Sådan tilføjer eller opdaterer du en betalingsmåde

Medlemmer, som faktureres af Netflix, kan opdatere betalingsmåden ved at følge disse trin:

Bemærk:
Hvis du faktureres gennem en tredjepart og ikke direkte gennem Netflix, skal du gå til tredjepartens websted for at opdatere disse oplysninger.
  1. Gå til siden Administrer profiler.

Bemærk:
    Betalingsmåden kan ikke administreres i Netflix-appen.
  2. Opdater din betalingsmåde ved at vælge knappen Opdater ud for den.

3. Tilføj en ny betalingsmåde ved at vælge + Tilføj betalingsmåde.

Sådan tilføjes flere betalingsmåder

• Symbolet Foretrukken vises ud for den betalingsmåde, der vil blive anvendt til dit månedsabonnement.

Bemærk:
    Hvis du har indløst etNetflix-gavekort, bliver denne saldo anvendt, før betaling bliver trukket fra den foretrukne betalingsmåde.
  • Eventuelle alternative betalingsmåder på din konto vil blive brugt som backup. Alternative betalingsmåder bliver kun opkrævet, hvis din foretrukne betalingsmåde bliver afvist.

Bemærk:
    Ikke alle betalingsmåder kan bruges som alternativ betalingsmåde.
  • Sådan ændrer du dinforetrukne betalingsmåde:

• Vælg de tre prikker til højre for knappen Opdater ved den betalingsmåde, du vil gøre til din foretrukne

• Vælg Gør til foretrukne

• Sådan fjernes ekstra betalingsmåder: