Jeg kan ikke logge på Netflix

Følg vejledningen herunder for iPhone, iPad og iPod touch, hvis du glemmer eller ikke har adgang til din adgangskode eller e-mailadresse til Netflix.

Kontrollér din e-mail og adgangskode

Bemærk:
Adgangskoder til Netflix skelner mellem store og små bogstaver.
  1. Sørg for, at din e-mailadresse er korrekt, og ret fejl og slåfejl.

2. Indtast din adgangskode, og tryk derefter på Vis for at sikre dig, at den er korrekt.

3. Tryk på Log ind.

Hvis Netflix viser beskeden "Ugyldig e-mail", kan du prøve at bruge dit telefonnummer og din adgangskode til at logge ind.

Hvis det ikke virker, skal du gå til næste trin.

Fjern gemte adgangskoder fra iCloud-nøglering

Hvis du bruger iCloud-nøgleringen til at gemme adgangskoder til din Apple-konto, skal du muligvis også fjerne dine Netflix-oplysninger fra nøgleringen. Har du brug for hjælp, skal du kontakte Apple Support.

Nulstilling af adgangskode

I Netflix-appen skal du trykke på Gendan adgangskode (Recover Password) og nulstille din adgangskode via e-mail eller sms.

Bemærk:
Hvis du vælger Log af alle enheder, kan det tage op til otte timer at frakoble alle enheder, der er logget på din konto.

Fortsæt med nedenstående fejlfinding, hvis du stadig ikke kan logge ind, efter at du har nulstillet adgangskoden.