Sort skærm uden lyd

Hvis du får en sort eller tom skærm uden lyd, når du prøver at se eller åbne Netflix, betyder det normalt, at et problem med din enhed eller kablet, der forbinder dine enheder, har forhindret Netflix i at afspille.

Bemærk:
Hvis du ikke kan gå tilbage til den foregående side, eller hvis din enhed overhovedet ikke reagerer, kan du følge disse trin til fejlfinding.

Følg trinnene herunder for at løse problemet for din enhed.

Smart-tv'er

Samsung-tv

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Log ud af Netflix

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Installer Netflix-appen igen

1. Tryk på knappen Smart Hub på din fjernbetjening.

2. Markér Netflix-appen.

3. Tryk på knappen Indstillinger (Tools) på fjernbetjeningen.

• Hvis du ikke har knappen Indstillinger (Tools), skal du fortsætte til næste sæt fejlfindingstrin.

4. Vælg Geninstaller (Reinstall).

5. Prøv Netflix igen.

• Hvis du stadig får en sort skærm, kan du prøve Netflix igen efter 20 minutter. Det kan muligvis tage så lang tid for appen at afslutte opsætningen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl dit Smart-tv.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for streamingsafspilleren, og forsøg at se Netflix igen.

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Alle øvrige tv'er

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Log ud af Netflix

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl dit Smart-tv.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for streamingsafspilleren, og forsøg at se Netflix igen.

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Mobiltelefoner og tablets

Android-telefon eller -tablet

Sluk for din enhed, og tænd den igen.

1. Sluk for din mobil eller tablet. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

Installer Netflix-appen igen

Disse trin fjerner alle serier og film, der er downloadet til din enhed, og du logges af din Netflix-konto.

På din Android-telefon eller -tablet: Gå til Netflix-siden i Play Butik, tryk på Fjern (Uninstall) og derefter påInstaller (Install).

Disse trin kan også bruges til at geninstallere appen:

1. Åbn Play Butik-appen, og søg efter Netflix.

2. På listen skal du finde og trykke på Netflix-appen.

3. Tryk på Afinstaller.

4. Tryk på Installer, og vent til det er gennemført.

5. Tryk på Åbn, og prøv så Netflix igen.

iPhone og iPad

Genstart din iPhone eller iPad

1. Tryk og hold ned på sideknappen og en af lydstyrkeknapperne på samme tid, indtil skyderne vises. Skub den øverste skyder for at slukke helt for enheden.

• Hvis skyderne ikke vises, kan du trykke og holde ned på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake), indtil den røde skyder vises.

2. Vent i 10 sekunder, og tryk på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake).

3. Prøv Netflix igen, når din enhed er tændt.

Installer Netflix-appen igen

Afinstallering af appen vil slette eventuelle downloads gemt på din enhed og logge dig af Netflix.
  1. Gå til startskærmen, og tryk og hold på Netflix-appen.

2. Tryk på Fjern app (Remove app) > Slet app (Delete app) > Slet (Delete).

3. Åbn App Store og søg efter "Netflix."

4. Tryk på Netflix og derefter på sky-ikonet for at hente appen. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple ID. Hvis du har glemt den, så følg Apples trin til at nulstille den.

5. Prøv Netflix igen, når appen er installeret.

Bemærk:
Hvis du ikke kan finde Netflix-appen, når du har fjernet den, skal du følge Apples trin til at downloade appen i App Store igen.

Hvis du opretter forbindelse til et tv via en adapter for videokabel

Lightning-stik med videoadapter

Kontrollér, at din videoadapter understøttes

1. Fjern alle kabler, der er forbundet til adapteren, og opret derefter forbindelse til din iPhone eller iPad.

2. Gå til Indstillinger (Settings) > Generelt (General) > Om(About) > Apple HDMI-adapter.

3. Kontroller modelnummeret.

Videokabel eller videoadapter med Thunderbolt eller USB-C

For problemer med iPhone- og iPad-enheder med en USB-C-port kan disse tips måske hjælpe:

• Sørg for, at dit tv eller din skærm er indstillet til den korrekte videoindgangskilde.

• Sørg for, at dit videokabel eller din adapter understøtter HDCP 2.2.

• Prøv at bytte om på enderne på videokablet eller adapteren.

• Hvis det er muligt, så prøv at tilslutte til en anden videoport på dit tv eller din skærm.

Fire-tablet

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Opdater Netflix-appen

1. Gå til startskærmen, og tryk på Appstore.

2. Tryk på Menu knappen menu øverst til venstre, og tryk derefter på App-opdateringer.

3. På listen skal du finde Netflix-appen og trykke på Opdater. Hvis Netflix-appen ikke er på listen, er den allerede opdateret.

4. Vælg Åbn, og prøv Netflix igen, når opdateringen er fuldført.

Streamingafspillere

Roku

Kontrollér tv'ets indgangskilde

Hvis du bruger Netflix på en enhed, der er tilkoblet dit tv:

• Sørg for, at kabler, der forbinder streamingenheden til tv'et, sidder fast, og at begge enheder er tændt.

• Sørg for, at tv'ets billedindgangskilde er indstillet til streamingenheden. Du kan ændre indgangskilden ved at trykke på knappen til indgangskilden knap til indgangskilde på tv'ets fjernbetjening.

Bemærk:
    Knappen eller trinnene til ændring af indgangskilden kan være en anden for dit tv. Har du brug for hjælp til dette trin, skal du kontakte tv-producenten.

Gå tilbage til forrige menu

Gå tilbage til forrige menu, og prøv at åbne Netflix-appen igen.

Hvis Netflix ikke reagerer, og du ikke kan gå tilbage til den forrige menu, skal du i stedet bruge denne artikel.

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Deaktiver og genaktiver Netflix-appen

Roku 1

1. Tryk på startknappen (Home) på Roku-fjernbetjeningen for at gå til Roku-startsiden.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg Netflix-indstillinger (Netflix Settings).

4. Vælg Deaktiver denne afspiller for min Netflix-konto (Deactivate this player from my Netflix account).

5. Vælg Ja (Yes). Enheden er nu deaktiveret.

6. Vælg Netflix på startskærmen, og følg instruktionerne for at genaktivere appen.

7. Log på din konto, og prøv Netflix igen.

Alle øvrige Roku-modeller

1. Tryk på startknappen (Home) på Roku-fjernbetjeningen for at gå til Roku-startsiden.

2. Markér Netflix-appen, og tryk på stjerne-tasten på fjernbetjeningen.

3. Vælg Fjern kanal (Remove channel).

4. Vælg Fjern kanal igen (Remove channel again) for at bekræfte.

5. Vælg Streamingkanaler (Streaming Channels) på startskærmen.

6. Vælg Film og tv (Movies & TV).

7. Vælg Netflix.

8. Vælg Tilføj kanal (Add Channel).

9. Vælg Gå til kanal (Go to channel).

10. Log på din konto, og prøv Netflix igen.

Apple TV

Kontrollér tv'ets indgangskilde

Hvis du bruger Netflix på en enhed, der er tilkoblet dit tv:

• Sørg for, at kabler, der forbinder streamingenheden til tv'et, sidder fast, og at begge enheder er tændt.

• Sørg for, at tv'ets billedindgangskilde er indstillet til streamingenheden. Du kan ændre indgangskilden ved at trykke på knappen til indgangskilden knap til indgangskilde på tv'ets fjernbetjening.

Bemærk:
    Knappen eller trinnene til ændring af indgangskilden kan være en anden for dit tv. Har du brug for hjælp til dette trin, skal du kontakte tv-producenten.

Genstart dit Apple TV

Tryk på knappen Menu på fjernbetjeningen til Apple TV, og hold den nede, indtil du vender tilbage til startskærmen.

• For Apple TV 2 og 3: Vælg Indstillinger (Settings) > Generelt (General) > Start igen (Restart)

• For Apple TV 4 og 4K: Vælg Indstillinger (Settings) > System > Start igen (Restart)

Vent, indtil dit Apple TV er genstartet, og prøv derefter at starte Netflix igen.

Projektor

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Fejlfinding af din hardwaretilslutning

Der er muligvis et problem med forbindelsen mellem enheden og tv'et.

Sådan løser du dette problem:

1. Sørg for, at du anvender et HDMI-kabel.

2. Prøv at bytte om på enderne af HDMI-kablet.

3. Omgå eventuelle modtagere eller lydsystemer ved at slutte enheden direkte til dit tv via et HDMI-kabel.

4. Prøv at oprette forbindelse til en anden HDMI-port på dit tv.

5. Prøv et andet HDMI-kabel.

6. Prøv en HDMI-port på et andet tv, hvis du har adgang til det.

• Hvis du kan streame på et andet tv, kan der være et problem med HDMI-indgangen på det oprindelige tv. Kontakt producenten for at få hjælp.

Blu-ray-afspiller

Kontrollér tv'ets indgangskilde

Hvis du bruger Netflix på en enhed, der er tilkoblet dit tv:

• Sørg for, at kabler, der forbinder streamingenheden til tv'et, sidder fast, og at begge enheder er tændt.

• Sørg for, at tv'ets billedindgangskilde er indstillet til streamingenheden. Du kan ændre indgangskilden ved at trykke på knappen til indgangskilden knap til indgangskilde på tv'ets fjernbetjening.

Bemærk:
    Knappen eller trinnene til ændring af indgangskilden kan være en anden for dit tv. Har du brug for hjælp til dette trin, skal du kontakte tv-producenten.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Log ud af Netflix

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl din Blu-ray-afspiller.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for Blu-ray-afspilleren igen, og prøv at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.

Din internetudbyder kan:

• Kontrollere, om der er netværksnedbrud i dit lokalområde.

• Udbedre problemer med din router eller dit modem og rette netværksindstillinger.

• Genstarte, eller nulstille din internetforbindelse.

Når du taler med din internetudbyder, så fortæl dem:

• Om problemet kun opstår på én enhed eller flere enheder på samme netværk.

• Om din enhed er forbundet via wi-fi eller via kabel.

Før du afslutter samtalen med din internetudbyder:

• Gå til fast.com i en browser for at teste hastigheden på din internetforbindelse og forbindelsen til Netflix.

• Prøv at bruge Netflix igen for at sikre dig, at problemet er løst.

Alle øvrige streamingafspillere

Kontrollér tv'ets indgangskilde

Hvis du bruger Netflix på en enhed, der er tilkoblet dit tv:

• Sørg for, at kabler, der forbinder streamingenheden til tv'et, sidder fast, og at begge enheder er tændt.

• Sørg for, at tv'ets billedindgangskilde er indstillet til streamingenheden. Du kan ændre indgangskilden ved at trykke på knappen til indgangskilden knap til indgangskilde på tv'ets fjernbetjening.

Bemærk:
    Knappen eller trinnene til ændring af indgangskilden kan være en anden for dit tv. Har du brug for hjælp til dette trin, skal du kontakte tv-producenten.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Fejlfinding af din hardwaretilslutning

Der er muligvis et problem med forbindelsen mellem enheden og tv'et.

Sådan løser du dette problem:

1. Sørg for, at du anvender et HDMI-kabel.

2. Prøv at bytte om på enderne af HDMI-kablet.

3. Omgå eventuelle modtagere eller lydsystemer ved at slutte enheden direkte til dit tv via et HDMI-kabel.

4. Prøv at oprette forbindelse til en anden HDMI-port på dit tv.

5. Prøv et andet HDMI-kabel.

6. Prøv en HDMI-port på et andet tv, hvis du har adgang til det.

• Hvis du kan streame på et andet tv, kan der være et problem med HDMI-indgangen på det oprindelige tv. Kontakt producenten for at få hjælp.

Computere

Chrome

Ryd din browsers cache

Følg nedenstående trin for din webbrowser.

Chrome:

1. Klik på Mere Ikon for Chrome-menu øverst til højre i browseren.

2. Klik på Flere værktøjer (More Tools) > Ryd browserdata (Clear Browsing Data).

3. Klik på Avanceret (Advanced).

4. Vælg Hele tiden (All time) i rullemenuen Tidsinterval (Time Range).

5. Marker Cachelagrede billeder og filer (Cached images and files).

6. Klik på Ryd data (Clear Data), og prøv derefter Netflix igen.

Firefox:

1. Klik på Mere Menuen Mere øverst til højre i browseren..

2. Klik på Indstillinger (Settings), og klik derefter på Privatliv og sikkerhed (Privacy & Security).

3. Rul ned, og klik på Ryd historik (Clear History).

4. Vælg Hele min historik i rullemenuen Fjern.

5. Fjern markeringen af alt undtagen Cache.

6. Klik på OK, og prøv derefter Netflix igen.

Microsoft Edge:

1. Klik på Mere Menuen Mere øverst til højre i browseren..

2. Klik på Indstillinger (Settings), og klik derefter på Privatliv, søgning og tjenester (Privacy, Search, and Services).

3. Gå til (Clear browsing data), og klik på Vælg, hvad der skal ryddes (Choose What to Clear).

4. Fjern markeringen fra alt undtagen Cachelagrede billeder og filer og Cookies og andre webstedsdata.

5. Vælg Alle browserdata i rullemenuen Tidsinterval.

6. Klik på Ryd nu (Clear now), og prøv derefter Netflix igen.

Opera

1. Klik på Historik Menuen Historik i menuens sidepanel til venstre.

2. Klik på Ryd browserdata.

3. Klik på fanen Avanceret.

4. Vælg Alle browserdata i rullemenuen Tidsinterval.

5. Fjern markeringen af alt undtagen Cachelagrede billeder og filer (Cached images and files).

6. Klik på Ryd data (Clear Data), og prøv derefter Netflix igen.

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Opdater Google Chrome

1. Klik på Mere øverst til højre i din browser.

2. Klik på Hjælp > Om Google Chrome.

3. Vent, mens Chrome automatisk tjekker, om der er nye opdateringer.

4. Hvis der er en opdatering, skal du klikke på Genstart.

5. Prøv Netflix igen.

Slå Chrome-udvidelser fra

Hvis du bruger Chrome, kan du slå unødvendige udvidelser fra.

1. Indtast chrome://extensions i Chromes adresselinje.

2. Slå aktiverede udvidelser fra.

Bemærk:
    Udvidelser angivet under Chrome Apps skal ikke slås fra.
  3. Prøv Netflix igen.

Hvis disse trin løser dit problem, kan du prøve at aktivere dine udvidelser en efter en for at fastlægge, hvilken udvidelse der forhindrer Netflix i at fungere korrekt.

Kør browser som administrator

1. Luk alle åbne browsere – inklusive dette vindue! Det kan være en god ide at udskrive de følgende trin.

2. Klik på Start-menuen i nederste, venstre hjørne på skærmen.

3. Vælg Alle programmer (All Programs).

4. Fra de viste elementer skal du højreklikke (eller trykke og holde nede på touchscreen-enheder) på dit foretrukne browserikon (Netflix understøtter Internet Explorer, Firefox, Opera og Google Chrome).

5. Vælg Kør som administrator (Run as Administrator).

6. Vælg Tillad (Allow), hvis du får muligheden.

7. Brug det vindue, der lige er åbnet, til at afspille din film eller serie igen.

• Et forsøg på at afspille igen fra det oprindelige browservindue vil sandsynligvis resultere i samme fejl.

• Hvis du kan streame film og serier fra Netflix.com efter disse trin, har din konto ikke administratorrettigheder. Kontakt din computerproducent eller -administrator for at føje administrative rettigheder til din konto.

Hvis du bruger sikkerhedssoftware

Disse trin er beregnet for avancerede computerbrugere.
  • Installer eventuelle opdateringer for din sikkerhedssoftware.

• Slå din sikkerhedssoftware midlertidigt fra, og prøv at se Netflix igen.

• Hvis problemet ikke opstår, når sikkerhedssoftwaren er deaktiveret, kan det være, at softwaren er forældet eller utilsigtet forstyrrer Netflix. Slå sikkerhedssoftwaren til igen, og kontakt producenten for at få hjælp.

Fjern adware fra din computer

Problemet kan skyldes, at der er installeret adware på din maskine. Se artiklen Annoncer og pop-ups, når du streamer.

Safari

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Opdater din browser

Klik på linket for din browser herunder for at se, hvordan du opdaterer.

Hvis der ikke er tilgængelige opdateringer, eller hvis din browser ikke står på listen, skal du fortsætte til næste trin.

Hvis du bruger sikkerhedssoftware

Disse trin er beregnet for avancerede computerbrugere.
  • Installer eventuelle opdateringer for din sikkerhedssoftware.

• Slå din sikkerhedssoftware midlertidigt fra, og prøv at se Netflix igen.

• Hvis problemet ikke opstår, når sikkerhedssoftwaren er deaktiveret, kan det være, at softwaren er forældet eller utilsigtet forstyrrer Netflix. Slå sikkerhedssoftwaren til igen, og kontakt producenten for at få hjælp.

Ryd browserdata i Safari

1. Vælg Historik (History) i menulinjen i Safari.

2. Vælg Ryd historik (Clear History).

3. Vælg Hele historikken (All History) i rullemenuen.

4. Vælg Ryd historik (Clear History) for at bekræfte.

5. Prøv Netflix igen.

Fjern adware fra din computer

Problemet kan skyldes, at der er installeret adware på din maskine. Se artiklen Annoncer og pop-ups, når du streamer.

Edge

Ryd din browsers cache

Følg nedenstående trin for din webbrowser.

Chrome:

1. Klik på Mere Ikon for Chrome-menu øverst til højre i browseren.

2. Klik på Flere værktøjer (More Tools) > Ryd browserdata (Clear Browsing Data).

3. Klik på Avanceret (Advanced).

4. Vælg Hele tiden (All time) i rullemenuen Tidsinterval (Time Range).

5. Marker Cachelagrede billeder og filer (Cached images and files).

6. Klik på Ryd data (Clear Data), og prøv derefter Netflix igen.

Firefox:

1. Klik på Mere Menuen Mere øverst til højre i browseren..

2. Klik på Indstillinger (Settings), og klik derefter på Privatliv og sikkerhed (Privacy & Security).

3. Rul ned, og klik på Ryd historik (Clear History).

4. Vælg Hele min historik i rullemenuen Fjern.

5. Fjern markeringen af alt undtagen Cache.

6. Klik på OK, og prøv derefter Netflix igen.

Microsoft Edge:

1. Klik på Mere Menuen Mere øverst til højre i browseren..

2. Klik på Indstillinger (Settings), og klik derefter på Privatliv, søgning og tjenester (Privacy, Search, and Services).

3. Gå til (Clear browsing data), og klik på Vælg, hvad der skal ryddes (Choose What to Clear).

4. Fjern markeringen fra alt undtagen Cachelagrede billeder og filer og Cookies og andre webstedsdata.

5. Vælg Alle browserdata i rullemenuen Tidsinterval.

6. Klik på Ryd nu (Clear now), og prøv derefter Netflix igen.

Opera

1. Klik på Historik Menuen Historik i menuens sidepanel til venstre.

2. Klik på Ryd browserdata.

3. Klik på fanen Avanceret.

4. Vælg Alle browserdata i rullemenuen Tidsinterval.

5. Fjern markeringen af alt undtagen Cachelagrede billeder og filer (Cached images and files).

6. Klik på Ryd data (Clear Data), og prøv derefter Netflix igen.

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Opdater Microsoft Edge

1. Klik på Indstillinger og mere Indstillinger og mere > Hjælp og feedback > Om Microsoft Edge.

2. Klik på Download og installér.

3. Når opdateringen er gennemført, skal du klikke på Genstart.

4. Prøv Netflix igen.

Hvis du får en fejl eller har behov for hjælp med opdatering af browseren, kan du gå til Microsofts supportwebsted.

Opdater din Windows-version

Følg linkene nedenfor for trin til at tjekke, om der er opdateringer af din version af Windows, prøv Netflix igen.

Computere, der kører Windows XP eller Vista, kan ikke opdateres til en version, der understøttes af Netflix. Vi anbefaler at bruge en computer med Windows 10 eller nyere.

Hvis du bruger sikkerhedssoftware

Disse trin er beregnet for avancerede computerbrugere.
  • Installer eventuelle opdateringer for din sikkerhedssoftware.

• Slå din sikkerhedssoftware midlertidigt fra, og prøv at se Netflix igen.

• Hvis problemet ikke opstår, når sikkerhedssoftwaren er deaktiveret, kan det være, at softwaren er forældet eller utilsigtet forstyrrer Netflix. Slå sikkerhedssoftwaren til igen, og kontakt producenten for at få hjælp.

Kør browser som administrator

1. Luk alle åbne browsere – inklusive dette vindue! Det kan være en god ide at udskrive de følgende trin.

2. Klik på Start-menuen i nederste, venstre hjørne på skærmen.

3. Vælg Alle programmer (All Programs).

4. Fra de viste elementer skal du højreklikke (eller trykke og holde nede på touchscreen-enheder) på dit foretrukne browserikon (Netflix understøtter Internet Explorer, Firefox, Opera og Google Chrome).

5. Vælg Kør som administrator (Run as Administrator).

6. Vælg Tillad (Allow), hvis du får muligheden.

7. Brug det vindue, der lige er åbnet, til at afspille din film eller serie igen.

• Et forsøg på at afspille igen fra det oprindelige browservindue vil sandsynligvis resultere i samme fejl.

• Hvis du kan streame film og serier fra Netflix.com efter disse trin, har din konto ikke administratorrettigheder. Kontakt din computerproducent eller -administrator for at føje administrative rettigheder til din konto.

Fjern adware fra din computer

Problemet kan skyldes, at der er installeret adware på din maskine. Se artiklen Annoncer og pop-ups, når du streamer.

Netflix-app til Windows

Log af Netflix

1. Fra Netflix-appen skal du vælge ikonet Flere muligheder (More options) flere muligheder øverst til højre.

2. Vælg Log ud (Sign Out).

3. Log på igen, og prøv Netflix igen.

Sørg for, at videodrivere er opdaterede

Du skal muligvis opdatere computerens videodriver eller installere en videodriver, der understøttes af Windows 10.

Netflix Kundeservice kan ikke hjælpe med disse trin. Er du ikke tryg ved selv at udføre trinnene, kan du bede computerproducenten om hjælp.

• Hvis computeren anvender et grafikkort eller en GPU, skal du bruge den software, der blev installeret sammen med kortet, og opdatere dens videodriver.

Bemærk:
    AMD og NVIDIA er de mest udbredte producenter af GPU'er og GPU-software.
  • Hvis en opdatering ikke fungerede, eller der ikke findes tilgængelige opdateringer, skal du fjerne driveren og installere den igen.

• Hvis der ikke findes en videodriver til din computer, der understøttes af Windows 10, kan du prøve at afspille Netflix på en anden enhed eller i en anden browser, som f.eks. Google Chrome, Mozilla Firefox eller Opera.

Opdater din Windows-version

Følg linkene nedenfor for trin til at tjekke, om der er opdateringer af din version af Windows, prøv Netflix igen.

Computere, der kører Windows XP eller Vista, kan ikke opdateres til en version, der understøttes af Netflix. Vi anbefaler at bruge en computer med Windows 10 eller nyere.

Hvis du bruger sikkerhedssoftware

Disse trin er beregnet for avancerede computerbrugere.
  • Installer eventuelle opdateringer for din sikkerhedssoftware.

• Slå din sikkerhedssoftware midlertidigt fra, og prøv at se Netflix igen.

• Hvis problemet ikke opstår, når sikkerhedssoftwaren er deaktiveret, kan det være, at softwaren er forældet eller utilsigtet forstyrrer Netflix. Slå sikkerhedssoftwaren til igen, og kontakt producenten for at få hjælp.

Kør browser som administrator

1. Luk alle åbne browsere – inklusive dette vindue! Det kan være en god ide at udskrive de følgende trin.

2. Klik på Start-menuen i nederste, venstre hjørne på skærmen.

3. Vælg Alle programmer (All Programs).

4. Fra de viste elementer skal du højreklikke (eller trykke og holde nede på touchscreen-enheder) på dit foretrukne browserikon (Netflix understøtter Internet Explorer, Firefox, Opera og Google Chrome).

5. Vælg Kør som administrator (Run as Administrator).

6. Vælg Tillad (Allow), hvis du får muligheden.

7. Brug det vindue, der lige er åbnet, til at afspille din film eller serie igen.

• Et forsøg på at afspille igen fra det oprindelige browservindue vil sandsynligvis resultere i samme fejl.

• Hvis du kan streame film og serier fra Netflix.com efter disse trin, har din konto ikke administratorrettigheder. Kontakt din computerproducent eller -administrator for at føje administrative rettigheder til din konto.

Fjern adware fra din computer

Problemet kan skyldes, at der er installeret adware på din maskine. Se artiklen Annoncer og pop-ups, når du streamer.

Firefox

Ryd din browsers cache

Følg nedenstående trin for din webbrowser.

Chrome:

1. Klik på Mere Ikon for Chrome-menu øverst til højre i browseren.

2. Klik på Flere værktøjer (More Tools) > Ryd browserdata (Clear Browsing Data).

3. Klik på Avanceret (Advanced).

4. Vælg Hele tiden (All time) i rullemenuen Tidsinterval (Time Range).

5. Marker Cachelagrede billeder og filer (Cached images and files).

6. Klik på Ryd data (Clear Data), og prøv derefter Netflix igen.

Firefox:

1. Klik på Mere Menuen Mere øverst til højre i browseren..

2. Klik på Indstillinger (Settings), og klik derefter på Privatliv og sikkerhed (Privacy & Security).

3. Rul ned, og klik på Ryd historik (Clear History).

4. Vælg Hele min historik i rullemenuen Fjern.

5. Fjern markeringen af alt undtagen Cache.

6. Klik på OK, og prøv derefter Netflix igen.

Microsoft Edge:

1. Klik på Mere Menuen Mere øverst til højre i browseren..

2. Klik på Indstillinger (Settings), og klik derefter på Privatliv, søgning og tjenester (Privacy, Search, and Services).

3. Gå til (Clear browsing data), og klik på Vælg, hvad der skal ryddes (Choose What to Clear).

4. Fjern markeringen fra alt undtagen Cachelagrede billeder og filer og Cookies og andre webstedsdata.

5. Vælg Alle browserdata i rullemenuen Tidsinterval.

6. Klik på Ryd nu (Clear now), og prøv derefter Netflix igen.

Opera

1. Klik på Historik Menuen Historik i menuens sidepanel til venstre.

2. Klik på Ryd browserdata.

3. Klik på fanen Avanceret.

4. Vælg Alle browserdata i rullemenuen Tidsinterval.

5. Fjern markeringen af alt undtagen Cachelagrede billeder og filer (Cached images and files).

6. Klik på Ryd data (Clear Data), og prøv derefter Netflix igen.

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Opdater Firefox

1. I browserens øverste højre hjørne skal du klikke på Mere knappen mere.

2. Klik på fanen Indstillinger (Settings), og rul ned til Firefox-opdateringer (Firefox Updates).

3. Klik på Genstart for at opdatere Firefox (Restart to Update Firefox). Hvis du ser meddelelsen "Firefox er opdateret" (Firefox is up to date), er din browser allerede opdateret til seneste version.

4. Prøv Netflix igen.

Hvis du har problemer med at opdatere Firefox eller får fejlmeddelelsen Opdateringen mislykkedes (Update Failed), kan du følge Mozillas trin til at løse et problem med softwareopdatering.

Hvis du bruger sikkerhedssoftware

Disse trin er beregnet for avancerede computerbrugere.
  • Installer eventuelle opdateringer for din sikkerhedssoftware.

• Slå din sikkerhedssoftware midlertidigt fra, og prøv at se Netflix igen.

• Hvis problemet ikke opstår, når sikkerhedssoftwaren er deaktiveret, kan det være, at softwaren er forældet eller utilsigtet forstyrrer Netflix. Slå sikkerhedssoftwaren til igen, og kontakt producenten for at få hjælp.

Kør browser som administrator

1. Luk alle åbne browsere – inklusive dette vindue! Det kan være en god ide at udskrive de følgende trin.

2. Klik på Start-menuen i nederste, venstre hjørne på skærmen.

3. Vælg Alle programmer (All Programs).

4. Fra de viste elementer skal du højreklikke (eller trykke og holde nede på touchscreen-enheder) på dit foretrukne browserikon (Netflix understøtter Internet Explorer, Firefox, Opera og Google Chrome).

5. Vælg Kør som administrator (Run as Administrator).

6. Vælg Tillad (Allow), hvis du får muligheden.

7. Brug det vindue, der lige er åbnet, til at afspille din film eller serie igen.

• Et forsøg på at afspille igen fra det oprindelige browservindue vil sandsynligvis resultere i samme fejl.

• Hvis du kan streame film og serier fra Netflix.com efter disse trin, har din konto ikke administratorrettigheder. Kontakt din computerproducent eller -administrator for at føje administrative rettigheder til din konto.

Fjern adware fra din computer

Problemet kan skyldes, at der er installeret adware på din maskine. Se artiklen Annoncer og pop-ups, når du streamer.

Opera

Ryd din browsers cache

Følg nedenstående trin for din webbrowser.

Chrome:

1. Klik på Mere Ikon for Chrome-menu øverst til højre i browseren.

2. Klik på Flere værktøjer (More Tools) > Ryd browserdata (Clear Browsing Data).

3. Klik på Avanceret (Advanced).

4. Vælg Hele tiden (All time) i rullemenuen Tidsinterval (Time Range).

5. Marker Cachelagrede billeder og filer (Cached images and files).

6. Klik på Ryd data (Clear Data), og prøv derefter Netflix igen.

Firefox:

1. Klik på Mere Menuen Mere øverst til højre i browseren..

2. Klik på Indstillinger (Settings), og klik derefter på Privatliv og sikkerhed (Privacy & Security).

3. Rul ned, og klik på Ryd historik (Clear History).

4. Vælg Hele min historik i rullemenuen Fjern.

5. Fjern markeringen af alt undtagen Cache.

6. Klik på OK, og prøv derefter Netflix igen.

Microsoft Edge:

1. Klik på Mere Menuen Mere øverst til højre i browseren..

2. Klik på Indstillinger (Settings), og klik derefter på Privatliv, søgning og tjenester (Privacy, Search, and Services).

3. Gå til (Clear browsing data), og klik på Vælg, hvad der skal ryddes (Choose What to Clear).

4. Fjern markeringen fra alt undtagen Cachelagrede billeder og filer og Cookies og andre webstedsdata.

5. Vælg Alle browserdata i rullemenuen Tidsinterval.

6. Klik på Ryd nu (Clear now), og prøv derefter Netflix igen.

Opera

1. Klik på Historik Menuen Historik i menuens sidepanel til venstre.

2. Klik på Ryd browserdata.

3. Klik på fanen Avanceret.

4. Vælg Alle browserdata i rullemenuen Tidsinterval.

5. Fjern markeringen af alt undtagen Cachelagrede billeder og filer (Cached images and files).

6. Klik på Ryd data (Clear Data), og prøv derefter Netflix igen.

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Hvis du bruger sikkerhedssoftware

Disse trin er beregnet for avancerede computerbrugere.
  • Installer eventuelle opdateringer for din sikkerhedssoftware.

• Slå din sikkerhedssoftware midlertidigt fra, og prøv at se Netflix igen.

• Hvis problemet ikke opstår, når sikkerhedssoftwaren er deaktiveret, kan det være, at softwaren er forældet eller utilsigtet forstyrrer Netflix. Slå sikkerhedssoftwaren til igen, og kontakt producenten for at få hjælp.

Kør browser som administrator

1. Luk alle åbne browsere – inklusive dette vindue! Det kan være en god ide at udskrive de følgende trin.

2. Klik på Start-menuen i nederste, venstre hjørne på skærmen.

3. Vælg Alle programmer (All Programs).

4. Fra de viste elementer skal du højreklikke (eller trykke og holde nede på touchscreen-enheder) på dit foretrukne browserikon (Netflix understøtter Internet Explorer, Firefox, Opera og Google Chrome).

5. Vælg Kør som administrator (Run as Administrator).

6. Vælg Tillad (Allow), hvis du får muligheden.

7. Brug det vindue, der lige er åbnet, til at afspille din film eller serie igen.

• Et forsøg på at afspille igen fra det oprindelige browservindue vil sandsynligvis resultere i samme fejl.

• Hvis du kan streame film og serier fra Netflix.com efter disse trin, har din konto ikke administratorrettigheder. Kontakt din computerproducent eller -administrator for at føje administrative rettigheder til din konto.

Fjern adware fra din computer

Problemet kan skyldes, at der er installeret adware på din maskine. Se artiklen Annoncer og pop-ups, når du streamer.

Spilkonsoller

PlayStation 4

Kontrollér tv'ets indgangskilde

Hvis du bruger Netflix på en enhed, der er tilkoblet dit tv:

• Sørg for, at kabler, der forbinder streamingenheden til tv'et, sidder fast, og at begge enheder er tændt.

• Sørg for, at tv'ets billedindgangskilde er indstillet til streamingenheden. Du kan ændre indgangskilden ved at trykke på knappen til indgangskilden knap til indgangskilde på tv'ets fjernbetjening.

Bemærk:
    Knappen eller trinnene til ændring af indgangskilden kan være en anden for dit tv. Har du brug for hjælp til dette trin, skal du kontakte tv-producenten.

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Xbox One

Kontrollér tv'ets indgangskilde

Hvis du bruger Netflix på en enhed, der er tilkoblet dit tv:

• Sørg for, at kabler, der forbinder streamingenheden til tv'et, sidder fast, og at begge enheder er tændt.

• Sørg for, at tv'ets billedindgangskilde er indstillet til streamingenheden. Du kan ændre indgangskilden ved at trykke på knappen til indgangskilden knap til indgangskilde på tv'ets fjernbetjening.

Bemærk:
    Knappen eller trinnene til ændring af indgangskilden kan være en anden for dit tv. Har du brug for hjælp til dette trin, skal du kontakte tv-producenten.

Fejlfinding af din hardwaretilslutning

Der er muligvis et problem med forbindelsen mellem enheden og tv'et.

Sådan løser du dette problem:

1. Sørg for, at du anvender et HDMI-kabel.

2. Prøv at bytte om på enderne af HDMI-kablet.

3. Omgå eventuelle modtagere eller lydsystemer ved at slutte enheden direkte til dit tv via et HDMI-kabel.

4. Prøv at oprette forbindelse til en anden HDMI-port på dit tv.

5. Prøv et andet HDMI-kabel.

6. Prøv en HDMI-port på et andet tv, hvis du har adgang til det.

• Hvis du kan streame på et andet tv, kan der være et problem med HDMI-indgangen på det oprindelige tv. Kontakt producenten for at få hjælp.

Kontrollér tv'ets indgangskilde

Hvis du bruger Netflix på en enhed, der er tilkoblet dit tv:

• Sørg for, at kabler, der forbinder streamingenheden til tv'et, sidder fast, og at begge enheder er tændt.

• Sørg for, at tv'ets billedindgangskilde er indstillet til streamingenheden. Du kan ændre indgangskilden ved at trykke på knappen til indgangskilden knap til indgangskilde på tv'ets fjernbetjening.

Bemærk:
    Knappen eller trinnene til ændring af indgangskilden kan være en anden for dit tv. Har du brug for hjælp til dette trin, skal du kontakte tv-producenten.

PlayStation 3

Installer Netflix-appen igen

Fjern Netflix-appen

1. Gå til startskærmen på PS3 ved at trykke på PS-knappen > Afslut (Quit) > Ja (Yes).

2. Gå til Tv-/videotjenester (TV/Video Services), og markér Netflix.

3. Tryk på den trekantede knap.

4. Vælg Slet (Delete).

5. Vælg Ja (Yes).

Installer Netflix-appen igen

1. Gå til startskærmen på PS3 ved at trykke på PS-knappen > Afslut (Quit) > Ja (Yes).

2. Gå til afsnittet Tv-/videotjenester (TV/Video Services), og vælg Netflix.

3. Vælg Ja (Yes) for at downloade.

Kontrollér tv'ets indgangskilde

Hvis du bruger Netflix på en enhed, der er tilkoblet dit tv:

• Sørg for, at kabler, der forbinder streamingenheden til tv'et, sidder fast, og at begge enheder er tændt.

• Sørg for, at tv'ets billedindgangskilde er indstillet til streamingenheden. Du kan ændre indgangskilden ved at trykke på knappen til indgangskilden knap til indgangskilde på tv'ets fjernbetjening.

Bemærk:
    Knappen eller trinnene til ændring af indgangskilden kan være en anden for dit tv. Har du brug for hjælp til dette trin, skal du kontakte tv-producenten.

Xbox 360

Kontrollér tv'ets indgangskilde

Hvis du bruger Netflix på en enhed, der er tilkoblet dit tv:

• Sørg for, at kabler, der forbinder streamingenheden til tv'et, sidder fast, og at begge enheder er tændt.

• Sørg for, at tv'ets billedindgangskilde er indstillet til streamingenheden. Du kan ændre indgangskilden ved at trykke på knappen til indgangskilden knap til indgangskilde på tv'ets fjernbetjening.

Bemærk:
    Knappen eller trinnene til ændring af indgangskilden kan være en anden for dit tv. Har du brug for hjælp til dette trin, skal du kontakte tv-producenten.

Kontrollér videokablets tilslutning

Dette problem kan skyldes kabelforbindelsen mellem din Xbox og din skærm.

Gå til Microsofts supportwebsted for at løse et problem med en sort eller tom tv-skærm eller monitor.