Sådan opdaterer du Netflix-appen på din iPhone, iPad eller iPod touch

Følg trinnene afhængigt af iOS-versionen på enheden for at opdatere til den nyeste version af Netflix-appen.

iOS 13 og højere

1. Tryk på ikonet for App Storestartskærmen.

2. Tryk på Profil (Profile).

3. Find Netflix.

4. Tryk på Opdater (Update).

5. Angiv din Apple-adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

Hvis du får problemer med ovenstående trin, kan du få yderligere hjælp på Apples supportwebsted.

iOS 12 og lavere

1. Tryk på ikonet for App Storestartskærmen.

2. Tryk på Opdateringer (Updates).

3. Find Netflix.

4. Tryk på Opdater (Update).

5. Angiv din Apple-adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

Hvis du får problemer med ovenstående trin, kan du få yderligere hjælp på Apples supportwebsted.