Livebegivenheder på Netflix

Se comedy-specials, genforeninger og andre begivenheder, når de streames live på Netflix. Livebegivenheder kan du spole tilbage, sætte på pause eller afspille forfra, eller du kan hoppe til live på ethvert tidspunkt i livestreamen, og du kan også se den efterfølgende.

Du kan se med live på de fleste nyere enheder, herunder

• Smart-tv'er

• Streamingafspillere

• Android-telefoner og -tablets

• iPhone, iPad og iPod touch

• Computerbrowsere

• Spilkonsoller

Sørg for, at din enhed er opdateret med den seneste version af Netflix-appen, så du kan se med live.

Hvis du ikke kan se med live på din enhed, bliver disse begivenheder tilgængelige et par dage efter, og så kan du se dem når som helst, ligesom andre titler.

Mens vores abonnementer uden reklamer ikke omfatter kommercielle afbrydelser på on-demand-titler, kan der være et begrænset kommercielt indhold, som f.eks. mærkevareindhold eller sponsormeddelelser. Vi kan også tilbyde vores medlemmer chancen for at anvende ekstrafunktioner i form af livebegivenheder eller særlige begivenheder. Medlemmer af alle former for abonnementer kan have kommercielle afbrydelser og andre typer af kommercielle meddelelser i dette indhold eller disse ekstrafunktioner.

Kommende og nylige livebegivenheder

Kommende begivenheder:

Hvis du vil have besked, når livebegivenheden eller episoden er tilgængelig, skal du bruge funktionen Påmind mig. Hvis du indstiller en påmindelse, vises titlen også på Min liste, når den kan ses live. Du kan også søge efter titlen, når det er tid til at se med live eller følge livestreamen.

Nylige livebegivenheder:

Kan ikke finde en livebegivenhed

Nogle livebegivenheder kan muligvis ikke ses live på grund af din profils sprogindstillinger.

Livebegivenheder kan ses i dagene efter livestreamen, når underteksterne er færdige og tilgængelige for dit visningssprog.

Understøttede enheder

De fleste nyere enheder understøttes.

• Hvis du får en besked om, at en app-opdatering er nødvendig, bør du også tjekke, at dit operativsystem er opdateret.

• Hvis du får en besked om, at din enhed ikke understøtter livestreaming, skal du bruge en anden enhed til at se med live.

• Casting eller spejling fra en mobilenhed eller Chrome-browser understøttes ikke til liveudsendelser. Du kan stadig se livestreamen på din understøttede mobilenhed eller i en Chrome-browser.

Tv'er, spilkonsoller og streamingafspillere, der kan forbindes til tv:
Sørg for, at enheden er opdateret. Hvis du er i tvivl om, hvordan du opdaterer systemets software på din enhed, kan du kontrollere betjeningsvejledningen eller kontakte forhandleren.

Android-telefoner og -tablets
Kræver Android 7 eller nyere og den nyeste version af Netflix-appen fra Google Play Butik. Se Sådan opdaterer du Netflix-appen på din Android-enhed.

iPhone, iPad eller iPod touch
Kræver iOS/iPadOS 15 eller nyere og den nyeste version af Netflix-appen fra App Store. Se Sådan opdaterer du Netflix-appen på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Computere
Du kan se med live i din browser. Se Netflix-understøttede browsere for at sikre, at du bruger den nyeste browserversion.

Understøttes ikke:

• Apple TV 1.-3. generation (men Apple TV HD- og 4K-modeller understøttes med tvOS 16.1 eller nyere og den nyeste version af Netflix-appen fra App Store)

• Chromecast 1.-3. generation og Ultra (men Chromecast med Google TV-modeller understøttes)

• Netflix-appen på Windows-computere og -tablets (men du kan spille i browseren)

• PlayStation 3 spilkonsol

Der er få enheder, der ikke er angivet ovenfor, som ikke understøtter livevisning. Det skyldes typisk, at Netflix-appen eller softwaren på enheden ikke kan opdateres til en version, der understøtter livestreaming, eller som ikke længere understøttes aktivt.

Hvis du ikke har en understøttet enhed, vil livebegivenheder typisk blive tilgængelige et par dage efter livestreamen. Så kan du se med, ligesom når du ser andre titler på Netflix. Indtil da får du vist denne besked om, at din enhed ikke understøtter livestreaming.

Bemærk:
Titlen er ikke altid tilgængelig umiddelbart efter livestreamen, hvis din profils sprogindstilling er forskellig fra livebegivenhedens originale sprog. Når underteksterne er færdige og tilgængelige på dit foretrukne visningssprog, bliver den tilgængelig.