Jeg kan ikke få Netflix til at fungere på min Chromecast.

Netflix på Chromecast er designet til, at du kan kontrollere din Netflix-oplevelse direkte fra din Apple iOS-enhed eller Android-baserede enhed. Hvis du bruger browseren Google Chrome, kan du også sende Netflix til dit tv direkte fra din computer.

Se Brug af Netflix med Chromecast for at få hjælp til at komme i gang.

Hvis du har problemer med at indstille din Chromecast

• Sørg for, at navnet på din Chromecast ikke indeholder specialtegn.
    Specialtegn i navnet på Chromecast (f.eks. emoji eller apostroffer) forhindrer den i at blive registreret af Netflix-appen.
    Start Chromecast-appen på casting-enheden, vælg navnet på din Chromecast, og fjern eventuelle specialtegn, for at løse dette problem.
    Når du har ændret navnet på din Chromecast, skal du genstarte Netflix-appen og se efter ikonet Cast, når du afspiller en serie eller film.

• Sørg for, at du har den nyeste version af iOS eller Android installeret på din mobile enhed.
    Netflix på Chromecast er kompatibel med iPhones, iPads og iPods med iOS 7.0 eller nyere og med wi-fi-aktiverede telefoner og tablets med Android 4.0 eller nyere.

• Sørg for, at Netflix-appen er opdateret.
    Du kan søge efter opdateringer i App Store eller Google Play.
    Android-baserede enheder skal køre Netflix-app version 2.4 eller højere.
    Apples mobile enheder skal køre Netflix-app version 4.2 eller højere.

• Hvis du bruger Chrome-browseren, skal du sørge for, at du bruger den nyeste version.
    Gå til Googles supportside for at bekræfte, at du har installeret den nyeste version af Chrome.

• Sørg for, at din enhed er tilsluttet samme trådløse netværk som din Chromecast.
    Chromecast skal være på det samme Wi-Fi-netværk for at kunne fungere.

• Er din router, dit modem eller din gateway konfigureret til multicast?
    Vejledningen til din router, dit modem eller din gateway eller producenten bør have instruktioner til aktivering af multicast.

Hvis du ser en fejlmeddelelse om, at du skal opdatere Netflix-appen

• Sørg for, at du har den nyeste version af iOS eller Android installeret på din mobile enhed.
    Netflix på Chromecast er kompatibel med iPhones, iPads og iPods med iOS 7.0 eller nyere og med wi-fi-aktiverede telefoner og tablets med Android 4.0 eller nyere.

Bemærk:
    Hvis du har installeret alle tilgængelige opdateringer til din Android-telefon eller -tablet og stadig ser fejlen, er enheden muligvis ikke kompatibel med Chromecast. Du kan kontakte producenten for at høre, om der findes en nyere Android-version til din enhed.
  • Sørg for, at Netflix-appen er opdateret.
    Du kan søge efter opdateringer i App Store eller Google Play.
    Android-enheder skal køre Netflix-app version 2.4 eller nyere.

Bemærk:
    Hvis din enhed ikke kan downloade Netflix-appen direkte fra Google Play Butik, kan du muligvis ikke bruge enheden med Chromecast. Visse Android-baserede enheder, f.eks. Amazon Fire-tablet, er muligvis ikke kompatible med Chromecast, hvis de ikke har adgang til Google Play Butik. Apples mobile enheder skal køre Netflix-app version 4.2 eller højere.
  • Følg nedenstående trin, hvis du stadig får fejlen på iOS:

1. Vælg Indstillinger (Settings) på Apple-startskærmen.

2. Svip nedad, indtil du finder Netflix-appen.

3. Vælg Netflix.

4. Skub Nulstil-skyderen (Reset) til Til (On).

5. Tryk på knappen Start (Home) for at vende tilbage til startskærmen.

6. Vælg Netflix.

7. Indtast din e-mailadresse og adgangskode, og prøv Netflix igen.

Hvis ikonet Cast mangler, når du prøver at se Netflix