Jeg kan ikke finde Netflix-appen i butikken til min iOS- eller Android-enhed

Hvis du ikke kan finde Netflix-appen fra App Store på iOS eller i Google Play Butik på Android, skal du vælge din platform nedenfor og følge trinnene.

iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du mangler muligheden for at downloade Netflix-appen på din iPhone, iPad eller iPod touch, betyder det normalt, at nogle af enhedens indstillinger skal justeres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Kontrollér din version af iOS

Din iOS-enhed skal køre iOS 12.0 eller nyere for at kunne downloade Netflix-appen. Ældre iOS-versioner (5.0 og nyere) kan kun downloade Netflix, hvis appen har været downloadet tidligere. Følg nedenstående trin for at kontrollere din iOS-version.

1. Gå til Indstillinger (Settings).

2. Rul ned, og vælg Generelt (General).

3. Vælg Om (About).

4. Du kan se, hvilken version du kører ud for Version.

Hvis din iOS-version er mellem 5.0 og 11.4.1, og du har downloadet Netflix-appen tidligere, kan du gå til Apples supportwebsted for at få vejledning til at downloade en tidligere version af Netflix. Hvis din iOS-version er 12.0 eller nyere, kan du fortsætte med fejlfindingen nedenfor.

Rediger eller deaktiver begrænsninger på din iOS-enhed

iOS 11.0 eller ældre

1. Gå til Indstillinger (Settings).

2. Vælg Generelt (General).

3. Vælg Begrænsninger (Restrictions).

Bemærk:
    Du bliver bedt om at indtaste den adgangskode, der blev brugt, da begrænsninger blev aktiveret.
    • Sådan redigerer du begrænsninger:

1. Under Tilladt indhold (Allowed Content) skal du vælge Websteder (Websites).

• Kun specifikke websteder (Specific Websites Only) eller Begræns indhold beregnet for voksne (Limit Adult Content) skal vælges.

2. Rul ned til bunden af listen, og vælg Tilføj et websted (Add A Website).

3. Indtast https://secure.netflix.com sammen med en titel (f.eks. "Netflix App").

4. Vælg Udført (Done) på tastaturet.

• Sådan deaktiverer du begrænsninger:

1. Vælg Deaktiver begrænsninger (Disable Restrictions).

2. Indtast din adgangskode igen for at deaktivere begrænsninger.

4. Prøv Netflix igen.

iOS 12.0 eller nyere

Bemærk:
Hvis Skærmtidsindstillinger er indstillet på et barns enhed, vil du blive bedt om at indtaste din kode til Skærmtid, før disse indstillinger kan ændres.
  1. Gå til Indstillinger (Settings).

2. Vælg Skærmtid.

3. Vælg Indhold og anonymitet.

4. Vælg iTunes & App Store.

5. Vælg Installer apps.

6. Vælg Tillad.

7. Prøv Netflix igen.

Hvis du har problemer med dette eller ønsker at vide mere om begrænsninger på din iOS-enhed, kan du se Apples supportartikel Forstå begrænsninger.

Android

Bekræft, at din Android-baserede enhed er Google Play Protect-certificeret

Netflix-appen mangler muligvis i Google Play Store, hvis din enhed ikke er Google Play Protect-certificeret. Sådan kontrollerer du, om din enhed er certificeret:

1. Åbn Play Butik (Play Store)-appen.

2. Vælg ikonet Menu .

3. Vælg Play Protect for at se din certificeringsstatus.

Bemærk:
Hvis du ikke ser Play Protect, eller hvis certificeringsstatussen ikke vises, skal du vælge Indstillinger (Settings) og rulle ned til Play Protect-certificering (Play Protect certification).
  • Hvis din enhed ikke er certificeret, og din enhed kører med Android-version 8.0 eller nyere, skal du kontakte din enhedsproducent for at få hjælp.

• Hvis din enhed ikke er certificeret, og din enhed kører med en Android-version mellem 4.4.2 og 7.1.2, skal du fortsætte fejlfindingen nedenfor.

• Hvis din enhed er certificeret, skal du kontakte os for at få hjælp.

Juster eller sluk forældrekontrol

Netflix-appen mangler muligvis i Google Play Butik, hvis dine forældrekontrolindstillinger begrænser app-downloads. Sådan justerer du din forældrekontrol i Google Play Butik:

1. Åbn Play Butik (Play Store)-appen.

2. Vælg ikonet Menu .

3. Vælg Indstillinger (Settings).

4. Under Brugerkontrol (Use controls) skal du vælge Forældrekontrol (Parental Controls).

• Hvis du ser Forældrekontrol er slået fra (Parental controls are off), skal du fortsætte fejlfindingen herunder.

Bemærk:
      Hvis du bruger en separat forældrekontrolapp fra tredjepart, skal du muligvis også slå den fra.
    • Hvis du ser Forældrekontrol er slået til(Parental controls are on), skal du bruge skyderen til at slå det fra. Du skal muligvis indtaste din pinkode.

5. Prøv at finde Netflix-appen igen. Når Netflix er installeret, kan du om nødvendigt aktivere forældrekontrol igen.

Ryd Play Butiks cache

1. Åbn appen Indstillinger (Settings).

2. Vælg Apps og notifikationer (Apps & notifications).

3. Vælg Se alle apps (See all apps), og rul ned og vælg appen Google Play Butik.

4. Vælg Lager (Storage).

5. Vælg Ryd cache (Clear cache).

6. Vælg Slet data (Clear data) eller Ryd lager (Clear storage).

7. Åbn appen Google Play Butik, og prøv at finde Netflix igen.

Kontrollér din version af Android

1. Åbn appen Indstillinger (Settings).

2. Vælg Om telefonen (About phone) eller Om tabletten (About tablet).

3. Se efter nummeret under Android-version (Android version).

Bemærk:
Disse trin kan variere afhængigt af version eller producent. Hvis du ikke kan finde din Android-version, kan du kontakte enhedens producent for at få hjælp.

Hvis din Android-version er 8.0 eller nyere, kan du kontakte producenten af din Android-baserede telefon eller tablet for at få hjælp til at finde og installere Netflix-appen.

Hvis din Android-version er 7.1.2 eller ældre, skal du fortsætte med fejlfindingen herunder.

Installér appen direkte fra Netflix

Visse enheder, der kører med ældre versioner af Android, er kompatible med Netflix, men de kan ikke downloade Netflix-appen fra Google Play Store. Disse enheder kan muligvis downloade en version af Netflix-appen direkte fra os ved at følge nedenstående trin.

Bemærk:
For at installere Netflix-appen fra denne side skal du bruge en enhed, der kører fra Android-version 4.4.2 til Android-version 7.1.2.

Først skal du konfigurere din Android-baserede telefon eller tablet, så du kan installere appen direkte fra os:

1. Gå til Indstillinger (Settings).

2. Tryk på Indstillinger (Settings).

3. Tryk på Sikkerhed (Security).

4. Markér afkrydsningsfeltet ud for Ukendte kilder: Tillad installation af apps fra andre kilder end Play Store (Unknown Sources: Allow installation of apps from sources other than the Play Store).

5. Tryk på OK for at bekræfte ændringen.

Bemærk:
Du kan vende tilbage til dine oprindelige indstillinger, når du har installeret Netflix-appen.

På din Android-baserede telefon eller tablet:

1. Klik her for at downloade Netflix-appen.

2. En tom skærm åbner og lukker for at angive, at downloaden er startet.

3. Når download er færdig, skal du føre fingeren nedad fra toppen af skærmen for at åbne panelet Besked (Notification).

4. Tryk på den downloadede Netflix-fil, og vælg Installer (Install).

5. Installationen er færdig, når meddelelseslinjen øverst på skærmen viser "Netflix er installeret" (Successfully Installed Netflix).

6. Find og start Netflix-appen.

7. Indtast din e-mail og din adgangskode til Netflix med skærmtastaturet, hvis du bliver bedt om det.

Du er nu klar til at se Netflix på din Android-baserede mobil.

Bemærk:
Android-baserede enheder, der er "rootede" eller ikke er certificerede, kan ikke downloade Netflix-appen fra Google Play Butik. Mobilenheder, der er "rootede" eller ikke er certificerede, er ikke blokerede for adgang til Netflix, men afhængigt af konfigurationen vil de muligvis ikke fungere korrekt.