Næste episode afspilles ikke automatisk

Hvis næste episode ikke går i gang af sig selv, skal du ændre dine profilindstillinger til at afspille næste episode automatisk. Følg disse trin, hvis problemet ikke løses ved at ændre indstillingerne:

Mobiltelefoner og tablets

1. Opret forbindelse til et wi-fi-netværk. Netflix afspiller ikke automatisk næste episode, hvis din enhed er forbundet til et mobilnetværk, for at undgå højere forbrug af data end forventet.

2. Opdater Netflix-appen til den nyeste version:

3. Fjern videokabler eller adaptere, der forbinder din telefon eller tablet med dit tv. Hvis det virker, betyder det, at din enhed ikke understøtter automatisk afspilning af den næste episode, når den er forbundet til et tv.