Sådan downloader du Netflix-appen

Netflix er tilgængelig på mange enheder. Netflix-appen kan være installeret på forhånd, ellers kan du downloade den.

Download Netflix på smartphones og tablets

Hvis du vil installere Netflix, skal du følge linket for din enhed fra din smartphone eller tablet.

Brug Netflix på computere

Du kan se Netflix i din internetbrowser ved at gå til www.netflix.com og logge ind eller oprette en ny konto. Hvis du har computer, der benytter Windows 8 eller senere, kan du også downloade Netflix-appen til Windows. Hvis du har en ChromeOS-baseret computer, kan du downloade Netflix-appen i Google Play Butik.

Brug Netflix på smart-tv'er, streamingafspillere, spilkonsoller, set-top-bokse eller Blu-ray-afspillere

De fleste enheder leverer Netflix som en forudinstalleret app, som du kan få adgang til fra hovedmenuen eller fra en Netflix-knap på din fjernbetjening. Hvis du ikke kan finde Netflix i hovedmenuen eller på fjernbetjeningen, er det muligt, at din enhed har en appbutik, du kan downloade Netflix-appen fra. Hvis du ikke kan finde appbutikken eller ikke kan se, at Netflix tilbydes, skal du kontakte producenten af enheden for at få mere at vide om, hvordan du får adgang til Netflix.