Hvordan kan jeg se Netflix på mit tv?

Du kan se Netflix på dit tv på mange måder – du skal bare have en enhed med Netflix-appen! Netflix-appen er tilgængelig på mange Smart-tv'er, spilkonsoller, streamingafspillere, set-top-bokse og Blu-ray-afspillere. Du kan finde flere oplysninger om kompatible enheder og mærker på devices.netflix.com, eller læs videre for at se, om dit tv allerede er klar til Netflix!

Har mit tv Netflix-appen?

For at finde ud af, om dit tv har Netflix, er det første trin at kontrollere – du har måske endda en Netflix-knap på din fjernbetjening! Hvis du ikke har en Netflix-knap, kan du som regel finde Netflix-appen sammen med dine andre internet-apps og tjenester. Hvis du har brug for hjælp til at finde appen, kan du søge i vores Hjælp-center efter "Brug af Netflix på" efterfulgt af navnet på dit tv. Der finder du trin til, hvordan du finder appen under Konfigurer Netflix (Set up Netflix).

Hvad gør jeg, hvis mit tv ikke har en Netflix-app?

Vi arbejder sammen med producenterne for at gøre det let at finde og bruge vores app. På de fleste tv'er findes Netflix-appen i hovedmenuen eller på startskærmen. Hvis dit tv har en app store, hvor du kan downloade nye apps, kan du prøve at søge efter Netflix for at se, om appen er tilgængelig.

Nogle gange kan det være nødvendigt at opdatere enheden for at finde og installere Netflix-appen. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du opdaterer dit tv's systemsoftware, kan du se i brugsvejledningen eller kontakte producenten. Bemærk, at en opdatering ikke garanteres at omfatte Netflix, men hvis du holder dit tv opdateret, har du altid alle tilgængelige apps.

Hvis det tv, du bruger, ikke har Netflix-appen, kan du se efter kompatible enheder på devices.netflix.com. Du kan allerede have en kompatibel enhed derhjemme!

Jeg prøver Netflix for første gang, men jeg er ikke sikker på, at jeg har lyst til at købe en ny enhed.

Det forstår vi godt. En ny enhed kan være en større investering, end du har lyst til, mens du stadig overvejer, om Netflix er noget for dig. Den gode nyhed er, at Netflix er tilgængelig på flere hundrede enheder. Du har måske endda allerede noget, du kan bruge, uden at du ved det. Har du en udbredt spilkonsol? Har du en Chromecast eller et Apple TV? Gå til devices.netflix.com for at se, om du har noget derhjemme, du kan bruge til at se Netflix på dit tv.

Jeg har allerede et tv, som jeg er glad for. Er jeg nødt til at købe et nyt for at se Netflix?

Slet ikke! Hvis du ikke er på udkig efter et nyt tv lige nu, findes der stadig en masse andre muligheder. Se på devices.netflix.com, om du allerede har noget, du kan bruge til at se Netflix på dit tv.

Hvis du ikke allerede har en kompatibel enhed, findes der mange streamingafspillere, der kan give dig adgang til tjenester som Netflix fra ethvert tv. Hvis du overvejer at købe en Blu-ray-afspiller, kan du sikre dig, at den understøtter Netflix. Er der gamere i huset? Netflix findes også på alle de mest udbredte spilkonsoller. Gå til devices.netflix.com for at se alle dine forskellige muligheder!