Skift land for din konto

Netflix er tilgængelig i over 190 lande i verden. Hvert land har sit eget katalog af originale og licenserede serier og film

Det land, der er knyttet til din konto, kan ikke ændres, medmindre du flytter til et andet land. Se artiklen Netflix, når du flytter, hvis du er flyttet for nylig.

Brug af VPN til at se Netflix vil skjule din region, og du vil kun kunne se serier og film, der er tilgængelige globalt. Se artiklen Se serier og film via VPN.