Sådan opdaterer du dine Netflix-kontooplysninger

Følg nedenstående trin for at opdatere dine Netflix-kontooplysninger.

Adgangskode

Hvis du kender din adgangskode og kan logge på Netflix, men ønsker at ændre den, skal du gå til netflix.com/password. Du kan også gå til siden Konto og vælge Skift adgangskode på enhver profil, undtagen børneprofiler.

Hvis du ikke kan logge ind eller ikke kan huske din adgangskode, kan du gå til Sådan ændrer eller nulstiller du din adgangskode.

E-mailadresse

Log ind på Netflix-webstedet for at opdatere din e-mailadresse på siden Konto på enhver ikke-børneprofil.

Telefonnummer

Log på Netflix-webstedet for at ændre dit telefonnummer via siden Konto på enhver ikke-børneprofil.

Faktureringsoplysninger

Log på Netflix-webstedet for at opdatere din Netflix-betalingsmåde eller dine betalingsoplysninger. Hvis du faktureres gennem en tredjepart og ikke direkte gennem Netflix, skal du gå til tredjepartens websted for at opdatere disse oplysninger.

Når du har opdateret dine kontooplysninger, sender vi en e-mail, der bekræfter ændringerne. Hvis du har problemer med at gemme dine opdaterede oplysninger, kan du følge disse fejlfindingstrin.