Serie eller film indlæses langsomt eller bliver ved med at gemme i buffer.

Hvis din serie eller film indlæses langsomt, eller buffertiden er lang, kan det skyldes en svag eller ustabil internetforbindelse. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

Blu-ray-afspiller

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Spørg, om videotjenester som Netflix er blokerede ved brug af wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Kontroller din forbindelseshastighed

Du kan kontrollere din forbindelseshastighed i Netflix-appen ved at følge nedenstående trin.

Bemærk:
Hvis du bruger en mobilenhed eller computer, skal du gå til Fast.com for at teste din hastighed.
  1. Begynd på startskærmen i Netflix.

2. Gå til venstre for at åbne menuen, og vælg derefter Indstillinger (Settings).

• Hvis du ikke ser en menu, når du går til venstre, skal du gå opad og vælge Indstillinger eller ikonet for Indstillinger . Hvis du stadig ikke kan se ikonet, understøtter din enhed ikke denne funktion.

3. Vælg Få hjælp (Get Help).

4. Vælg Kontrollér dit netværk (Check Your Network).

5. Netflix-appen vil bekræfte, at du kan oprette forbindelse til internettet og få kontakt til Netflix. Dette vil også kontrollere din forbindelseshastighed.

6. Når testen er gennemført, skal du sørge, at din hastighed opfylder Netflix' anbefalinger til internetforbindelsens hastighed.

Genstart enheden

1. Sluk enheden.

Bemærk:
    Hvis du ikke er sikker på, om enheden er helt slukket, eller hvis du ikke kan finde tænd/sluk-knappen, skal du tage stikket ud.
  2. Lad enheden være slukket i mindst 30 sekunder.

3. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Log ud af Netflix

1. Åbn menuen i venstre side på Netflix' startskærm.

2. Vælg Få hjælp (Get Help) eller Indstillinger (Settings).

3. Vælg Log ud (Sign Out).

Hvis du får en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

Hvis du ikke kan finde Log ud, kan du trykke følgende på din fjernbetjening: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op. Vælg derefter Log ud (Sign out), Nulstil (Reset) eller Deaktiver (Deactivate).

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl din Blu-ray-afspiller.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for Blu-ray-afspilleren igen, og prøv at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Kontakt din internetudbyder

Kontakt din internetudbyder Udbyderen kan fortælle dig, om dit modem/router er konfigureret korrekt.

Computer

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Spørg, om videotjenester som Netflix er blokerede ved brug af wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Kontroller din forbindelseshastighed

Hvis du ser Netflix fra din computer, mobil eller tablet, kan du kontrollere internetforbindelseshastigheden på fast.com.

1. Gå til fast.com i en webbrowser.

2. Når testen er gennemført, kan du kontrollere, om din hastighed opfylder vores anbefalinger til internetforbindelsens hastighed<.

Luk computeren

1. Luk computeren via menuen:

• Mac: Øverst til venstre skal du klikke på Apple-menuen > Luk.

• Windows: På Start-menuen skal du klikke på Tænd/sluk > Luk.

• Chromebook: Nederst til højre skal du klikke på klokkeslættet > Log ud > Luk.

2. Lad computeren være slukket i mindst 10 sekunder.

3. Tænd den igen, og prøv at se Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

I dette trin skal du sørge for, at din computer er slukket, og at alt dit udstyr til hjemmenetværket er frakoblet som gruppe i 30 sekunder, før du tilkobler hver enhed igen en efter en.

1. Sluk for computeren.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil indikatorlamperne lyser som normalt. Hvis routeren er adskilt fra modemmet, skal du tilkoble den og vente, indtil indikatorlamperne lyser som normalt.

4. Tænd for computeren igen, og prøv Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Kontakt din internetudbyder

Kontakt din internetudbyder Udbyderen kan fortælle dig, om dit modem/router er konfigureret korrekt.

Spilkonsol

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Spørg, om videotjenester som Netflix er blokerede ved brug af wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Kontroller din forbindelseshastighed

Du kan kontrollere din forbindelseshastighed i Netflix-appen ved at følge nedenstående trin.

Bemærk:
Hvis du bruger en mobilenhed eller computer, skal du gå til Fast.com for at teste din hastighed.
  1. Begynd på startskærmen i Netflix.

2. Gå til venstre for at åbne menuen, og vælg derefter Indstillinger (Settings).

• Hvis du ikke ser en menu, når du går til venstre, skal du gå opad og vælge Indstillinger eller ikonet for Indstillinger . Hvis du stadig ikke kan se ikonet, understøtter din enhed ikke denne funktion.

3. Vælg Få hjælp (Get Help).

4. Vælg Kontrollér dit netværk (Check Your Network).

5. Netflix-appen vil bekræfte, at du kan oprette forbindelse til internettet og få kontakt til Netflix. Dette vil også kontrollere din forbindelseshastighed.

6. Når testen er gennemført, skal du sørge, at din hastighed opfylder Netflix' anbefalinger til internetforbindelsens hastighed.

Genstart enheden

1. Sluk enheden.

Bemærk:
    Hvis du ikke er sikker på, om enheden er helt slukket, eller hvis du ikke kan finde tænd/sluk-knappen, skal du tage stikket ud.
  2. Lad enheden være slukket i mindst 30 sekunder.

3. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl spilkonsollen.

2. Tag ledningen til dit modem (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for spilkonsollen igen, og forsøg at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Kontakt din internetudbyder

Kontakt din internetudbyder Udbyderen kan fortælle dig, om dit modem/router er konfigureret korrekt.

Mobiltelefon eller tablet

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Spørg, om videotjenester som Netflix er blokerede ved brug af wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Kontroller din forbindelseshastighed

Hvis du ser Netflix fra din computer, mobil eller tablet, kan du kontrollere internetforbindelseshastigheden på fast.com.

1. Gå til fast.com i en webbrowser.

2. Når testen er gennemført, kan du kontrollere, om din hastighed opfylder vores anbefalinger til internetforbindelsens hastighed<.

Sluk for din enhed, og tænd den igen.

1. Sluk for din Android-enhed. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

I dette trin skal du sørge for, at din enhed og at alt dit udstyr til hjemmenetværket er slukket og frakoblet som gruppe i 30 sekunder, før du tilkobler hver enhed igen en efter en.

1. Sluk for din mobilenhed.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for enheden igen, og forsøg at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Kontakt din internetudbyder

Kontakt din internetudbyder Udbyderen kan fortælle dig, om dit modem/router er konfigureret korrekt.

Set-top-boks

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Spørg, om videotjenester som Netflix er blokerede ved brug af wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Kontroller din forbindelseshastighed

Du kan kontrollere din forbindelseshastighed i Netflix-appen ved at følge nedenstående trin.

Bemærk:
Hvis du bruger en mobilenhed eller computer, skal du gå til Fast.com for at teste din hastighed.
  1. Begynd på startskærmen i Netflix.

2. Gå til venstre for at åbne menuen, og vælg derefter Indstillinger (Settings).

• Hvis du ikke ser en menu, når du går til venstre, skal du gå opad og vælge Indstillinger eller ikonet for Indstillinger . Hvis du stadig ikke kan se ikonet, understøtter din enhed ikke denne funktion.

3. Vælg Få hjælp (Get Help).

4. Vælg Kontrollér dit netværk (Check Your Network).

5. Netflix-appen vil bekræfte, at du kan oprette forbindelse til internettet og få kontakt til Netflix. Dette vil også kontrollere din forbindelseshastighed.

6. Når testen er gennemført, skal du sørge, at din hastighed opfylder Netflix' anbefalinger til internetforbindelsens hastighed.

Genstart enheden

1. Sluk enheden.

Bemærk:
    Hvis du ikke er sikker på, om enheden er helt slukket, eller hvis du ikke kan finde tænd/sluk-knappen, skal du tage stikket ud.
  2. Lad enheden være slukket i mindst 30 sekunder.

3. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

I dette trin skal du sørge for, at din set-top-boks og alt udstyr til dit hjemmenetværk er frakoblet som gruppe i 30 sekunder, før du tilkobler hver enhed igen en efter en.

1. Sluk eller frakobl set-top-boksen.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for set-top-boksen igen, og forsøg at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Kontakt din internetudbyder

Kontakt din internetudbyder Udbyderen kan fortælle dig, om dit modem/router er konfigureret korrekt.

Smart-tv

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Spørg, om videotjenester som Netflix er blokerede ved brug af wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Kontroller din forbindelseshastighed

Du kan kontrollere din forbindelseshastighed i Netflix-appen ved at følge nedenstående trin.

Bemærk:
Hvis du bruger en mobilenhed eller computer, skal du gå til Fast.com for at teste din hastighed.
  1. Begynd på startskærmen i Netflix.

2. Gå til venstre for at åbne menuen, og vælg derefter Indstillinger (Settings).

• Hvis du ikke ser en menu, når du går til venstre, skal du gå opad og vælge Indstillinger eller ikonet for Indstillinger . Hvis du stadig ikke kan se ikonet, understøtter din enhed ikke denne funktion.

3. Vælg Få hjælp (Get Help).

4. Vælg Kontrollér dit netværk (Check Your Network).

5. Netflix-appen vil bekræfte, at du kan oprette forbindelse til internettet og få kontakt til Netflix. Dette vil også kontrollere din forbindelseshastighed.

6. Når testen er gennemført, skal du sørge, at din hastighed opfylder Netflix' anbefalinger til internetforbindelsens hastighed.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut. Hvis din enhed ikke har en afbryderknap, eller hvis du ikke kan nå den, kan du i stedet lade den være koblet fra i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Log ud af Netflix

1. Åbn menuen i venstre side på Netflix' startskærm.

2. Vælg Få hjælp (Get Help) eller Indstillinger (Settings).

3. Vælg Log ud (Sign Out).

Hvis du får en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

Hvis du ikke kan finde Log ud, kan du trykke følgende på din fjernbetjening: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op. Vælg derefter Log ud (Sign out), Nulstil (Reset) eller Deaktiver (Deactivate).

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl dit Smart-tv.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for streamingsafspilleren, og forsøg at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Kontakt din internetudbyder

Kontakt din internetudbyder Udbyderen kan fortælle dig, om dit modem/router er konfigureret korrekt.

Streamingafspiller

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Spørg, om videotjenester som Netflix er blokerede ved brug af wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Kontroller din forbindelseshastighed

Du kan kontrollere din forbindelseshastighed i Netflix-appen ved at følge nedenstående trin.

Bemærk:
Hvis du bruger en mobilenhed eller computer, skal du gå til Fast.com for at teste din hastighed.
  1. Begynd på startskærmen i Netflix.

2. Gå til venstre for at åbne menuen, og vælg derefter Indstillinger (Settings).

• Hvis du ikke ser en menu, når du går til venstre, skal du gå opad og vælge Indstillinger eller ikonet for Indstillinger . Hvis du stadig ikke kan se ikonet, understøtter din enhed ikke denne funktion.

3. Vælg Få hjælp (Get Help).

4. Vælg Kontrollér dit netværk (Check Your Network).

5. Netflix-appen vil bekræfte, at du kan oprette forbindelse til internettet og få kontakt til Netflix. Dette vil også kontrollere din forbindelseshastighed.

6. Når testen er gennemført, skal du sørge, at din hastighed opfylder Netflix' anbefalinger til internetforbindelsens hastighed.

Genstart enheden

1. Sluk enheden.

Bemærk:
    Hvis du ikke er sikker på, om enheden er helt slukket, eller hvis du ikke kan finde tænd/sluk-knappen, skal du tage stikket ud.
  2. Lad enheden være slukket i mindst 30 sekunder.

3. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl din streamingmedieafspiller.
    Sluk for din streamingafspiller, vent 10 sekunder, og tænd igen.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for streamingafspilleren igen, og forsøg at se Netflix igen.

Gør det trådløse signal bedre

Sådan forbedrer du din wi-fi-forbindelse:

• Placer din router og din enhed tættere på hinanden. Placer dem i det samme rum, hvis det er muligt.

• Sørg for, at der er afstand mellem din router og andre trådløse enheder.

• Placer din router i et åbent rum og væk fra gulvet. Routere modtager signalet bedre, når de placeres på et bord eller en hylde.

Kontakt din internetudbyder

Kontakt din internetudbyder Udbyderen kan fortælle dig, om dit modem/router er konfigureret korrekt.