Fejlfind streamingproblemer på din Android-enhed

Hvis du stadig ikke kan streame Netflix på din Android-enhed, kan du prøve at løse problemet ved at følge disse trin:

Genstart din Android-telefon eller -tablet
  1. Sluk for din Android-mobil eller -tablet ved at holde tænd/sluk-knappen nede.

2. Bekræft, at du ønsker at slukke din Android-enhed.

3. Tryk derefter på tænd/sluk-knappen igen for at tænde for din Android-baserede enhed igen.

4. Prøv at starte Netflix igen, når din Android-enhed er klar.

Ryd Netflix-appdata
  1. Begynd fra startskærmen (Home) på din enhed, og gå til Indstillinger (Settings).

2. Vælg Generelt (General).

• Hvis du ikke ser indstillingen Generelt (General), skal du fortsætte til det næste trin.

3. Vælg Apps eller Applikationer (Applications).

4. Vælg Administrer programmer (Manage Applications) Programadministration (Application Manager) eller Administrer alle apps (Manage All Apps).

• Fortsæt til næste trin, hvis du ikke ser disse indstillinger.

5. Rul ned, og vælg Netflix.

• Hvis du ikke ser Netflix, bør du kontrollere fanen Downloaded (Downloadet).

6. Vælg Lager (Storage).

• Hvis du ikke ser indstillingen Lager (Storage), skal du fortsætte til næste trin

7. Vælg Ryd data (Clear data) og derefter OK.

8. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Visse Android-enheder har ikke mulighed for at rydde applikationsdata. Hvis du ikke kan gennemføre disse trin, skal du fortsætte nedenstående fejlfinding.
Installer Netflix-appen igen
  1. Åbn Play Butik (Play Store)-appen.

2. Søg efter Netflix.

3. Når du er på Netflix-app store-siden, skal du vælge Fjern (Uninstall).

Bemærk:
    Sletning af Netflix-appen sletter også eventuelle titler, du har downloadet til enheden.
  4. Vælg OK for at bekræfte.

5. Vælg Installer (Install), når du har fjernet appen.

6. Vælg Åbn (Open), når installationen er blevet gennemført.

7. Prøv Netflix igen.

Fejlfind problemer med netværkstilslutning

Her er nogle trin til at løse problemer med netværksforbindelsen, hvis du ikke kan oprette forbindelse til Netflix.

Hvad gør jeg nu?

Hvis du har gennemført ovenstående trin, men stadig ikke kan oprette forbindelse til Netflix, kan du søge i vores Hjælp-center efter fejlkoden eller det problem, du oplever (f.eks. "ui-1111" eller "kan ikke oprette forbindelse til Netflix").