Sådan downloader du Netflix-appen

Netflix er tilgængelig på mange enheder. Netflix-appen kan være installeret på forhånd, ellers kan du downloade og installere den.

Hent Netflix-appen på en telefon eller tablet

Hvis du vil installere Netflix, skal du følge linket for din enhed fra din smartphone eller tablet.

Hent Netflix-appen på en computer

Netflix-app er tilgængelig for nogle computere. Hvis du vil installere Netflix-appen, skal du følge linket for din computer nedenfor.

Du kan se Netflix uden appen på netflix.com i en understøttet webbrowser.

Hent Netflix-appen på et smart-tv, en streamingafspiller, spilkonsol, set-top-boks eller Blu-ray-afspiller

De fleste enheder leverer Netflix som en forudinstalleret app, som du kan få adgang til fra hovedmenuen eller fra en Netflix-knap på din fjernbetjening. Hvis du ikke kan finde Netflix i hovedmenuen eller på fjernbetjeningen, er det muligt, at din enhed har en appbutik, du kan downloade Netflix-appen fra. Hvis du ikke kan finde appbutikken eller ikke kan se, at Netflix tilbydes, skal du kontakte producenten af enheden for at få mere at vide om, hvordan du får adgang til Netflix.