Sådan slår du automatisk afspilning af previews til eller fra

Du kan indstille Netflix til at afspille previews automatisk, så du får en hurtig smagsprøve på serier og film.

Bemærk:
Nogle ældre tv'er og enheder understøtter ikke automatisk preview.

Android-telefon eller -tablet eller iPhone eller iPad

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Tryk på Menu  øverst til højre.

4. Tryk på Administrer profiler .

5. Vælg den profil, du ønsker at redigere.

6. Tryk på kontakten ud for Afspil automatisk forhåndsvisninger for at slå funktionen til eller fra.

7. Tryk på Færdig øverst til højre.

Webbrowser

1. I en browser skal du gå til siden Konto.

2. Vælg en profil under Profil og forældrekontrol.

• For nogle profiler skal du vælge Profiler og derefter vælge en profil.

3. Vælg Afspilningsindstillinger.

4. Markér eller fjern markeringen af Afspil previews, mens du browser på alle enheder.

Bemærk:
    Hvis du på et tv slår automatisk afspilning af previews fra, stopper det ikke automatiske previews fra en series eller films oplysningsside.
  5. Vælg Gem.

Du skal muligvis genstarte din enhed, før den opdaterede indstilling træder i kraft.

Sådan opdaterer du:

• Skift til en anden profil, og skift derefter tilbage igen.

• Eller vælg Få hjælp > Genindlæs Netflix i menuen til venstre.

Relateret artikel

Sådan afspiller du næste episode automatisk