Brug af Netflix på din Chromecast

Velkommen til Netflix på din Chromecast! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix is available on many Chromecast models. Netflix-streamingfunktioner på understøttede enheder omfatter:

Understøttede regioner
Chromecast fungerer med Netflix, hvis Netflix er tilgængelig, men kan muligvis kun købes i disse regioner.

Navigation
Din Chromecast giver dig mulighed for at kontrollere Netflix-afspilningen via en Android-enhed, en mobil Apple-enhed (iPad, iPhone og iPod touch) eller Netflix-webstedet i din Chrome-browser med Google Cast-udvidelsen installeret.

Kompatible enheder

• Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch med iOS 7.0 eller nyere.

• Kompatibel med smartphones og tablets med WiFi-aktiveret Android 4.1 eller nyere.

• Kompatibel med Chrome-browseren på Windows-, Mac- og Chromebook-computere

• Versioner af Chrome-browseren, der er ældre end version 51, skal have udvidelsen Google Cast installeret

Hver enhed skal have de seneste opdateringer installeret. Du kan opdatere Netflix-appen via Google Play på Android-enheder og via App Store på mobile Apple-enheder. Google Chrome-browseren opdateres automatisk.

Opløsning
Chromecast streamer Netflix-serier og -film i 1080p. Titler med et HD-symbol streames i HD-kvalitet med en internetforbindelse på 5 megabit pr. sekund eller højere.

Chromecast Ultra streamer Netflix-serier og -film i 4 K. Titler med et UltraHD-symbol streames i UHD-kvalitet med en internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere.

Undertekster og lyd
Chromecast understøtter undertekster, alternativ lyd (eftersynkronisering, andre sprog) og 5.1-surroundsound, når det er tilgængeligt.

Du kan få generelle oplysninger om Chromecast ved at gå til google.com/chromecast.

Du kan få hjælp til at komme i gang med Chromecast og til at knytte den til dit tv og/eller Wi-Fi-netværk her: support.google.com/chromecast.

Det er ikke alle routere, der er kompatible med Chromecast. Se Googles liste over understøttede routere for at for at få flere oplysninger.

Hvis du vil knytte din Chromecast til din Netflix-konto, skal du sørge for, at du har oprettet forbindelse mellem din Chromecast og dit tv og trådløse netværk og derefter følge nedenstående trin. Din mobile enhed eller computer skal være tilsluttet samme trådløse netværk som din Chromecast. Se support.google.com/chromecast vedrørende oplysninger eller hjælp til tilslutning af Chromecast til dit tv og/eller Wi-Fi-netværk.

1. Start Netflix-appen på din Android- eller Apple-mobilenhed, eller gå til Netflix-webstedet via din Chrome-browser.

2. Når du er logget ind, skal du vælge ikonet Cast netflix cast-ikon i øverste højre eller nederste højre hjørne af skærmen.

3. Vælg din Chromecast på listen for at starte Netflix-appen på dit tv.

4. Vælg en serie eller film, du vil se, og tryk på Play (Afspil).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Chromecast anvender oplysninger om din Netflix-konto lagret på din Android-enhed, mobile Apple-enhed eller Netflix-webstedet i din Chrome-browser. Du kan fjerne tilknytningen til din Netflix-konto ved blot at logge ud fra den enhed, du caster fra.

Du kan se flere oplysninger om at fjerne tilknytningen mellem din Netflix-konto og din enhed ved at gå til følgende artikler:

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på udvalgte Chromecast-modeller. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et tv, der er kompatibelt med Ultra HD-streaming fra Netflix og tilsluttet din Chromecast via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller nyere (normalt HDMI 1-porten).

• Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.

• En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet er indstillet til Auto eller Høj (High). Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger.

Følgende Chromecast-modeller understøtter i øjeblikket Netflix i Ultra HD:

• Chromecast Ultra

Har du problemer? Gå til Jeg kan ikke få Netflix til at fungere på min Chromecast for at få hjælp.

globe