Sådan fjerner du Netflix-appen på din Android-baserede enhed

Hvis du ønsker at fjerne Netflix-appen på din Android-baserede telefon eller tablet, skal du blot følge nedenstående trin. Når du fjerner Netflix-appen, sletter du eventuelle serier og film, du har downloadet til enheden.

De fleste Android-baserede enheder

1. Åbn appen Google Play Butik.

2. Søg efter Netflix.

3. Du skal vælge Fjern på app store-siden for Netflix.

• Når du fjerner Netflix-appen, sletter du eventuelle serier og film, du har downloadet til enheden.

4. Vælg OK for at bekræfte.

Du kan installere Netflix igen når som helst.

Amazon Fire Phone

1. Begynd på startskærmen

2. Drej telefonen, eller før fingeren fra bunden til toppen af skærmen for at åbne panelet Hurtige handlinger (Quick Actions).

3. Vælg Indstillinger (Settings).

4. Vælg Administrer applikationer (Manage Applications).

5. Vælg Netflix.

6. Vælg Fjern (Uninstall).

7. Vælg OK for at bekræfte.

Du kan installere Netflix igen når som helst.

Kindle

Kindle Fire-enheder, som har version 3.16 eller 4.16 af Netflix-appen, kan ikke installere appen igen, når den først er afinstalleret. Hvis du vil bruge Netflix-appen på denne enhed, kan du rydde enhedens filsystem uden at afinstallere appen.
  1. Vælg Apps.

2. Tryk på og hold Netflix-ikonet nede.

3. Vælg Fjern fra enhed (Remove from device).

4. Vælg OK.

Nook

Bemærk:
Sletning og afregistrering sletter ikke indholdet fra din Barnes & Noble-konto. Du kan downloade indholdet igen, selv når du har slettet og afregistreret.
Sletning og afregistrering sletter ikke filer, som du har overført fra din computer til din Nook Color. Sørg for at sikkerhedskopiere filerne, før du udfører nedenstående trin.
  1. Tryk på den hvide pil nederst på skærmen midt på Quick Nav-linjen.

2. Tryk på ikonet Indstillinger (Settings).

3. Tryk på Enhedsinfo (Device Info).

4. Tryk på Slet og afregistrer enhed (Erase & Deregister Device).

5. Tryk på Slet og afregistrer enhed (Erase & Deregister Device) igen.

6. Tryk på Nulstil Nook.

7. Når din Nook er nulstillet og genstartet, skal du følge vejledningen på skærmen for at tilknytte din Barnes & Noble-konto.

Når du har afinstalleret appen, kan du til enhver tid geninstallere den for at fortsætte med at se film og serier.