Netflix fungerer ikke på Chromecast

Før du gennemfører trinnene herunder, skal du sikre dig at du har fulgt alle trinnene for konfigurering af Netflix på din Chromecast.

Hvis du støder på en fejl, kan du søge i vores Hjælp-center for at se alle oplysninger om den pågældende fejlbesked eller -kode.

Du kan også prøve en af disse artikler:

Prøv følgende trin, hvis du stadig har problemer.

Kontroller din forbindelse

Chromecast skal være på det samme Wi-Fi-netværk som din mobilenhed.

Nogle hjemmenetværk har to forskellige typer af forbindelse: 2.4 GHz og 5.0 GHz. Sørg for, at Chromecast og din mobilenhed begge bruger 5.0 GHz-forbindelsen.

Slet specialtegn

Netflix-appen kan have problemer med emoji eller specialtegn i din Chromecasts navn. Sådan løser du dette problem:

1. Åbn appen Google Home på din mobil eller tablet.

2. Tryk på din Chromecasts navn i listen over enheder.

3. Tryk på ikonet for Indstillinger og derefter Enhedsoplysninger (Device information).

4. Tryk på Enhedsnavn (Device name), og fjern emoji og specialtegn.

5. Tryk på Gem.

6. Åbn Netflix-appen, og prøv igen.

Bemærk:
For ændre navnet på din Chromecast skal din mobil eller tablet være tilknyttet det samme wi-fi-netværk som din Chromecast.

Hvis det ikke virker, skal du kontrollere din enhed.

Android-baseret telefon eller -tablet

Sørg for, at din Android-enhed er opdateret

For at bruge Netflix på Chromecast sammen med din Android-telefon eller -tablet, skal din enhed benytte Android version 6.0 eller senere. Følg disse trin for at se efter en Systemopdatering.

1. Åbn Indstillinger.

2. Find Systemopdatering (System Update) eller Software-opdatering (Software Update).

3. Søg efter, og installer tilgængelige opdateringer.

4. Prøv Netflix igen.

Hvis din enhed benytter en version af Android, der er tidligere end 6.0, skal du forhøre dig med producenten, om der findes en nyere version til din enhed.

Hvis din enhed benytter Android version 6.0 eller senere, skal du gå til det næste trin.

Opdater Netflix-appen

På din Android-telefon eller -tablet: Gå til Netflix-siden i Play Butik, og tryk på Opdater.

Du kan også opdatere appen ved at følge disse trin:

1. Åbn Play Butik-appen. Hvis du ikke har den, skal du måske løse et problem med Play Butik.

2. Skriv "Netflix" i søgefeltet.

3. Tryk på Netflix-appen i søgeresultaterne. Hvis du ikke kan finde Netflix-appen, kan du følge disse trin i stedet.

4. Tryk på Opdater. Hvis du ikke kan se denne mulighed, er appen allerede opdateret.

Hvis din enhed ikke kan downloade Netflix-appen direkte fra Play Butik, kan det være, at du ikke kan bruge den sammen med Chromecast. Nogle Android-enheder som Amazon Fire-tablet virker muligvis ikke sammen med Chromecast, fordi de ikke kan få adgang til Play Butik.

Google Chrome

Opdater Google Chrome
  1. Klik på Menu øverst til højre i din browser.

2. Klik på Hjælp > Om Google Chrome.

3. Vent, mens Chrome automatisk tjekker, om der er nye opdateringer.

4. Hvis der er en opdatering, skal du klikke på Genstart.

5. Prøv Netflix igen.

iPhone, iPad eller iPod touch

Kontrollér din version af iOS

Din iPhone, iPad eller iPod touch skal køre iOS 14.0 eller senere, for at du kan bruge Netflix på Chromecast. Følg disse trin for at kontrollere din enheds iOS-version.

1. Gå til Indstillinger (Settings).

2. Rul ned, og vælg Generelt.

3. Klik påOm.

4. Du kan se, hvilken version du kører ud for Version.

Hvis din enheds iOS-version er tidligere end 14.0, skal du gå til Apples supportwebsted for at få en instruktion til at opdatere din enhed.

Hvis din enheds iOS-version er 14.0 eller senere, skal du fortsætte til næste trin.

Nulstil Netflix-appen

Opdater gamle Netflix-oplysninger, der er gemt på din iPhone, iPad eller iPod touch, ved at nulstille appen.

Bemærk:
Nulstilling af appen sletter eventuelle titler, du har downloadet til enheden.
  1. Vælg Indstillinger (Settings) på startskærmen.

2. Før fingeren nedad, indtil du finder Netflix-appen.

3. Vælg Netflix.

4. Før Nulstil-skyderen til Til.

• Hvis du ikke ser omskifteren Nulstil, skal du fortsætte din fejlfinding nedenfor.

5. Tryk på knappen Start (Home) for at vende tilbage til startskærmen.

6. Tryk på knappen Start (Home) to gange, og før fingeren mod højre, indtil du finder Netflix-appen.

7. Stryg opad på Netflix-appen for at lukke din session.

8. Tryk på knappen Start (Home) to gange for at vende tilbage til startskærmen.

9. Prøv Netflix igen.