Netflix viser, at kontoen allerede er i brug

Hvis du får fejlkoden E123 eller andre af disse beskeder, når du afspiller en serie eller en film:

Der er for mange, der bruger din konto lige nu.
Din Netflix-konto er i brug på en anden enhed.
Din Netflix-konto er i brug på for mange enheder.

Det betyder, at du har nået grænsen for, hvor mange enheder der kan afspille Netflix samtidigt på din konto. Dit Netflix-abonnement afgør, hvor mange enheder der kan afspille Netflix samtidigt på din konto.

Sådan løser du dette problem:

• Stop afspilningen af Netflix, eller luk Netflix-appen på en anden enhed, hvor din konto bruges. Hvis du ikke ved, hvilke enheder din konto bruges til at afspille Netflix på samtidigt, kan du kontrollere, hvilke enheder der er brugt til at se for nylig.

Bemærk:
    Når du har stoppet Netflix på en anden enhed, skal du muligvis vente i 5-10 minutter, før du kan se videre på din enhed.
  • Du kan også opgradere dit Netflix-abonnement for at få adgang til at se med på flere enheder ad gangen (op til fire med et Premium-abonnement).

Hvis din Netflix-konto anvendes uden din tilladelse, kan du forhindre andre i at bruge din konto.