Jeg kan ikke downloade Netflix-appen på min iOS- eller Android-enhed

Hvis du ikke kan downloade Netflix-appen fra App Store på iOS eller ikke kan finde Netflix-appen i Google Play Butik på Android, skal du vælge din platform nedenfor og følge trinnene.

iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du mangler muligheden for at downloade Netflix-appen på din iPhone, iPad eller iPod touch, betyder det normalt, at nogle af enhedens indstillinger skal justeres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Kontrollér din version af iOS

Din iOS-enhed skal køre iOS 11.0 eller nyere for at kunne downloade Netflix-appen. Ældre iOS-versioner (5.0 og nyere) kan kun downloade Netflix, hvis appen har været downloadet tidligere. Følg nedenstående trin for at kontrollere din iOS-version.

1. Gå til Indstillinger (Settings).

2. Rul ned, og vælg Generelt (General).

3. Vælg Om (About).

4. Du kan se, hvilken version du kører ud for Version.

Hvis din iOS-version er mellem 5.0 og 10.3.3, og du har haft downloadet Netflix-appen tidligere, kan du gå til Apples supportwebsted for at få vejledning til at downloade en tidligere version af Netflix. Hvis din iOS er 11.0 eller nyere, kan du fortsætte med fejlfindingen nedenfor.

Rediger eller deaktiver begrænsninger på din iOS-enhed

iOS 11.0 eller ældre

1. Gå til Indstillinger (Settings).

2. Vælg Generelt (General).

3. Vælg Begrænsninger (Restrictions).

Bemærk:
    Du bliver bedt om at indtaste den adgangskode, der blev brugt, da begrænsninger blev aktiveret.
    • Sådan redigerer du begrænsninger:

1. Under Tilladt indhold (Allowed Content) skal du vælge Websteder (Websites).

• Kun specifikke websteder (Specific Websites Only) eller Begræns indhold beregnet for voksne (Limit Adult Content) skal vælges.

2. Rul ned til bunden af listen, og vælg Tilføj et websted (Add A Website).

3. Indtast https://secure.netflix.com sammen med en titel (f.eks. "Netflix App").

4. Vælg Udført (Done) på tastaturet.

• Sådan deaktiverer du begrænsninger:

1. Vælg Deaktiver begrænsninger (Disable Restrictions).

2. Indtast din adgangskode igen for at deaktivere begrænsninger.

4. Prøv Netflix igen.

iOS 12.0 eller nyere

Bemærk:
Hvis Skærmtidsindstillinger er indstillet på et barns enhed, vil du blive bedt om at indtaste din kode til Skærmtid, før disse indstillinger kan ændres.
  1. Gå til Indstillinger (Settings).

2. Vælg Skærmtid.

3. Vælg Indhold og anonymitet.

4. Vælg iTunes & App Store.

5. Vælg Installer apps.

6. Vælg Tillad.

7. Prøv Netflix igen.

Hvis du har problemer med dette eller ønsker at vide mere om begrænsninger på din iOS-enhed, kan du se Apples supportartikel Forstå begrænsninger.

Android

Visse Android-baserede enheder, der er kompatible med Netflix, kan ikke downloade Netflix-appen fra Google Play Butik. Disse enheder kan muligvis downloade en version af Netflix-appen direkte fra os ved at følge nedenstående trin.

Bemærk:
For at installere Netflix-appen fra denne side skal du bruge en enhed, der kører Android version 4.4.2 eller nyere.

Først skal du konfigurere din Android-baserede telefon eller tablet, så du kan installere appen direkte fra os:

1. Gå til Indstillinger (Settings).

2. Tryk på Indstillinger (Settings).

3. Tryk på Sikkerhed (Security).

4. Markér afkrydsningsfeltet ud for Ukendte kilder: Tillad installation af apps fra andre kilder end Play Store (Unknown Sources: Allow installation of apps from sources other than the Play Store).

5. Tryk på OK for at bekræfte ændringen.

Bemærk:
Du kan vende tilbage til dine oprindelige indstillinger, når du har installeret Netflix-appen.

På din Android-baserede telefon eller tablet:

1. Klik her for at downloade Netflix-appen.

2. En tom skærm åbner og lukker for at angive, at downloaden er startet.

3. Når download er færdig, skal du føre fingeren nedad fra toppen af skærmen for at åbne panelet Besked (Notification).

4. Tryk på den downloadede Netflix-fil, og vælg Installer (Install).

5. Installationen er færdig, når meddelelseslinjen øverst på skærmen viser "Netflix er installeret" (Successfully Installed Netflix).

6. Find og start Netflix-appen.

7. Indtast din e-mail og din adgangskode til Netflix med skærmtastaturet, hvis du bliver bedt om det.

Du er nu klar til at se Netflix på din Android-baserede mobil eller tablet!

Bemærk:
Android-baserede enheder, der er "rootede" eller ikke er certificerede, kan ikke downloade Netflix-appen fra Google Play Butik. Mobilenheder, der er "rootede" eller ikke er certificerede, er ikke blokerede for adgang til Netflix, men afhængigt af konfigurationen vil de muligvis ikke fungere korrekt.