Sådan opdaterer du dine Netflix-kontooplysninger

Følg nedenstående trin for at opdatere dine Netflix-kontooplysninger.

Adgangskode

Log på Netflix-webstedet for at skifte adgangskode fra siden Konto på enhver ikke-børneprofil.

E-mailadresse

Log på Netflix-webstedet for at opdatere din e-mailadresse fra siden Konto på enhver ikke-børneprofil.

Telefonnummer

Log på Netflix-webstedet for at ændre dit telefonnummer fra siden Konto på enhver ikke-børneprofil.

Faktureringsoplysninger

Log på Netflix-webstedet for at opdatere din Netflix-betalingsmåde eller dine betalingsoplysninger. Hvis du faktureres gennem en tredjepart og ikke direkte gennem Netflix, skal du gå til tredjepartens websted for at opdatere disse oplysninger.

Leveringsadresse

Hvis du er Netflix-medlem i USA og modtager dvd'er, og du gerne vil have, at vi sender dem til en anden adresse, skal du logge på Netflix-webstedet for at opdatere din leveringsadresse.

Når du har opdateret dine kontooplysninger, sender vi en e-mail, der bekræfter ændringerne. Hvis du har problemer med at gemme dine opdaterede oplysninger, kan du følge disse fejlfindingstrin.