Sådan slår du automatisk afspilning til eller fra

Netflix indeholder to indstillinger for automatisk afspilning, som du kan slå til eller fra for hver profil på en konto. Ændringer af disse indstillinger for automatisk afspilning træder i kraft på alle enheder.

Afspil den næste episode automatisk

Når du ser serier med flere episoder, kan du vælge automatisk at afspille næste episode.

1. Gå til siden Konto (Account) i en webbrowser.

2. Åbn indstillingerne Profil og forældrekontrol (Profile & Parental Controls) for den profil, du ønsker at administrere.

3. Rediger Afspilningsindstillinger (Playback settings).

4. Markér eller fjern markeringen af feltet for at afspille næste episode i en serie automatisk på alle enheder.

5. Vælg Gem (Save).

Bemærk:
Din enhed kræver muligvis en opdatering, før den opdaterede indstilling slår igennem. Sådan opdaterer du:
– Skift til en anden profil, og skift derefter tilbage igen.
– Du kan også logge af din enhed og logge ind igen.

Afspil forhåndsvisninger automatisk

Når du gennemser Netflix, kan du vælge, om du vil afspille forhåndsvisninger af serier og film automatisk.

1. Gå til siden Konto (Account) i en webbrowser.

2. Åbn indstillingerne Profil og forældrekontrol (Profile & Parental Controls) for den profil, du ønsker at administrere.

3. Rediger Afspilningsindstillinger (Playback settings).

4. Markér eller fjern markeringen af feltet for at afspille forhåndsvisninger automatisk, mens du browser på alle enheder.

Bemærk:
Din enhed kræver muligvis en opdatering, før den opdaterede indstilling slår igennem. Sådan opdaterer du:
– Skift til en anden profil, og skift derefter tilbage igen.
– Du kan også logge af din enhed og logge ind igen.