Jeg kan ikke gemme opdateringer af mine kontooplysninger på Netflix-webstedet.

Problemer med at gemme ændringer af dine Netflix-kontooplysninger skyldes normalt, at et browser-tilføjelsesprogram eller en browserkonfiguration forhindrer, at Netflix-webstedet indlæses korrekt. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Genstart din browser

1. Afslut din browser.

2. Åbn din browser igen.

3. Prøv Netflix igen.

Hvis du stadig har problemer, efter at du har fulgt ovenstående trin til fejlfinding af browseren, kan du prøve at genstarte din foretrukne browser, uden at tilføjelser er aktiveret:

Genstart Firefox uden tilføjelsesprogrammer

Sådan genstarter du Firefox uden tilføjelser:

1. Klik på Firefox-menuknappen.

2. Vælg Hjælp (Help).

3. Vælg Genstart med tilføjelser deaktiveret (Restart with Add-ons Disabled).

Når Firefox er genstartet, kan du forsøge at ændre og gemme de ønskede indstillinger igen.

Deaktiver Chrome-udvidelser

Hvis du bruger Chrome, kan du eventuelt deaktivere unødvendige udvidelser, inden du forsøger igen. Sådan deaktiverer du udvidelser i Chrome:

1. Indtast chrome://extensions i adresselinjen i Chrome.

2. Fjern markeringen af de felter, der viser Aktiveret (Enabled) på listen med udvidelser.

3. Gå tilbage til Netflix, og prøv at streame igen.

Hvis disse trin løser dit problem, kan du eventuelt prøve at aktivere dine udvidelser en efter en for at se, hvilken udvidelse der forhindrer sider på Netflix-webstedet i at blive indlæst korrekt.

Deaktiver tilføjelsesprogrammer i Internet Explorer

Følg nedenstående trin til den version af Internet Explorer, du bruger, for at deaktivere tilføjelsesprogrammer i Internet Explorer:

Internet Explorer 9

1. Åbn Internet Explorer.

2. Klik på knappen Funktioner (Tools), og klik derefter på Administrer tilføjelsesprogrammer (Manage add-ons).

3. Under Vis (Show) skal du vælge Alle tilføjelsesprogrammer (All add-ons).

4. Vælg et tilføjelsesprogram, og klik derefter på Deaktiver (Disable).

5. Gentag trin 4 til alle tilføjelsesprogrammer.

6. Genstart Internet Explorer.

7. Prøv at ændre og gemme dine ønskede Netflix-indstillinger igen.

Hvis følgende trin løser dit problem, kan du eventuelt prøve at aktivere dine tilføjelser en efter en for at se, hvilken tilføjelse der forhindrer sider på Netflix-webstedet i at blive indlæst korrekt.

Internet Explorer 8

1. Klik på knappen Start.

2. Vælg Alle programmer (All Programs).

3. Vælg Tilbehør (Accessories).

4. Vælg Systemværktøjer (System Tools).

5. Vælg Internet Explorer (ingen tilføjelsesprogrammer) (Internet Explorer (No Add-ons)).

6. Prøv at ændre og gemme dine ønskede Netflix-indstillinger igen.

Hvis følgende trin løser dit problem, kan du eventuelt prøve at aktivere dine tilføjelser en efter en for at se, hvilken tilføjelse der forhindrer sider på Netflix-webstedet i at blive indlæst korrekt.

Internet Explorer 7

1. Åbn Internet Explorer.

2. Klik på knappen Funktioner (Tools).

3. Vælg Administrer tilføjelsesprogrammer (Manage Add-ons).

4. Vælg et tilføjelsesprogram, og klik derefter på Deaktiver (Disable).

5. Gentag trin 4 til alle tilføjelsesprogrammer.

6. Vælg Deaktiver (Deactivate).

7. Prøv at ændre og gemme dine ønskede Netflix-indstillinger igen.

Hvis følgende trin løser dit problem, kan du eventuelt prøve at aktivere dine tilføjelser en efter en for at se, hvilken tilføjelse der forhindrer sider på Netflix-webstedet i at blive indlæst korrekt.

Deaktiver tilføjelsesprogrammer i Safari

Hvis du bruger Safari, kan du eventuelt deaktivere unødvendige tilføjelser, inden du forsøger igen. Sådan deaktiverer du tilføjelser i Safari:

1. Åbn Safari.

2. Vælg Safari.

3. Vælg Indstillinger (Preferences).

4. Vælg fanen Udvidelser (Extensions) i den øverste menulinje.

5. Sæt Udvidelser (Extensions) til Fra (Off).

6. Luk vinduet Udvidelser (Extensions).

7. Prøv at ændre og gemme dine ønskede indstillinger igen.

Hvis følgende trin løser dit problem, kan du eventuelt prøve at aktivere dine tilføjelser en efter en for at se, hvilken tilføjelse der forhindrer sider på Netflix-webstedet i at blive indlæst korrekt.