Sådan fjernes titler fra rækken Se videre

Du kan fjerne serier eller film fra rækken Se videre, når du ser med på:

• Computere

• Tv'er

• Android-enheder med den nyeste version af Netflix-appen

• iPhone, iPad og iPod touch

Computere

1. Placer markøren over en titel i rækken Se videre.

2. Vælg Fjern fra række.

Tv'er

1. Gå til oplysningssiden for en serie eller film i rækken Se videre.

2. I menuen skal du vælge Fjern fra Se videre.

Mobilenheder

1. Tryk på Menu for en titel i rækken se videre.

2. Vælg Fjern fra række.

Bemærk:
Det er kun muligt at fjerne titler fra rækken Se videre med den nyeste version af Netflix-appen. I ældre versioner af appen, der ikke indeholder denne funktion, kan du fjerne uønskede titler i Streamingaktivitet, hvilket også fjerner dem fra rækken Se videre.