Løs et problem med din Chromecast

Hvis du har problemer med at caste Netflix til din Chromecast, er den mest almindelige løsning at sørge for, at din Chromecast er korrekt konfigureret.

Hvis din Chromecast er korrekt konfigureret, kan disse artikler måske hjælpe:

Hvis problemet er et andet, kan du følge nedenstående trin for at løse problemet.

Android-baseret telefon eller -tablet

Sørg for, at din Android-enhed er opdateret

For at bruge Netflix på Chromecast sammen med din Android-telefon eller -tablet, skal din enhed benytte Android version 7.0 eller senere Følg disse trin for at se efter en Systemopdatering.

1. Åbn appen Indstillinger (Settings).

2. Tryk på System > Systemopdatering.

3. Søg efter, og installer tilgængelige opdateringer.

4. Prøv Netflix igen.

For at bruge Netflix på Chromecast sammen med din Android-telefon eller -tablet, skal din enhed benytte Android version 7.0 eller senere

Hvis din enhed benytter Android version 7.0 eller senere, skal du gå til det næste trin.

Opdater Netflix-appen

På din Android-telefon eller -tablet: Gå til Netflix-siden i Play Butik, , og tryk på Opdater.

Du kan også opdatere Netflix-appen ved at følge disse trin:

1. Åbn Play Butik-appen. Hvis du ikke har den, skal du måske løse et problem med Play Butik.

2. Skriv "Netflix" i søgefeltet.

3. På listen skal du trykke på Netflix-appen. Hvis du ikke kan finde Netflix-appen, kan du følge disse trin i stedet.

4. Tryk på Opdater. Hvis du ikke kan se denne mulighed, er appen allerede opdateret.

Hvis din enhed ikke kan downloade Netflix-appen direkte fra Play Butik, kan det være, at du ikke kan bruge den sammen med Chromecast. Nogle Android-enheder som Amazon Fire-tablet virker muligvis ikke sammen med Chromecast, fordi de ikke kan få adgang til Play Butik.

Google Chrome

Opdater Google Chrome
  1. Klik på Mere øverst til højre i din browser.

2. Klik på Hjælp > Om Google Chrome.

3. Vent, mens Chrome automatisk tjekker, om der er nye opdateringer.

4. Hvis der er en opdatering, skal du klikke på Genstart.

5. Prøv Netflix igen.

iPhone og iPad

Kontrollér din version af iOS

Din iPhone eller iPad skal køre iOS 16 eller nyere, for at du kan bruge Netflix på Chromecast. Følg disse trin for at kontrollere din enheds iOS-version.

1. Gå til Indstillinger.

2. Rul ned, og klik på Generelt.

3. Klik påOm.

4. Du kan se, hvilken version du kører ud for Version.

Hvis din enheds iOS-version er ældre end 16, skal du gå til Apples supportwebsted for at få vejledning til at opdatere din enhed.

Hvis din enheds iOS-version er 16 eller nyere, skal du fortsætte til næste trin.

Nulstil Netflix-appen

Nulstilling af appen vil slette eventuelle downloads gemt på din enhed og logge dig af Netflix.
  1. Gå til startskærmen, og tryk på Indstillinger.

2. Rul ned, og vælg Netflix.

3. Aktivér skyderen Nulstil for at nulstille appen.