Fejlfind streamingproblemer på din Android-enhed

Hvis du ikke kan streame Netflix på din Android-baserede telefon eller tablet, kan du prøve at løse problemet ved at følge disse trin:

Genstart din Android-telefon eller -tablet

1. Sluk for din Android-mobil eller -tablet ved at holde tænd/sluk-knappen nede.

2. Bekræft, at du ønsker at slukke din Android-enhed.

3. Tryk derefter på tænd/sluk-knappen igen for at tænde for din Android-baserede enhed igen.

4. Prøv at starte Netflix igen, når din Android-enhed er klar.

Ryd Netflix-appdata

Bemærk:
Sletning af Netflix-appen sletter eventuelle titler, du har downloadet til enheden.
  1. Begynd fra startskærmen (Home) på din enhed, og gå til Indstillinger (Settings).

2. Vælg Generelt (General).

• Hvis du ikke ser indstillingen Generelt (General), skal du fortsætte til det næste trin.

3. Vælg Apps eller Applikationer (Applications).

4. Vælg Administrer programmer (Manage Applications) Programadministration (Application Manager) eller Administrer alle apps (Manage All Apps).

• Fortsæt til næste trin, hvis du ikke ser disse indstillinger.

5. Rul ned, og vælg Netflix.

• Hvis du ikke ser Netflix, bør du kontrollere fanen Downloaded (Downloadet).

6. Vælg Lager (Storage).

• Hvis du ikke ser indstillingen Lager (Storage), skal du fortsætte til næste trin

7. Vælg Ryd data (Clear Data) eller Ryd lagring (Clear Storage) og derefter OK.

8. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Visse Android-baserede enheder kan ikke rydde Netflix-appdata. Hvis du ikke kan gennemføre disse trin, skal du fortsætte nedenstående fejlfinding.

Installer Netflix-appen igen

1. Åbn Play Butik (Play Store)-appen.

2. Søg efter Netflix.

3. Når du er på Netflix-app store-siden, skal du vælge Fjern (Uninstall).

Bemærk:
    Sletning af Netflix-appen sletter eventuelle titler, du har downloadet til enheden.
  4. Vælg OK for at bekræfte.

5. Vælg Installer (Install), når du har fjernet appen.

6. Vælg Åbn (Open), når installationen er blevet gennemført.

7. Prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

I dette trin skal du sørge for, at din enhed og at alt dit udstyr til hjemmenetværket er slukket og frakoblet som gruppe i 30 sekunder, før du tilkobler hver enhed igen en efter en.

1. Sluk for din mobile enhed.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for enheden igen, og forsøg at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Hvis du opretter forbindelse over et trådløst netværk, og ovenstående trin ikke hjalp, kan du prøve disse forslag til at forbedre din trådløse forbindelse:

• Flyt routeren til et andet sted for at øge signalstyrken. Du vil som regel få bedre modtagelsesforhold i hele hjemmet, hvis routeren står på en central placering.

• Flyt trådløse enheder som f.eks. telefoner eller mikrobølgeovne væk fra routeren. Trådløs interferens fra disse enheder kan skabe problemer, når du forsøger at oprette forbindelse via wi-fi.

• Hæv routeren op fra gulvet. En router på en reol eller et bord vil give et bedre signal end en router, der er placeret bagved eller under møbler.

Prøv en anden internetforbindelse

Hvis det er muligt, kan du oprette forbindelse mellem din mobile enhed og et andet internetadgangspunkt for at udelukke potentielle konfigurationsproblemer på hjemmenetværket. Nogle eksempler:

• Forsøg at oprette forbindelse til et andet trådløst netværk inden for rækkevidde af enheden.

• Tag enheden med over til naboen eller vennerne, og forsøg at streame.

• Hvis du har mulighed for at få adgang til et mobildatanetværk på enheden, kan du prøve at oprette forbindelse til Netflix via dette. Selv om vi generelt ikke anbefaler streaming over et mobildatanetværk, er det en god metode til at finde ud af, om et problem med hjemmenetværkets konfiguration er årsag til, at du ikke kan streame.

Hvis du er i stand til at streame via en anden internetforbindelse, anbefaler vi, at du konsulterer den eller de personer, der har konfigureret dit hjemmenetværk, så de kan løse eventuelle problemer med netværkets konfiguration.

Hvad gør jeg nu?

Hvis du har gennemført ovenstående trin, men stadig ikke kan oprette forbindelse til Netflix, kan du søge i vores Hjælp-center efter fejlkoden eller det problem, du oplever (f.eks. "ui-1111" eller "kan ikke oprette forbindelse til Netflix").