Se serier og film via VPN

En VPN-forbindelse (virtual private network) kan få det til at se ud, som om din enhed eller dit netværk er forbundet til Netflix fra et andet sted end der, hvor du faktisk befinder dig. Hvis du bruger Netflix via en VPN-tjeneste, viser vi dig kun serier og film, som vi har rettighederne til på verdensplan, f.eks Squid Game eller Stranger Things.

Hvis du ikke kan finde serier og film, som ellers er tilgængelige i dit land, skal du muligvis slå din VPN-forbindelse fra.

Bemærk:
Du kan ikke bruge VPN til at se Netflix, hvis du har et abonnement med reklamer. Livebegivenheder på Netflix kan ikke ses via en VPN-forbindelse.

Sådan kontrollerer du, om en VPN-forbindelse er slået til

Sådan kontrollerer du, om du har en aktiv VPN:

1. Åbn en webbrowser på en computer eller en mobilenhed.

2. Gå til fast.com. Netflix starter en forbindelsestest.

3. Når testen er gennemført, skal du klikke på Vis flere oplysninger.

4. Notér dig det viste land ud for Klient.

Hvis landet ikke stemmer overens med din nuværende placering, betyder det normalt, at din enhed eller dit netværk bruger en aktiv VPN-forbindelse.

Sådan slår du en VPN-forbindelse fra

For at få vejledning til hvordan du slår din VPN fra, kan du kontakte din VPN-udbyder, din internetudbyder eller din netværksadministrator.

Netflix Kundeservice kan ikke hjælpe dig med at slå en VPN-forbindelse fra, fordi trinnene er forskellige for hver VPN-forbindelse eller -tjeneste.