Hvordan opdaterer jeg mine Netflix-kontooplysninger?

Følg nedenstående trin for at opdatere dine Netflix-kontooplysninger.

Opdater din e-mailadresse eller adgangskode

Log på Netflix-webstedet for at opdatere din e-mailadresse eller ændre din adgangskode på siden Konto (Account). Hvis du ikke kan logge ind med din nuværende adgangskode, skal du sende en e-mail til dig selv til nulstilling af adgangskoden. Hvis du har glemt e-mailadressen, der hører til din konto, skal du gå til siden med hjælp til Log ind og følge trinnene. Følg vores fejlfindingstrin, hvis du får en fejlmeddelelse, når du prøver at opdatere din adgangskode.

Opdater dit telefonnummer

Log på Netflix-webstedet for at ændre dit telefonnummer på siden Konto (Account). Hvis du ikke kan logge ind med din nuværende adgangskode, skal du sende en e-mail til dig selv til nulstilling af adgangskoden. Hvis du har glemt e-mailadressen, der hører til din konto, skal du gå til siden med hjælp til Log ind og følge trinnene.

Opdater dine faktureringsoplysninger

Log på Netflix-webstedet for at opdatere din Netflix-betalingsmåde. Hvis du er flyttet, vil du kunne angive et nyt postnummer til fakturering fra denne side.

Bemærk:
Hvis du faktureres gennem en tredjepart og ikke direkte gennem Netflix, skal du gå til tredjepartens websted for at opdatere disse oplysninger.

Opdater din leveringsadresse

Hvis du er Netflix-medlem i USA og modtager dvd'er, og du gerne vil have, at vi sender dem til en anden adresse, skal du logge på Netflix-webstedet for at opdatere din leveringsadresse.

Når du har opdateret dine kontooplysninger, sender vi en e-mail, der bekræfter ændringerne. Hvis du har problemer med at gemme dine opdaterede oplysninger, kan du følge disse fejlfindingstrin.