Sådan afspilles næste episode automatisk

Du kan indstille Netflix til automatisk at afspille den næste episode i en serie.

Android-telefon eller -tablet eller iPhone eller iPad

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Tryk på Menu  øverst til højre.

4. Tryk på Administrer profiler .

5. Vælg den profil, du ønsker at redigere.

6. Tryk på kontakten ud for Afspil næste episode automatisk for at slå funktionen til eller fra.

7. Tryk på Færdig øverst til højre.

Webbrowser

1. I en browser skal du gå til siden Konto.

2. Vælg en profil under Profil og forældrekontrol.

• For nogle konti skal du vælge Profiler og dernæst vælge en profil.

3. Vælg Afspilningsindstillinger.

4. Markér Afspil næste episode i en serie automatisk på alle enheder.

• Fjern markeringen af feltet for at slå automatisk afspilning af næste episode fra.

5. Vælg Gem.

Du skal muligvis genstarte din enhed, før den opdaterede indstilling træder i kraft.

For at opdatere:

• Skift til en anden profil, og skift derefter tilbage igen.

• Eller log ud af din Netflix-konto, og log derefter på igen.