Hvordan bruger jeg min computer til at se Netflix på mit tv?

Brug denne artikel til at lære, hvordan du kan slutte din stationære eller bærbare computer til dit tv for at se Netflix.

Opret forbindelse med Chromecast eller indbygget Chromecast (tidligere Google Cast)

Hvis du har en Chromecast-enhed tilsluttet dit tv, eller hvis dit tv har indbygget Chromecast, kan du bruge Chrome-browseren på din computer til at caste Netflix til dit tv.

1. Åbn Chrome-browseren (version 72 eller nyere) på din computer.

2. Log på netflix.com.

3. Vælg ikonet Mere i øverste eller nederste højre hjørne af browseren.Mere

4. Vælg ikonet Cast i øverste eller nederste højre hjørne af skærmen.netflix cast-ikon

5. Vælg din computer fra listen over tilgængelige enheder for at caste Netflix til dit tv.

6. Vælg en serie eller film, du vil se, og tryk på Play (Afspil). Du kan styre afspilningen fra din computer.

Bemærk:
Din computer og Chromecast skal være tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk.

Opret forbindelse med et eksternt kabel

Du kan bruge et eksternt kabel til at forbinde en stationær eller bærbar computer til dit tv for at få vist din computer på tv'et. Kabelforbindelserne varierer afhængigt af computerens udgang og tv'ets indgang.

Du skal identificere de korrekte kabelforbindelser eller adaptere, der er nødvendige til din computer- og tv-konfiguration. Hvis du ikke kender dine forbindelsestyper, kan du læse manualen til din computer eller dit tv eller kontakte producenten af din enhed for at få flere oplysninger.

• De fleste nyere tv'er bruger HDMI-forbindelser.

• De fleste nyere Apple-computere bruger en Type C- (også kendt som USB-C) eller en Thunderbolt-forbindelse.

• De fleste nyere pc-computere bruger en Display Port- eller HDMI-forbindelse.

Når du bruger kompatible forbindelser til at se Netflix, kan der være forskel på, hvordan streamede og downloadede titler vises.

Bemærk:
Automatisk afspilning understøttes ikke med kabeltilslutninger.