Sådan bruger du Netflix på din Chromecast

Få mere at vide om Netflix-funktioner på Chromecast, og hvordan du konfigurerer og logger ud af din konto. Hvis du ikke ved, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene i afsnittet "Konfigurer Netflix".

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Understøttede regioner
Netflix er tilgængelig på udvalgte Chromecast-enheder i alle regioner, hvor enheden og Netflix-tjenesten er tilgængelig. Du kan få hjælp til at komme i gang med din Chromecast og forbinde den til dit tv og wi-fi-netværk på support.google.com/chromecast.

Navigation

Chromecast og Chromecast Ultra giver dig mulighed for at styre din Netflix-oplevelse fra din Android-mobilenhed, Apple-mobilenhed eller computer fra en Chrome-browser med Google Cast-udvidelsen installeret.

Chromecast med Google TV indeholder en fjernbetjening og understøtter stemmeaktiveret styring med Google Assistent til at åbne Netflix og afspille serier eller film.

Kompatible enheder

Chromecast og Chromecast Ultra kan konfigureres ved hjælp af Google Home-appen på Android-mobilenheder, der kører Android 6.0 eller nyere, eller Apple-mobilenheder, der kører iOS 13.0 eller nyere. Hver enhed skal have de nyeste opdateringer installeret. Du kan opdatere Netflix-appen fra Google Play Store på Android-enheder og App Store på Apples mobilenheder. Google Chrome-browseren opdateres automatisk.

Bemærk:
Gå til Googles websted for at få mere at vide om konfiguration eller krav til Chromecast-enheder.

Opløsning
Chromecast-enheder kan streame Netflix i høj opløsning på hurtige internetforbindelser og vil afspille Netflix i den maksimalt understøttede opløsning.

Undertekster og lyd
Chromecast-enheder understøtter undertekster, alternativ lyd (dubbing, andre sprog) og 5.1-surroundsound, når disse er tilgængelige. Chromecast Ultra og Chromecast med Google TV kan streame udvalgte titler med Dolby Atmos-lyd.

Enhedsserier

Opløsning

Undertekster og lyd

Chromecast

1080p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Chromecast Ultra

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound, Dolby Atmos

Chromecast med Google TV

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound, Dolby Atmos

Konfigurer Chromecast eller Chromecast Ultra

Før du kan konfigurere Netflix på din Chromecast, skal du først installere og konfigurere Google Home-appen på din mobilenhed.

Konfigurer Chromecast eller Chromecast Ultra i Google Home-appen

Du kan finde flere oplysninger om eller få hjælp til følgende trin på support.google.com/chromecast. Du skal udføre følgende, før du forsøger at konfigurere Netflix.

1. Tilslut din Chromecast.

2. Download appen Google Home.

3. Slut din mobilenhed/tablet til samme wi-fi-netværk, som du vil bruge til at konfigurere din Chromecast-enhed.

4. Åbn appen Google Home, og konfigurer Chromecast som en ny enhed.

Bemærk:
Kontakt Googles kundesupport, hvis du har brug for hjælp med at konfigurere Chromecast eller Google Home-appen. Google tillader ikke længere konfiguration af en Chromecast på en computer.

Du kan konfigurere Netflix, når du har konfigureret Chromecast eller Chromecast Ultra i Google Home-appen

Start Netflix-appen på din enhed.

1. Når du er logget ind, skal du vælge ikonet Cast netflix cast-ikon i øverste eller nederste højre side af skærmen.

2. Vælg din Chromecast på listen over tilgængelige enheder for at starte Netflix-appen på dit tv.

3. Vælg en serie eller film, du vil se, og tryk på Play (Afspil).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

Konfigurer Chromecast med Google TV

Opret forbindelse fra startskærmen

Hvis du vil forbinde din Chromecast med Google TV til din Netflix-konto, skal du sørge for, at du er på startskærmen, og følge nedenstående trin.

1. Fra startskærmen skal du vælgeNetflix.

2. Vælg Medlemslogin.

3. Du skal indtaste din e-mailadresse og adgangskode, som er tilknyttet Netflix.

4. Vælg Fortsæt.

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

Tilknytning via din fjernbetjening

1. Tryk på Netflix-knappen på fjernbetjeningen.

2. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind (Sign In).

3. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix, og vælg Fortsæt (Continue).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto.

Cast fra din enhed

Start Netflix-appen på din enhed.

1. Vælg en serie eller film, du vil se, og tryk på Play (Afspil).

2. Vælg ikonet Cast netflix cast-ikon i hjørnet af skærmen.

3. Vælg Chromecast med Google TV på listen over tilgængelige enheder.

Bemærk:
Både enheden og Chromecast med Google TV skal være logget på den samme Netflix-konto.

Log ud på Chromecast eller Chromecast Ultra

Chromecast og Chromecast Ultra bruger de Netflix-kontooplysninger, der er gemt på din Android- eller Apple-mobilenhed, eller Netflix-webstedet i din Chrome-browser. For at afbryde forbindelsen til din Netflix-konto skal du bare logge ud på den enhed, du bruger til at caste fra.

Du kan se flere oplysninger om at fjerne tilknytningen mellem din Netflix-konto og din enhed ved at gå til følgende artikler:

Log ud på Chromecast med Google TV

1. Begynd på startskærmen i Netflix.

2. Gå til venstre for at åbne menuen, og vælg Få hjælp (Get Help).

• Hvis du ikke ser Få hjælp, skal du gå opad og vælge Indstillinger (Settings) eller ikonet for Indstillinger tandhjulsikon .

3. Vælg Log ud (Sign Out).

4. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp, Indstillinger eller ikonet for Indstillinger:

1. Brug pilene på fjernbetjeningen til at indtaste følgende sekvens i Netflix-appen:
    op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. Vælg Log ud (Sign Out), Start forfra (Start Over), Deaktiver (Deactivate) eller Nulstil (Reset).

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på udvalgte Chromecast-modeller. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et tv, der er kompatibelt med Ultra HD-streaming fra Netflix og tilsluttet din Chromecast via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller nyere (normalt HDMI 1-porten).

• Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.

• En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet indstillet til Auto eller Høj (High).

Følgende Chromecast-modeller understøtter i øjeblikket Netflix i Ultra HD:

• Chromecast Ultra

• Chromecast med Google TV

Netflix er tilgængelig i Dolby Vision og HDR på udvalgte Chromecast-enheder. For at streame i Dolby Vision eller HDR har du brug for:

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• En streamingenhed, der understøtter enten Dolby Vision eller HDR og Netflix.

• Et smart-tv, der understøtter enten Dolby Vision eller HDR10 tilsluttet din enhed via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller senere (normalt HDMI 1-porten).

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet indstillet til Høj.

Følgende Chromecast-enheder understøtter i øjeblikket Netflix i HDR:

• Chromecast Ultra

• Chromecast med Google TV

Har du et problem? Gå til Netflix virker ikke på Chromecast for at få hjælp.