Pop op-vinduer eller -faner åbnes under brug af Netflix

Netflix-tjenesten opretter ikke og viser ikke pop op-vinduer eller -faner. Hvis du får et pop op-vindue, når du ser Netflix, skal du muligvis kontrollere, om der er installeret skadelig software eller adware på din enhed og fjerne det.

Vælg din enhed nedenfor for at få mere at vide.

Windows-computer

Netflix Kundeservice kan ikke hjælpe dig med at fejlfinde eller fjerne software på din computer, fordi trinnene er forskellige for hver enkelt enhed.

Windows 10 eller 11: Følg Microsofts trin til at tjekke, om du har malware på din computer og fjerne det.

Windows 8: Få mere at vide om Microsofts Windows-værktøj til fjernelse af skadelig software.

Hvis du fortsat oplever dette problem, skal du kontakte enhedens producent eller en it-kyndig person for at få hjælp til at fjerne den skadelige software eller adware fra din computer.

Mac-computer

Netflix Kundeservice kan ikke hjælpe dig med at fejlfinde eller fjerne software på din Mac-computer, fordi trinnene er forskellige for hver enkelt enhed.

Følg Apples trin til at blokere for pop op-reklamer og -vinduer i Safari og til at installere de seneste sofwareopdateringer.

Hvis du fortsat oplever dette problem, anbefaler vi, at du kontakter Apples support eller en it-kyndig person for at få hjælp til at fjerne den skadelige software eller adware fra din computer.

Android-telefon eller -tablet

Netflix Kundeservice kan ikke hjælpe dig med at fejlfinde eller fjerne software på din mobilenhed, fordi trinnene er forskellige for hver enkelt enhed.

Følg Googles trin til at fjerne uønskede reklamer, pop op-vinduer og malware fra din telefon eller tablet.

Hvis du fortsat oplever dette problem, skal du kontakte enhedens producent eller en it-kyndig person for at få hjælp til at fjerne den skadelige software eller adware fra din mobilenhed.