Hvis en enhed ikke afspiller på dit sprog

Når du prøver at se Netflix på dit tv eller din mobile enhed, ser du muligvis en meddelelse om, at enheden ikke understøtter dit lokale sprog eller det sprog, du har konfigureret.

Der er to mulige grunde til dette:

Ældre app

Versionen af Netflix-appen på din enhed skal muligvis opdateres.

Installér alle tilgængelige app-opdateringer til enheden, så du kan bruge alle understøttede sprog på den pågældende enhed.

Ældre enhed

Visse ældre enheder understøtter muligvis ikke Netflix på dit foretrukne sprog. Du kan bruge appen på engelsk eller prøve på en anden enhed.