Sådan bruger du Netflix på din Amazon Fire TV-enhed

Brug denne artikel til at få mere at vide om Netflix-funktioner på dit Amazon Fire TV, og hvordan du konfigurerer og logger ud af din konto. Hvis du ikke ved, om Netflix fungerer på din enhed, kan du følge trinnene i afsnittet "Konfigurer Netflix".

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log ud fra Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Understøttede regioner
Netflix er tilgængelig på udvalgte Amazon Fire TV-enheder i alle regioner, hvor enheden og Netflix-tjenesten er tilgængelig.

Navigation
På de fleste enheder kan du gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste (My List). Hver række repræsenterer en kategori, f.eks. komedier, dramaer og serier, som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

På ældre enheder findes der muligvis ikke rækker med filmkategorier, men du kan rulle gennem Min liste (My List), som du kan oprette på Netflix-webstedet.

Stemmekommandoer

I nogle regioner kan du bruge stemmekommandoer ved hjælp af Alexa til at interagere med Netflix. Denne funktion kræver en Amazon-stemmefjernbetjening eller en anden Alexa-aktiveret enhed (f.eks. Amazon Echo).

Fire TV-enheder understøtter også Afspil noget via stemmekommandoer, herunder “Alexa, play something on Netflix” for at åbne funktionen og afspille en serie eller film.

Opløsning
De fleste enheder er i stand til at streame Netflix i HD på hurtige internetforbindelser og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning.

Undertekster og alternativ lyd
Få at vide, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (herunder 5.1-surroundsound), som er tilgængelige på mange serier og film. For at se om din enhed understøtter 5.1-lyd, skal du gå til en vilkårlig Netflix-originalserie og se, om der er en 5.1-lydindstilling. Hvis ikke, understøtter din enhed muligvis ikke denne funktion, eller funktionen skal muligvis aktiveres. På mange enheder kan du tilpasse udseendet af undertekster og billedtekster. Ældre enheder viser undertekster og billedtekster i deres standardudseende eller også er de ikke konfigureret til at vise undertekster.

På visse enheder kan du også streame udvalgte titler i Dolby Atmos-lyd.

Enhedsserier

Opløsning

Undertekster og lyd

Fire TV (1. generation)

1080p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Fire TV (2. generation)

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Fire TV (3. generation)

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Fire TV Cube (1. generation)

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound, Dolby Atmos

Fire TV Cube (2. generation)

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound, Dolby Atmos

Fire TV Stick (1. generation)

1080p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Fire TV Stick (2. generation)

1080p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Fire TV Stick (3. generation)

1080p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound, Dolby Atmos

Fire TV Stick Basic Edition

1080p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Fire TV Stick Lite

1080p HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Fire TV Stick 4K

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Fire TV Stick 4K Max

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound, Dolby Atmos

Fire TV 4-Series smart TV

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Fire TV Omni Series smart TV

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Anker Nebular Soundbar Fire TV Edition

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

TCL Alto 8+ Soundbar Fire TV Edition

4K Ultra HD

Undertekster, alternativ lyd, 5.1-surroundsound

Hvis du vil knytte din Amazon Fire TV-enhed til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og følge nedenstående trin.

1. Vælg Søg (Search) på startsiden.

2. Skriv "Netflix", og vælg derefter Netflix.

3. Vælg Netflix.

4. Vælg Gratis eller Download.

5. Når downloadet er fuldført, skal du vælge Åbn (Open).

6. Vælg Log på (Sign In).

7. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

Din enhed er nu tilsluttet din Netflix-konto.

Hvis du vil fjerne tilknytningen mellem din Amazon Fire TV-enhed og din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og følge nedenstående trin.

1. Vælg Indstillinger (Settings).

2. Vælg Programmer (Applications).

3. Vælg Administrer alle installerede programmer (Manage all installed applications).

4. Rul ned, og vælg Netflix.

5. Vælg Ryd data (Clear Data).

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på udvalgte Amazon Fire TV-enheder. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et tv, der er kompatibelt med Ultra HD-streaming fra Netflix og tilsluttet dit Amazon Fire-tv via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller nyere (normalt HDMI 1-porten).

• Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.

• En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet er indstillet til Auto eller Høj (High). Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger.

Følgende Amazon Fire TV-enheder understøtter i øjeblikket Netflix i Ultra HD:

• Fire TV (2. og 3. generation)

• Fire TV Cube (1. og 2. generation)

• Fire TV Stick 4K

• Fire TV Stick 4K Max

• Fire TV 4-Series smart TV

• Fire TV Omni Series smart TV

• Anker Nebular Soundbar Fire TV Edition

• TCL Alto 8+ Soundbar Fire TV Edition

Netflix er tilgængelig i Dolby Vision og HDR på udvalgte Amazon Fire TV-enheder. For at streame i Dolby Vision eller HDR skal du:

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• En streamingenhed, der understøtter enten Dolby Vision eller HDR og Netflix.

• Et smart-tv, der understøtter enten Dolby Vision eller HDR10 tilsluttet din enhed via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller senere (normalt HDMI 1-porten).

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet indstillet til Høj.

Følgende Fire TV-enheder understøtter i øjeblikket Netflix i HDR:

• Fire TV (3. generation)

• Fire TV Cube (1. og 2. generation)

• Fire TV Stick (3. generation)

• Fire TV Stick Lite

• Fire TV Stick 4K

• Fire TV Stick 4K Max

• Fire TV 4-Series smart TV

• Fire TV Omni Series smart TV

• Anker Nebular Soundbar Fire TV Edition

• TCL Alto 8+ Soundbar Fire TV Edition