En anden person bruger min Netflix-konto uden min tilladelse.

Hvis du har mistanke om, at nogen har brugt din Netflix-konto uden din tilladelse, kan du kontrollere din seneste streamingaktivitet for at finde ud af, hvilke titler der blev set. Du kan også kontrollere siden for din seneste kontoadgang (Recent Account Access), som viser dig dato og tidspunkt for adgangen, og land og IP-adresse, der blev streamet fra, samt hvilken type enhed, der blev brugt til at streame. Bemærk, at Sted (Location) -oplysninger er en omtrentlig stedbestemmelse og bestemmes efter, hvor den fundne IP-adresse er registreret.

Hvis du opdager uventet streamingaktivitet på din Netflix-konto, og ingen af dine enheder er blevet stjålet, anbefaler vi, at du ændrer din Netflix-adgangskode for at sikre, at ingen andre personer har adgang til din konto uden din tilladelse. Du kan også logge af alle enheder, der er tilknyttet din konto, for at afbryde forbindelsen til alle uautoriserede enheder. Ved denne form for deaktivering fjernes tilknytningen til alle enheder, der aktuelt er tilknyttet din Netflix-konto, men der kan gå op til 8 timer, før det træder i kraft. Denne metode rydder også de lokalitetsdata, der er knyttet til dine enheder. Så du skal ikke bruge denne metode til at deaktivere dine enheder, hvis du tror, din enhed er blevet stjålet.