Netflix, når du flytter

Flytning inden for dit nuværende land

Hvis du flytter inden for dit nuværende land, skal du muligvis opdatere din Netflix-husstand for at fortsætte med at se Netflix og have den samme oplevelse.

Flytning til et andet land

Hvis du flytter til et andet land, er der nogle ting, du skal være opmærksom på:

• Priser, faktureringsvaluta og tilgængelige betalingsmåder varierer fra land til land.

• Du vil fortsat blive faktureret for dit Netflix-abonnement i valutaen for det land, hvor du tilmeldte dig.

• Sådan skifter du land for din konto:

1. Afmeld din konto.

Bemærk:
        Vi gemmer din visningsaktivitet i 10 måneder, efter din konto lukker, så du kan starte, hvor du slap, når du vender tilbage. Dine anbefalinger, bedømmelser og kontooplysninger gemmes også i 10 måneder.
      2. Vent til slutningen af din faktureringsperiode.

3. Start din konto igen (Bemærk: Du skal opholde dig i det land, du er flyttet til, når du genstarter din konto).

• Dit udvalg af serier og film kan ændre sig. Dine valgmuligheder for streaming og download kan variere fra land til land

• Muligheder for lyd og undertekster kan ændre sig.

• Aldersgrænser varierer fra land til land. Dine indstillinger for forældrekontrol skal muligvis opdateres.

• Opdater profilens aldersgrænse, så den svarer til aldersgrænserne i det land, du er flyttet til, og følg trinnene herover for at skifte land for din konto.

• Hvis din konto blev konfigureret med aldersbekræftelse, skal du følge ovenstående trin og skifte land for din konto.

• Hvis du modtager e-mails med Hvad du ser eller Indholdsanbefalinger m.m. og flytter til et andet land, vil e-mailen stadig vise serier og film for det land, hvor du tilmeldte dig. Du kan afmelde disse e-mails under Kommunikationsindstillinger.

Medmindre du er flyttet for nylig, kan du ikke ændre landet for din konto.

Hvis du har spørgsmål om fejlfinding, kan du gå til Netflix tror, at jeg befinder mig i et andet land.