Både Netflix og enheden fryser

Hvis din enhed fryser, når du prøver at se Netflix, og du ikke kan vende tilbage til enhedsmenuen, kan du følge nedenstående trin.

Hvis Netflix fryser, og du kan gå tilbage til enhedsmenuen, kan du opdatere din enhed.

Blu-ray-afspillere

Blu-ray-afspiller

Hvornår fryser din enhed fast?

Når du åbner Netflix-appen

Log ud af Netflix

1. Åbn menuen i venstre side på Netflix' startskærm.

2. Vælg Få hjælp (Get Help) eller Indstillinger (Settings).

3. Vælg Log ud (Sign Out).

Hvis du får en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

Hvis du ikke kan finde Log ud, kan du trykke følgende på din fjernbetjening: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op. Vælg derefter Log ud (Sign out), Nulstil (Reset) eller Deaktiver (Deactivate).

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Kontakt producenten af enheden

For at løse dette problem er du nødt til at kontakte producenten af din enhed og bede om hjælp:

Disse trin vil slette data eller indstillinger gemt på enheden.
  • Opdatering til den nyeste firmware eller det nyeste operativsystem.

• Nulstilling af enheden til fabriksindstillingerne.

Hvis producenten ikke kan hjælpe, eller disse trin ikke løser problemet, er du nødt til at bruge en anden enhed til at se Netflix på.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Log ud af Netflix

1. Åbn menuen i venstre side på Netflix' startskærm.

2. Vælg Få hjælp (Get Help) eller Indstillinger (Settings).

3. Vælg Log ud (Sign Out).

Hvis du får en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

Hvis du ikke kan finde Log ud, kan du trykke følgende på din fjernbetjening: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op. Vælg derefter Log ud (Sign out), Nulstil (Reset) eller Deaktiver (Deactivate).

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Kontakt producenten af enheden

For at løse dette problem er du nødt til at kontakte producenten af din enhed og bede om hjælp:

Disse trin vil slette data eller indstillinger gemt på enheden.
  • Opdatering til den nyeste firmware eller det nyeste operativsystem.

• Nulstilling af enheden til fabriksindstillingerne.

Hvis producenten ikke kan hjælpe, eller disse trin ikke løser problemet, er du nødt til at bruge en anden enhed til at se Netflix på.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Mobiltelefoner og tablets

iPhone, iPad eller iPod touch

Hvornår fryser din enhed fast?

Når du åbner Netflix-appen

Genstart din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk og hold ned på sideknappen og en af lydstyrkeknapperne på samme tid, indtil skyderne vises. Skub den øverste skyder for at slukke helt for enheden.

• Hvis skyderne ikke vises, kan du trykke og holde ned på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake), indtil den røde skyder vises.

2. Vent i 10 sekunder, og tryk på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake).

3. Prøv Netflix igen, når din enhed er tændt.

Nulstil Netflix-appen

Opdater gamle Netflix-oplysninger, der er gemt på din iPhone, iPad eller iPod touch, ved at nulstille appen.

Bemærk:
Nulstilling af appen sletter eventuelle titler, du har downloadet til enheden.
  1. Vælg Indstillinger (Settings) på startskærmen.

2. Før fingeren nedad, indtil du finder Netflix-appen.

3. Vælg Netflix.

4. Før Nulstil-skyderen til Til.

• Hvis du ikke ser omskifteren Nulstil, skal du fortsætte din fejlfinding nedenfor.

5. Tryk på knappen Start (Home) for at vende tilbage til startskærmen.

6. Tryk på knappen Start (Home) to gange, og før fingeren mod højre, indtil du finder Netflix-appen.

7. Stryg opad på Netflix-appen for at lukke din session.

8. Tryk på knappen Start (Home) to gange for at vende tilbage til startskærmen.

9. Prøv Netflix igen.

Installer Netflix-appen igen

Bemærk:
Sletter du Netflix-appen, slettes også serier eller film, du eventuelt har downloadet til enheden.
  1. På startskærmen skal du trykke på og holde på Netflix-appen.

2. Tryk på Fjern app (Remove app) > Slet app (Delete app) > Slet (Delete).

3. Åbn App Store og søg efter "Netflix."

4. Tryk på den gratis Netflix-app fra Netflix, Inc.

5. Tryk på skyikonet for at installere appen.

Bemærk:
    You might need to enter your Apple ID and password. If you forgot your Apple ID or password, go to the Apple support site for help.
  6. Prøv Netflix igen, når du har installeret appen.

If you can't find the Netflix app in the App Store, go to the Apple support site for help.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Genstart din iPhone, iPad eller iPod touch
  1. Tryk og hold ned på sideknappen og en af lydstyrkeknapperne på samme tid, indtil skyderne vises. Skub den øverste skyder for at slukke helt for enheden.

• Hvis skyderne ikke vises, kan du trykke og holde ned på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake), indtil den røde skyder vises.

2. Vent i 10 sekunder, og tryk på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake).

3. Prøv Netflix igen, når din enhed er tændt.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Alle øvrige mobiltelefoner og tablets

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Set-top-bokse og streamingafspillere

Chromecast

Hvornår fryser din enhed fast?

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Nulstil indstillingerne på din Chromecast
  1. Hold knappen på din Chromecast nede i 25 sekunder, eller indtil lampen begynder at blinke.

Bemærk:
    Nulstilling af din Chromecast sletter alle indstillinger, der tidligere var gemt på enheden. Følg Googles trin til at konfigurere din Chromecast igen.
  2. Når du har nulstillet enheden, skal du knytte den til din Netflix-konto igen.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Roku

Hvornår fryser din enhed fast?

Når du åbner Netflix-appen

Genstart enheden
  1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Når du prøver at vælge en profil

Genstart enheden
  1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Genstart enheden
  1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Alle andre set-top-bokse eller streamingafspillere

Hvornår fryser din enhed fast?

Når du åbner Netflix-appen

Genstart din enhed
  1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Når du prøver at vælge en profil

Genstart din enhed
  1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Når du prøver at afslutte Netflix-appen

Genstart din enhed
  1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Smart-tv'er

Samsung smart-tv'er

Hvornår fryser din enhed fast?

Når du åbner Netflix-appen

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Log ud af Netflix

1. Åbn menuen i venstre side på Netflix' startskærm.

2. Vælg Få hjælp (Get Help) eller Indstillinger (Settings).

3. Vælg Log ud (Sign Out).

Hvis du får en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

Hvis du ikke kan finde Log ud, kan du trykke følgende på din fjernbetjening: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op. Vælg derefter Log ud (Sign out), Nulstil (Reset) eller Deaktiver (Deactivate).

Kontakt Samsung

Der er opstået et hardware- eller softwareproblem på din enhed, som kun Samsung kan løse.

Kontakt Samsung, og bed om følgende:

• Hjælp til at nulstille din Smart Hub.

• Hjælp til opgradering til den nyeste firmware på enheden.

• Hjælp til at udføre en fabriksnulstilling.

Hvis disse trin ikke hjælper, har Samsung muligvis andre forslag. Eller prøv at se Netflix på en anden enhed.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Log ud af Netflix

1. Åbn menuen i venstre side på Netflix' startskærm.

2. Vælg Få hjælp (Get Help) eller Indstillinger (Settings).

3. Vælg Log ud (Sign Out).

Hvis du får en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

Hvis du ikke kan finde Log ud, kan du trykke følgende på din fjernbetjening: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op. Vælg derefter Log ud (Sign out), Nulstil (Reset) eller Deaktiver (Deactivate).

Kontakt producenten af enheden

For at løse dette problem er du nødt til at kontakte producenten af din enhed og bede om hjælp:

Disse trin vil slette data eller indstillinger gemt på enheden.
  • Opdatering til den nyeste firmware eller det nyeste operativsystem.

• Nulstilling af enheden til fabriksindstillingerne.

Hvis producenten ikke kan hjælpe, eller disse trin ikke løser problemet, er du nødt til at bruge en anden enhed til at se Netflix på.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Alle øvrige smart-tv'er

Hvornår fryser din enhed fast?

Når du åbner Netflix-appen

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Log ud af Netflix

1. Åbn menuen i venstre side på Netflix' startskærm.

2. Vælg Få hjælp (Get Help) eller Indstillinger (Settings).

3. Vælg Log ud (Sign Out).

Hvis du får en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

Hvis du ikke kan finde Log ud, kan du trykke følgende på din fjernbetjening: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op. Vælg derefter Log ud (Sign out), Nulstil (Reset) eller Deaktiver (Deactivate).

Kontakt producenten af enheden

For at løse dette problem er du nødt til at kontakte producenten af din enhed og bede om hjælp:

Disse trin vil slette data eller indstillinger gemt på enheden.
  • Opdatering til den nyeste firmware eller det nyeste operativsystem.

• Nulstilling af enheden til fabriksindstillingerne.

Hvis producenten ikke kan hjælpe, eller disse trin ikke løser problemet, er du nødt til at bruge en anden enhed til at se Netflix på.

Når du forsøger at afspille en serie eller film

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Log ud af Netflix

1. Åbn menuen i venstre side på Netflix' startskærm.

2. Vælg Få hjælp (Get Help) eller Indstillinger (Settings).

3. Vælg Log ud (Sign Out).

Hvis du får en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

Hvis du ikke kan finde Log ud, kan du trykke følgende på din fjernbetjening: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op. Vælg derefter Log ud (Sign out), Nulstil (Reset) eller Deaktiver (Deactivate).

Kontakt producenten af enheden

For at løse dette problem er du nødt til at kontakte producenten af din enhed og bede om hjælp:

Disse trin vil slette data eller indstillinger gemt på enheden.
  • Opdatering til den nyeste firmware eller det nyeste operativsystem.

• Nulstilling af enheden til fabriksindstillingerne.

Hvis producenten ikke kan hjælpe, eller disse trin ikke løser problemet, er du nødt til at bruge en anden enhed til at se Netflix på.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Spilkonsoller

PlayStation 3

Hvornår fryser din enhed fast?

Når du åbner Netflix-appen

Genstart enheden
  1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

PlayStation 4

Hvornår fryser din enhed fast?

Når du åbner Netflix-appen

Genstart enheden
  1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Xbox 360

Hvornår fryser din enhed fast?

Når du åbner Netflix-appen

Log på Xbox Live
  1. For at knytte din Xbox til din Netflix-konto skal du sørge for, at du er logget på din Xbox Live-konto.

2. Prøv at se Netflix igen, når du er logget ind.

På et andet tidspunkt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Alle øvrige spilkonsoller

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.

Alle andre enheder

Alle andre enheder

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt Netflix' kundeservice for at hjælpe os med at undersøge det.