Sort skærm med lyd

Hvis du kan høre lyden, men ikke kan se billedet, eller hvis billedet går i sort, når du forsøger at afspille, skyldes det normalt, at der er et problem med din enhed, eller at et videokabel forhindrede Netflix i at vise billedet.

Bemærk:
Hvis du ikke kan høre lyden eller se billedet, kan du følge disse trin i stedet.

Følg trinnene herunder for at løse problemet for din enhed.

Tv eller tv-tilsluttet enhed

Følg disse trin, hvis du bruger et tv eller en enhed, der er forbundet til dit tv som f.eks. en streamingstick, medieafspiller, Apple TV, set-top-boks eller Blu-ray-afspiller.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Fejlfinding af din hardwaretilslutning

Der er muligvis et problem med forbindelsen mellem enheden og tv'et.

Sådan løser du dette problem:

1. Sørg for, at du anvender et HDMI-kabel.

2. Prøv at bytte om på enderne af HDMI-kablet.

3. Omgå eventuelle modtagere eller lydsystemer ved at slutte enheden direkte til dit tv via et HDMI-kabel.

4. Prøv at oprette forbindelse til en anden HDMI-port på dit tv.

5. Prøv et andet HDMI-kabel.

6. Prøv en HDMI-port på et andet tv, hvis du har adgang til det.

• Hvis du kan streame på et andet tv, kan der være et problem med HDMI-indgangen på det oprindelige tv. Kontakt producenten for at få hjælp.

Kontakt producenten af enheden

Du skal muligvis ændre indstillingerne for Video eller Billede (Picture) på dit tv eller følge fejlfindingen til et billedproblem.

Bemærk:
Da trinnene til at ændre disse indstillinger eller løse et problem med billedet er unikke for hver enhed, kan Netflix' kundeservice ikke hjælpe dig med at følge trin for din enhed.

Find trin til at ændre indstillingerne eller løse et billedproblem:

• Læs den manual eller vejledning, som fulgte med dit tv eller enhed.

• Kontakt producenten af dit tv eller din enhed, eller søg på deres websted for at få hjælp.

Android-telefon eller -tablet

Apps eller funktioner, der spejler din Android-enheds skærm på et tv, understøttes muligvis ikke af Netflix. Du skal bruge en understøttet forbindelse for at bruge din Android-enhed til at se Netflix på et tv.

Kontroller, om andre serier eller film virker

Hvis du har samme problem med andre serier og film, kan du springe disse trin over.

Hvis andre serier og film afspiller normalt, kan du fortælle os om problemet.

1. Gå til streamingaktivitet på din konto i en webbrowser.

2. Find serien eller filmen på listen, og klik på Rapporter problem.

3. Følg vejledningen, og klik på Rapporter problem.

Vi vil forsøge at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du se andre serier og film. Gå til Sådan rapporterer du et problem med en titel for at få flere oplysninger.

Sluk for din enhed, og tænd den igen.

1. Sluk for din mobil eller tablet. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

Opdater din Android OS-version

1. Åbn appen Indstillinger (Settings).

2. Tryk på System > Systemopdatering.

3. Søg efter, og installer tilgængelige opdateringer.

4. Prøv Netflix igen.

Kontakt producenten af enheden

Disse trin kan slette apps, data og indstillinger, der er gemt på din enhed. Sørg for at have dit wi-fi-navn, din adgangskode og Netflix-loginoplysninger klar, før du fortsætter.

Kontakt firmaet, der har fremstillet din enhed, for at løse problemet.

Når du taler med dem, skal du bede dem om hjælp med disse trin. Efter hvert trin kan du prøve Netflix igen, for at se om det har virket..

1. Opdater din enheds firmware eller software til den seneste version.

2. Nulstil enheden til de oprindelige indstillinger, som da du fik den.

Hvis dette ikke kan løse problemet, eller disse trin ikke virkede, skal du bruge en anden enhed til at se Netflix på.

iPhone og iPad

Afslut og genåbn appen

1. Åbn appskifteren ved at trykke to gange på knappen Start. Hvis din enhed ikke har startknappen, skal du stryge opad fra bunden af skærmen og holde.

2. Før fingeren opad på appen for at lukke den.

3. Åbn appen, og prøv igen.

Bemærk:
Disse trin kan være anderledes på din enhed. Gå til Apples supportwebsted for at se, hvordan du lukker og genåbner en app på iPhone eller iPad.

Genstart din iPhone eller iPad

1. Tryk og hold ned på sideknappen og en af lydstyrkeknapperne på samme tid, indtil skyderne vises. Skub den øverste skyder for at slukke helt for enheden.

• Hvis skyderne ikke vises, kan du trykke og holde ned på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake), indtil den røde skyder vises.

2. Vent i 10 sekunder, og tryk på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake).

3. Prøv Netflix igen, når din enhed er tændt.

Hvis du opretter forbindelse til et tv via en adapter for videokabel

Lightning-stik med videoadapter

Kontrollér, at din videoadapter understøttes

1. Fjern alle kabler, der er forbundet til adapteren, og opret derefter forbindelse til din iPhone eller iPad.

2. Gå til Indstillinger (Settings) > Generelt (General) > Om(About) > Apple HDMI-adapter.

3. Kontroller modelnummeret.

Videokabel eller videoadapter med Thunderbolt eller USB-C

For problemer med iPhone- og iPad-enheder med en USB-C-port kan disse tips måske hjælpe:

• Sørg for, at dit tv eller din skærm er indstillet til den korrekte videoindgangskilde.

• Sørg for, at dit videokabel eller din adapter understøtter HDCP 2.2.

• Prøv at bytte om på enderne på videokablet eller adapteren.

• Hvis det er muligt, så prøv at tilslutte til en anden videoport på dit tv eller din skærm.

Hvis du bruger Airplay eller spejling af skærmen

Airplay og spejling af skærmen understøttes ikke længere af Netflix.

Du skal bruge en understøttet forbindelse for at bruge din iPhone eller iPad til at se Netflix på et tv.

Hvis du forbinder din iPad til en Mac-computer

Spejling af skærmen og Sidecar understøttes ikke længere af Netflix og skal slås fra, når Netflix er i brug. Kontakt Apple-support for at få hjælp til at slå disse funktioner fra.

Computer

Windows

Opdater din webbrowser

Gå til Netflix-understøttede browsere for at opdatere din webbrowser eller hente en anden browser.

Sørg for, at videodrivere er opdaterede

Du skal muligvis opdatere computerens videodriver eller installere en videodriver, der understøttes af Windows 10.

Netflix Kundeservice kan ikke hjælpe med disse trin. Er du ikke tryg ved selv at udføre trinnene, kan du bede computerproducenten om hjælp.

• Hvis computeren anvender et grafikkort eller en GPU, skal du bruge den software, der blev installeret sammen med kortet, og opdatere dens videodriver.

Bemærk:
    AMD og NVIDIA er de mest udbredte producenter af GPU'er og GPU-software.
  • Hvis en opdatering ikke fungerede, eller der ikke findes tilgængelige opdateringer, skal du fjerne driveren og installere den igen.

• Hvis der ikke findes en videodriver til din computer, der understøttes af Windows 10, kan du prøve at afspille Netflix på en anden enhed eller i en anden browser, som f.eks. Google Chrome, Mozilla Firefox eller Opera.

Mac

Opdater din webbrowser

Gå til Netflix-understøttede browsere for at opdatere din webbrowser eller hente en anden browser.

Hvis du forsøger at oprette forbindelse til et tv eller en skærm

Airplay og spejling af skærmen understøttes ikke længere af Netflix.

Brug en understøttet forbindelse for at bruge din Mac-computer til at se Netflix på et tv.

Hvis du forbinder din Mac-computer til en iPad

Spejling af skærmen og Sidecar understøttes ikke længere af Netflix og skal slås fra, når Netflix er i brug.

Kontakt Apple-support for at få hjælp til at slå disse funktioner fra.

ChromeOS

Opdater Google Chrome

1. Klik på Mere øverst til højre i din browser.

2. Klik på Hjælp > Om Google Chrome.

3. Vent, mens Chrome automatisk tjekker, om der er nye opdateringer.

4. Hvis der er en opdatering, skal du klikke på Genstart.

5. Prøv Netflix igen.

Hvis du forsøger at oprette forbindelse til et tv eller en skærm

Du skal muligvis løse et problem med dit videokabel. Prøv at se Netflix igen efter hvert trin.

1. Byt om på enderne af HDMI-kablet.

2. Prøv eventuelt en anden HDMI-port på dit tv eller din skærm.

3. Prøv at bruge et andet HDMI-kabel.

Chromecast

Afbryd spejling af Google Home-skærmen

Du bruger muligvis spejling af Google Home-skærmen til at se Netflix fra din telefon. Brug trinnene nedenfor til at slå spejling af skærmen fra og caste direkte fra Netflix-appen.

1. Kontrollér, at din telefon eller tablet er forbundet med det samme wi-fi-netværk som din Chromecast-enhed.

2. Start Google Home-appen.

3. Tryk på din Chromecast-enhed og derefter på Stop spejling.

4. Start Netflix-appen.

5. Tryk på den serie eller film, du vil se.

6. Tryk på ikonet Cast fra siden med titlens beskrivelse for at caste til dit tv.

PlayStation 4

Bruger du PlayStation VR?

Hvis du bruger en førstegenerations Playstation VR (CUH-ZVR1) på en PlayStation 4 Pro, kan problemet skyldes en HDR-indstilling. Følg nedenstående trin for at ændre indstillingen.

Deaktiver HDR

1. På PS4-startskærmen skal du vælge Indstillinger (Settings).

2. Vælg Lyde og skærm (Sounds and screen).

3. Vælg Indstillinger for videoudgang (Video Output Settings).

4. Vælg HDR.

5. Slå HDR Fra (Off).

6. Prøv Netflix igen.

Hvis dette løste problemet, men du fortsat vil streame Netflix i HDR, skal du frakoble din PSVR-enhed og se Netflix direkte fra din PlayStation 4 Pro.

Hvis dette ikke løste problemet, eller du ikke brugte en førstegenerations-PlayStation VR på en PlayStation 4 Pro, skal du fortsætte fejlfindingen herunder.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Fejlfinding af din hardwaretilslutning

Der er muligvis et problem med forbindelsen mellem enheden og tv'et.

Sådan løser du dette problem:

1. Sørg for, at du anvender et HDMI-kabel.

2. Prøv at bytte om på enderne af HDMI-kablet.

3. Omgå eventuelle modtagere eller lydsystemer ved at slutte enheden direkte til dit tv via et HDMI-kabel.

4. Prøv at oprette forbindelse til en anden HDMI-port på dit tv.

5. Prøv et andet HDMI-kabel.

6. Prøv en HDMI-port på et andet tv, hvis du har adgang til det.

• Hvis du kan streame på et andet tv, kan der være et problem med HDMI-indgangen på det oprindelige tv. Kontakt producenten for at få hjælp.

Xbox

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Fejlfinding af din hardwaretilslutning

Der er muligvis et problem med forbindelsen mellem enheden og tv'et.

Sådan løser du dette problem:

1. Sørg for, at du anvender et HDMI-kabel.

2. Prøv at bytte om på enderne af HDMI-kablet.

3. Omgå eventuelle modtagere eller lydsystemer ved at slutte enheden direkte til dit tv via et HDMI-kabel.

4. Prøv at oprette forbindelse til en anden HDMI-port på dit tv.

5. Prøv et andet HDMI-kabel.

6. Prøv en HDMI-port på et andet tv, hvis du har adgang til det.

• Hvis du kan streame på et andet tv, kan der være et problem med HDMI-indgangen på det oprindelige tv. Kontakt producenten for at få hjælp.