avanceret.

5. Vælg Altid i rullemenuen Tidsinterval.

6. Fjern markeringen af alt undtagen Cachelagrede billeder og filer (Cached images and files).

7. Klik på Ryd data.

8. Prøv Netflix igen.

Firefox:

1. Klik på Åbn menu i browserens øverste højre hjørne.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Privatliv & sikkerhed i menuen til venstre.

4. Rul ned, og klik på Ryd historik.

5. Vælg Hele min historik i rullemenuen Fjern.

6. Under Historik (History), skal du fjerne markeringen fra alt bortset fraCache.

7. Klik på OK.

8. Prøv Netflix igen.

Internet Explorer (version 9 eller nyere):

1. Klik på Funktioner Ikon for indstillinger i Internet Explorer.

2. Klik på Internetindstillinger.

3. Klik på Slet under Browserdata.

4. Fjern markeringen af alt undtagen Midlertidige internetfiler og webstedsfiler.

5. Klik på Slet.

6. Prøv Netflix igen.

Microsoft Edge:

1. Klik på Indstillinger med mere i browserens øverste højre hjørne.

2. Hold musen over Historik, og vælg Ryd browserdata i menuen til venstre.

3. Vælg Hele tiden i rullemenuen Tidsinterval.

4. Fjern markeringen fra alt undtagen Cachelagrede billeder og filer og Cookies og andre webstedsdata.

5. Klik på Ryd nu.

6. Prøv Netflix igen.

Opera

1. Vælg ikonet Historik i menuens sidepanel.

2. Klik på Ryd browserdata.

3. Klik på fanen Avanceret.

4. Vælg Alle browserdata i rullemenuen Tidsinterval.

5. Fjern markeringen af alt undtagen Cachelagrede billeder og filer (Cached images and files).

6. Klik på Ryd data.

7. Prøv Netflix igen.

Når du åbner Netflix-appen

Opdater Windows
  1. Tryk på Windows-tasten på tastaturet.

2. Vælg Indstillinger (Settings) .

3. Vælg Opdatering og sikkerhed.

4. Windows vil søge efter opdateringer. Hvis det ikke er tilfældet, så skal du vælge Søg efter opdateringer.

5. Genstart din computer, og prøv Netflix igen, når opdateringerne er installeret.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Gå tilbage til den forrige side

Gå tilbage til den forrige side, og prøv at gå til Netflix.com igen.

Hvis Netflix ikke reagerer, og du ikke kan bruge browserens Tilbage-knap til at gå tilbage til den forrige side, kan du bruge denne artikel til at løse problemet.

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Kør browser som administrator

1. Luk alle åbne browsere – inklusive dette vindue! Det kan være en god ide at udskrive de følgende trin.

2. Klik på Start-menuen i nederste, venstre hjørne på skærmen.

3. Vælg Alle programmer (All Programs).

4. Fra de viste elementer skal du højreklikke (eller trykke og holde nede på touchscreen-enheder) på dit foretrukne browserikon (Netflix understøtter Internet Explorer, Firefox, Opera og Google Chrome).

5. Vælg Kør som administrator (Run as Administrator).

6. Vælg Tillad (Allow), hvis du får muligheden.

7. Brug det vindue, der lige er åbnet, til at afspille din film eller serie igen.

• Et forsøg på at afspille igen fra det oprindelige browservindue vil sandsynligvis resultere i samme fejl.

• Hvis du kan streame film og serier fra Netflix.com efter disse trin, har din konto ikke administratorrettigheder. Kontakt din computerproducent eller -administrator for at føje administrative rettigheder til din konto.

Ryd Google Chrome-browserens historik

1. I browserens øverste højre hjørne skal du klikke på Menu Tilpas, og administrer Google Chrome .

2. Klik på Indstillinger > Privatliv og sikkerhed > Ryd browserhistorik.

3. Klik på Avanceret.

4. Vælg Tidsinterval i rullemenuen og derefter Altid.

5. Fjern alle markeringer undtagen for Cookies og andre data til websteder (Cookies and other site data).

6. Klik på Ryd data.

7. Prøv Netflix igen.

Slå Chrome-udvidelser fra

Hvis du bruger Chrome, kan du slå unødvendige udvidelser fra.

1. Indtast chrome://extensions i Chromes adresselinje.

2. Slå aktiverede udvidelser fra.

Bemærk:
    Udvidelser angivet under Chrome Apps skal ikke slås fra.
  3. Prøv Netflix igen.

Hvis disse trin løser dit problem, kan du prøve at aktivere dine udvidelser en efter en for at fastlægge, hvilken udvidelse der forhindrer Netflix i at fungere korrekt.

Hvis du bruger sikkerhedssoftware

Disse trin er beregnet for avancerede computerbrugere.
  • Installer eventuelle opdateringer for din sikkerhedssoftware.

• Slå din sikkerhedssoftware midlertidigt fra, og prøv at se Netflix igen.

• Hvis problemet ikke opstår, når sikkerhedssoftwaren er deaktiveret, kan det være, at softwaren er forældet eller utilsigtet forstyrrer Netflix. Slå sikkerhedssoftwaren til igen, og kontakt producenten for at få hjælp.

Fjern adware fra din computer

Problemet kan skyldes, at der er installeret adware på din maskine. Se artiklen Annoncer og pop-ups, når du streamer.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Spilkonsoller

PlayStation 3

Hvornår ser du en sort skærm?

Når du åbner Netflix-appen

Gå tilbage til forrige menu

Gå tilbage til forrige menu, og prøv at åbne Netflix-appen igen.

Hvis Netflix ikke reagerer, og du ikke kan gå tilbage til den forrige menu, skal du i stedet bruge denne artikel.

Installer Netflix-appen igen

Fjern Netflix-appen

1. Gå til startskærmen på PS3 ved at trykke på PS-knappen > Afslut (Quit) > Ja (Yes).

2. Gå til Tv-/videotjenester (TV/Video Services), og markér Netflix.

3. Tryk på den trekantede knap.

4. Vælg Slet (Delete).

5. Vælg Ja (Yes).

Installer Netflix-appen igen

1. Gå til startskærmen på PS3 ved at trykke på PS-knappen > Afslut (Quit) > Ja (Yes).

2. Gå til afsnittet Tv-/videotjenester (TV/Video Services), og vælg Netflix.

3. Vælg Ja (Yes) for at downloade.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Xbox 360

Hvornår ser du en sort skærm?

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Gå tilbage til forrige menu

Gå tilbage til forrige menu, og prøv at afspille serien eller filmen igen.

Hvis Netflix ikke reagerer, og du ikke kan gå tilbage til den forrige menu, skal du i stedet bruge denne artikel.

Kontrollér dine kabeltilslutninger

Denne fejl skyldes som regel kabelforbindelsen mellem din Xbox og din skærm.

Se Microsofts supportwebsted til Xbox 360 for at få specifikke trin til at løse problemet.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Xbox One

Hvornår ser du en sort skærm?

Når du åbner Netflix-appen

Gå tilbage til forrige menu

Gå tilbage til forrige menu, og prøv at åbne Netflix-appen igen.

Hvis Netflix ikke reagerer, og du ikke kan gå tilbage til den forrige menu, skal du i stedet bruge denne artikel.

Fejlfinding af din hardwaretilslutning

Der er muligvis et problem med forbindelsen mellem enheden og tv'et.

Sådan løser du dette problem:

1. Sørg for, at du anvender et HDMI-kabel.

2. Prøv at bytte om på enderne af HDMI-kablet.

3. Omgå eventuelle modtagere eller lydsystemer ved at slutte enheden direkte til dit tv via et HDMI-kabel.

4. Prøv at oprette forbindelse til en anden HDMI-port på dit tv.

5. Prøv et andet HDMI-kabel.

6. Prøv en HDMI-port på et andet tv, hvis du har adgang til det.

• Hvis du kan streame på et andet tv, kan der være et problem med HDMI-indgangen på det oprindelige tv. Kontakt producenten for at få hjælp.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Xbox Series X/S

Hvornår ser du en sort skærm?

Når du åbner Netflix-appen

Gå tilbage til forrige menu

Gå tilbage til forrige menu, og prøv at åbne Netflix-appen igen.

Hvis Netflix ikke reagerer, og du ikke kan gå tilbage til den forrige menu, skal du i stedet bruge denne artikel.

Næste skridt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Alle øvrige spilkonsoller

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Mobiltelefoner og tablets

Amazon Fire-tablet

Hvornår ser du en sort skærm?

Når du åbner Netflix-appen

Genstart din tablet
  1. Hold Tænd/sluk-knappen (Power) på siden af din tablet nede.

2. Når du får meddelelsen Vil du slukke din Kindle? eller Vil du slukke din Fire?, skal du trykke på Luk (Shut Down), Sluk, (Power Off) eller OK.

3. Når enheden er helt slukket, skal du holde Tænd/sluk-knappen (Power) nede, indtil du ser Kindle- eller Amazon-logoet.

4. Prøv Netflix igen.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

iPhone, iPad eller iPod touch

Hvornår ser du en sort skærm?

Når du åbner Netflix-appen

Installer Netflix-appen igen
Bemærk:
Sletter du Netflix-appen, slettes også serier eller film, du eventuelt har downloadet til enheden.
  1. På startskærmen skal du trykke på og holde på Netflix-appen.

2. Tryk på Fjern app (Remove app) > Slet app (Delete app) > Slet (Delete).

3. Åbn App Store og søg efter "Netflix."

4. Tryk på den gratis Netflix-app fra Netflix, Inc.

5. Tryk på skyikonet for at installere appen.

Bemærk:
    You might need to enter your Apple ID and password. If you forgot your Apple ID or password, go to the Apple support site for help.
  6. Prøv Netflix igen, når du har installeret appen.

If you can't find the Netflix app in the App Store, go to the Apple support site for help.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Gå tilbage til forrige menu

Gå tilbage til forrige menu, og prøv at afspille serien eller filmen igen.

Hvis Netflix ikke reagerer, og du ikke kan gå tilbage til den forrige menu, skal du i stedet bruge denne artikel.

Genstart din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk og hold ned på sideknappen og en af lydstyrkeknapperne på samme tid, indtil skyderne vises. Skub den øverste skyder for at slukke helt for enheden.

• Hvis skyderne ikke vises, kan du trykke og holde ned på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake), indtil den røde skyder vises.

2. Vent i 10 sekunder, og tryk på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake).

3. Prøv Netflix igen, når din enhed er tændt.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Alle øvrige mobiltelefoner og tablets

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Set-top-bokse og streamingafspillere

Apple TV

Hvornår ser du en sort skærm?

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Genstart dit Apple TV

Tryk på knappen Menu på fjernbetjeningen til Apple TV, og hold den nede, indtil du vender tilbage til startskærmen.

• For Apple TV 2 og 3: Vælg Indstillinger (Settings) > Generelt (General) > Start igen (Restart)

• For Apple TV 4 og 4K: Vælg Indstillinger (Settings) > System > Start igen (Restart)

Vent, indtil dit Apple TV er genstartet, og prøv derefter at starte Netflix igen.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Roku

Hvornår ser du en sort skærm?

Når du åbner Netflix-appen

Gå tilbage til forrige menu

Gå tilbage til forrige menu, og prøv at åbne Netflix-appen igen.

Hvis Netflix ikke reagerer, og du ikke kan gå tilbage til den forrige menu, skal du i stedet bruge denne artikel.

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Deaktiver og genaktiver Netflix-appen

Roku 1

1. Tryk på startknappen (Home) på Roku-fjernbetjeningen for at gå til Roku-startsiden.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg Netflix-indstillinger (Netflix Settings).

4. Vælg Deaktiver denne afspiller for min Netflix-konto (Deactivate this player from my Netflix account).

5. Vælg Ja (Yes). Enheden er nu deaktiveret.

6. Vælg Netflix på startskærmen, og følg instruktionerne for at genaktivere appen.

7. Log på din konto, og prøv Netflix igen.

Alle øvrige Roku-modeller

1. Tryk på startknappen (Home) på Roku-fjernbetjeningen for at gå til Roku-startsiden.

2. Markér Netflix-appen, og tryk på stjerne-tasten på fjernbetjeningen.

3. Vælg Fjern kanal (Remove channel).

4. Vælg Fjern kanal igen (Remove channel again) for at bekræfte.

5. Vælg Streamingkanaler (Streaming Channels) på startskærmen.

6. Vælg Film og tv (Movies & TV).

7. Vælg Netflix.

8. Vælg Tilføj kanal (Add Channel).

9. Vælg Gå til kanal (Go to channel).

10. Log på din konto, og prøv Netflix igen.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Gå tilbage til forrige menu

Gå tilbage til forrige menu, og prøv at afspille serien eller filmen igen.

Hvis Netflix ikke reagerer, og du ikke kan gå tilbage til den forrige menu, skal du i stedet bruge denne artikel.

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Alle andre set-top-bokse eller streamingafspillere

Hvornår ser du en sort skærm?

Når du åbner Netflix-appen

Gå tilbage til forrige menu

Gå tilbage til forrige menu, og prøv at åbne Netflix-appen igen.

Hvis Netflix ikke reagerer, og du ikke kan gå tilbage til den forrige menu, skal du i stedet bruge denne artikel.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Fejlfinding af din hardwaretilslutning

Der er muligvis et problem med forbindelsen mellem enheden og tv'et.

Sådan løser du dette problem:

1. Sørg for, at du anvender et HDMI-kabel.

2. Prøv at bytte om på enderne af HDMI-kablet.

3. Omgå eventuelle modtagere eller lydsystemer ved at slutte enheden direkte til dit tv via et HDMI-kabel.

4. Prøv at oprette forbindelse til en anden HDMI-port på dit tv.

5. Prøv et andet HDMI-kabel.

6. Prøv en HDMI-port på et andet tv, hvis du har adgang til det.

• Hvis du kan streame på et andet tv, kan der være et problem med HDMI-indgangen på det oprindelige tv. Kontakt producenten for at få hjælp.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Smart-tv'er

Samsung smart-tv

Hvornår ser du en sort skærm?

Når du starter Netflix-appen

Gå tilbage til forrige menu

Gå tilbage til forrige menu, og prøv at åbne Netflix-appen igen.

Hvis Netflix ikke reagerer, og du ikke kan gå tilbage til den forrige menu, skal du i stedet bruge denne artikel.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Installer Netflix-appen igen

1. Tryk på knappen Smart Hub på din fjernbetjening.

2. Markér Netflix-appen.

3. Tryk på knappen Indstillinger (Tools) på fjernbetjeningen.

• Hvis du ikke har knappen Indstillinger (Tools), skal du fortsætte til næste sæt fejlfindingstrin.

4. Vælg Geninstaller (Reinstall).

5. Prøv Netflix igen.

• Hvis du stadig får en sort skærm, kan du prøve Netflix igen efter 20 minutter. Det kan muligvis tage så lang tid for appen at afslutte opsætningen.

Kontakt Samsung

Der er opstået et hardware- eller softwareproblem på din enhed, som kun Samsung kan løse.

Kontakt Samsung, og bed om følgende:

• Hjælp til at nulstille din Smart Hub.

• Hjælp til opgradering til den nyeste firmware på enheden.

• Hjælp til at udføre en fabriksnulstilling.

Hvis disse trin ikke hjælper, har Samsung muligvis andre forslag. Eller prøv at se Netflix på en anden enhed.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Gå tilbage til forrige menu

Gå tilbage til forrige menu, og prøv at afspille serien eller filmen igen.

Hvis Netflix ikke reagerer, og du ikke kan gå tilbage til den forrige menu, skal du i stedet bruge denne artikel.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Log ud af Netflix

1. Åbn menuen i venstre side på Netflix' startskærm.

2. Vælg Få hjælp (Get Help) eller Indstillinger (Settings).

3. Vælg Log ud (Sign Out).

Hvis du får en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

Hvis du ikke kan finde Log ud, kan du trykke følgende på din fjernbetjening: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op. Vælg derefter Log ud (Sign out), Nulstil (Reset) eller Deaktiver (Deactivate).

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl dit Smart-tv.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for streamingsafspilleren, og forsøg at se Netflix igen.

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Kontakt din internetudbyder

Kontakt din internetudbyder Udbyderen kan fortælle dig, om dit modem/router er konfigureret korrekt.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Alle øvrige smart-tv'er

Hvornår ser du en sort skærm?

Når du åbner Netflix-appen

Gå tilbage til forrige menu

Gå tilbage til forrige menu, og prøv at åbne Netflix-appen igen.

Hvis Netflix ikke reagerer, og du ikke kan gå tilbage til den forrige menu, skal du i stedet bruge denne artikel.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Kontakt producenten af enheden

For at løse dette problem er du nødt til at kontakte producenten af din enhed og bede om hjælp:

Disse trin vil slette data eller indstillinger gemt på enheden.
  • Opdatering til den nyeste firmware eller det nyeste operativsystem.

• Nulstilling af enheden til fabriksindstillingerne.

Hvis producenten ikke kan hjælpe, eller disse trin ikke løser problemet, er du nødt til at bruge en anden enhed til at se Netflix på.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Gå tilbage til forrige menu

Gå tilbage til forrige menu, og prøv at afspille serien eller filmen igen.

Hvis Netflix ikke reagerer, og du ikke kan gå tilbage til den forrige menu, skal du i stedet bruge denne artikel.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

1. Begynd på startskærmen i Netflix.

2. Gå til venstre for at åbne menuen, og vælg Få hjælp (Get Help).

• Hvis du ikke ser Få hjælp, skal du gå opad og vælge Indstillinger (Settings) eller ikonet for Indstillinger tandhjulsikon .

3. Vælg Log ud (Sign Out).

4. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp, Indstillinger eller ikonet for Indstillinger:

1. Brug pilene på fjernbetjeningen til at indtaste følgende sekvens i Netflix-appen:
    op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Nulstil (Reset).

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl dit Smart-tv.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for streamingsafspilleren, og forsøg at se Netflix igen.

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Kontakt din internetudbyder

Kontakt din internetudbyder Udbyderen kan fortælle dig, om dit modem/router er konfigureret korrekt.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Alle andre enheder

Alle andre enheder

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.