Brug af Netflix på din Amazon Fire TV/Stick

Velkommen til Netflix på din Amazon Fire TV og Fire TV Stick! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD

Understøttede regioner:

Du kan se Netflix via Amazon Fire TV og Fire TV Stick i alle områder, hvor Netflix er tilgængelig.

Navigation:

På de fleste enheder lader Netflix dig gennemse rækker med serier og film, inklusive en række med valg fra Min liste (My List). Hver række repræsenterer en kategori (komedie, drama, serier osv.), som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

På ældre enheder findes der muligvis ikke rækker med filmkategorier, men du kan rulle gennem Min liste (My List), som du kan oprette på Netflix-webstedet.

Stemmesøgning til Amazon Fire TV og Fire stick understøttes i øjeblikket ikke i Netflix-appen.

Opløsning:

De fleste enheder er i stand til at streame Netflix i HD, hvis du har en hurtig internetforbindelse og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning (se vores anbefalinger til internetforbindelsens hastigheder for at få flere oplysninger).

Undertekster og alternativ lyd:

Find ud af, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (inklusive 5.1-surroundsound), der er tilgængelige for mange serier og film. Du kan kontrollere, om din enhed understøtter 5.1-lyd ved at gå til originale serier fra Netflix og se, om der er mulighed for at vælge 5.1-lyd. Hvis dette ikke er tilfældet, understøtter din enhed muligvis ikke denne funktion, eller også skal den tændes. Nogle enheder giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af undertekster og tekstning. Ældre enheder vil vise undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

Hvis du vil knytte dit Amazon Fire TV eller din Fire TV Stick til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen og følge nedenstående trin.

1. Vælg Søg (Search) på startsiden.

2. Skriv "Netflix", og vælg derefter Netflix.

3. Vælg Netflix.

4. Vælg Gratis (Free) eller Download.

5. Når downloadet er fuldført, skal du vælge Åbn (Open).

6. Vælg Log på (Sign In).

7. Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix,

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Hvis du vil fjerne tilknytningen mellem dit Amazon Fire TV eller Fire TV Stick og din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og følge nedenstående trin.

1. Vælg Indstillinger (Settings).

2. Vælg Programmer (Applications).

3. Vælg Administrer alle installerede applikationer (Manage all installed applications).

4. Rul ned, og vælg Netflix.

5. Vælg Ryd data (Clear Data).

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på udvalgte Amazon Fire TV-enheder. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et tv, der er kompatibelt med Ultra HD-streaming fra Netflix og tilsluttet dit Amazon Fire-tv via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller nyere (normalt HDMI 1-porten).

• Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.

• En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet er indstillet til Auto eller Høj (High). Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger.

Følgende Amazon Fire TV-enheder understøtter i øjeblikket Netflix i Ultra HD:

• Amazon Fire TV (ny version)

globe