Jeg kan ikke downloade Netflix-appen på min iOS- eller Android-baserede enhed

Hvis du ikke kan downloade Netflix-appen fra App Store på iOS eller ikke kan finde Netflix-appen i Google Play Butik på Android, skal du vælge din platform nedenfor og følge trinnene.

iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du mangler muligheden for at downloade Netflix-appen på din iPhone, iPad eller iPod touch, betyder det normalt, at nogle af enhedens indstillinger skal justeres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Rediger eller deaktiver begrænsninger på din iOS-enhed
  1. Gå til Indstillinger (Settings).

2. Vælg Generelt (General).

3. Vælg Begrænsninger (Restrictions).

Bemærk:
    Du bliver bedt om at indtaste den adgangskode, der blev brugt, da begrænsninger blev aktiveret.
  4. Sådan redigerer du begrænsninger:

1. Under Tilladt indhold (Allowed Content) skal du vælge Websteder (Websites).

• Kun specifikke websteder (Specific Websites Only) eller Begræns indhold beregnet for voksne (Limit Adult Content) skal vælges.

2. Rul ned til bunden af listen, og vælg Tilføj et websted (Add A Website).

3. Indtast https://secure.netflix.com sammen med en titel (f.eks. "Netflix App").

4. Vælg Udført (Done) på tastaturet.

5. Sådan deaktiverer du begrænsninger:

1. Vælg Deaktiver begrænsninger (Disable Restrictions).

2. Indtast din adgangskode igen for at deaktivere begrænsninger.

6. Prøv Netflix igen.

Hvis du har problemer med dette eller ønsker at vide mere om begrænsninger på din iOS-enhed, kan du se Apples supportartikel Forstå begrænsninger (Understanding Restrictions).

Android

Visse Android-baserede enheder, der er kompatible med Netflix, kan ikke downloade Netflix-appen fra Google Play Butik.

Du kan finde en liste over understøttede enheder i artiklen Understøttede enheder i Google Play. Hvis din enhed understøttes af Google Play, men Netflix-appen ikke vises i Play Butik, skal du følge trinene herunder for at installere Netflix-appen.

Bemærk:
For at installere Netflix-appen fra denne side skal du bruge en enhed, der kører Android version 4.4.2 eller nyere.

Først skal du konfigurere din Android-baserede telefon eller tablet, så du kan installere appen direkte fra os:

1. Gå til Indstillinger (Settings).

2. Tryk på Indstillinger (Settings).

3. Tryk på Sikkerhed (Security).

4. Markér afkrydsningsfeltet Ukendte kilder: Tillad installation af apps fra andre kilder end Play Store (Unknown Sources: Allow installation of apps from sources other than the Play Store).

5. Tryk på OK for at bekræfte ændringen.

Hvis du foretrækker det, kan du annullere denne ændring, når du har installeret Netflix-appen.

På din Android-baserede telefon eller tablet:

1. Klik her for at downloade Netflix-appen.

2. En tom skærm åbner og lukker for at angive, at downloaden er startet.

3. Gå til menuen Apps.

4. Vælg Hent programmer (Downloads).

5. Vælg Installer (Install).

6. Installationen er færdig, når meddelelseslinjen øverst på skærmen viser "Netflix er installeret" (Successfully Installed Netflix).

7. Find og start Netflix-appen.

8. Indtast dine login-oplysninger til Netflix med skærmtastaturet, hvis du bliver bedt om det.

Du er nu klar til at se Netflix på din Android-baserede mobil eller tablet!

Bemærk:
Android-baserede enheder, der er "rootede" eller ikke er certificerede, kan ikke downloade Netflix-appen fra Google Play Butik. Mobilenheder, der er "rootede" eller ikke er certificerede, er ikke blokerede for adgang til Netflix, men afhængigt af konfigurationen vil de muligvis ikke fungere korrekt.