Brug af Netflix på din Amazon Fire TV-enhed

Velkommen til Netflix på din Amazon Fire TV-enhed! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD

Understøttede regioner
Netflix er tilgængelig på Amazon Fire TV, Fire TV Stick og Fire TV Cube i alle regioner, hvor Netflix er tilgængelig.

Navigation
På de fleste enheder lader Netflix dig gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste (My List). Hver række repræsenterer en kategori (komedie, drama, serier osv.), som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

På ældre enheder findes der muligvis ikke rækker med filmkategorier, men du kan rulle gennem Min liste (My List), som du kan oprette på Netflix-webstedet.

I nogle regioner kan du bruge Alexa-stemmekontrol til at interagere med Netflix. Denne funktion kræver en Amazon-stemmefjernbetjening eller en anden Alexa-aktiveret enhed (f.eks. Amazon Echo). Du kan se flere oplysninger om stemmekontrol eller tilgængelighed på Brug din Alexa-stemmefjernbetjening (Using Your Alexa Voice Remote) eller Brug din Alexa-enhed til at kontrollere dit Fire TV (Use Your Alexa Device to Control Your Fire TV).

Opløsning
De fleste enheder er i stand til at streame Netflix i HD, hvis du har en hurtig internetforbindelse og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning (se vores anbefalinger til internetforbindelsens hastigheder for at få flere oplysninger).

Undertekster og alternativ lyd
Find ud af, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (inklusive 5.1-surroundsound), der er tilgængelig for mange film og serier. Du kan kontrollere, om din enhed understøtter 5.1-lyd ved at gå til originale serier fra Netflix og se, om der er mulighed for at vælge 5.1-lyd. Hvis dette ikke er tilfældet, understøtter din enhed muligvis ikke denne funktion, eller også skal den tændes. Nogle enheder giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af undertekster og tekstning. Ældre enheder vil vise undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

Hvis du vil knytte din Amazon Fire TV-enhed til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og følge nedenstående trin.

1. Vælg Søg (Search) på startsiden.

2. Skriv "Netflix", og vælg derefter Netflix.

3. Vælg Netflix.

4. Vælg Gratis (Free) eller Download.

5. Når downloadet er fuldført, skal du vælge Åbn (Open).

6. Vælg Log på (Sign In).

7. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Hvis du vil fjerne tilknytningen mellem din Amazon Fire TV-enhed og din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og følge nedenstående trin.

1. Vælg Indstillinger (Settings).

2. Vælg Programmer (Applications).

3. Vælg Administrer alle installerede applikationer (Manage all installed applications).

4. Rul ned, og vælg Netflix.

5. Vælg Ryd data (Clear Data).

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på udvalgte Amazon Fire TV-enheder. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et tv, der er kompatibelt med Ultra HD-streaming fra Netflix og tilsluttet dit Amazon Fire-tv via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller nyere (normalt HDMI 1-porten).

• Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.

• En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet er indstillet til Auto eller Høj (High). Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger.

Følgende Amazon Fire TV-enheder understøtter i øjeblikket Netflix i Ultra HD:

• Fire TV (ny version)

• Fire TV Cube