Sådan indstiller eller opdaterer du en Netflix-husstand

En Netflix-husstand er en samling af enheder, der er tilsluttet internettet på det primære sted, hvor du ser Netflix. En Netflix-husstand kan indstilles på de fleste tv-enheder. Alle andre enheder, der bruger din Netflix-konto på samme internetforbindelse som dette tv, vil automatisk være en del af din Netflix-husstand.

Indstil eller opdater din Netflix-husstand

Du kan indstille eller opdatere din Netflix-husstand på de fleste tv'er, når du er logget på Netflix på et tv, der er tilsluttet din internetforbindelse.

1. Fra Netflix' startside på dit tv skal du klikke på venstre på din fjernbetjening for at åbne menuen.

2. Vælg Få hjælp > Administrer Netflix-husstand.

Bemærk:
    Hvis du ikke ser Administrer Netflix-husstand på menuen, skal du bruge en anden enhed.
  3. Vælg Bekræft Netflix-husstand eller Opdater min Netflix-husstand.

4. Vælg Send e-mail eller Send sms. Et bekræftelseslink vil blive sendt til kontoens e-mailadresse eller telefonnummer. Bekræftelseslinks udløber efter 15 minutter.

Bemærk:
    Hvis du ikke har tilføjet et telefonnummer eller en e-mailadresse til din konto, vil du kun se én mulighed.
  5. Hvis du ikke modtager et bekræftelseslink via e-mail eller sms, kan du klikke på Send e-mail igen eller Send sms igen. Du kan også vælge en anden mulighed eller vælge Påmind mig senere.

6. Vælg Ja, det var mig i denne e-mail, eller tryk på linket i sms'en, derefter Bekræft Netflix-husstand eller Opdater Netflix-husstand for at fortsætte.

7. Du vil se en bekræftelse på din tv-skærm og modtager en bekræftelse via e-mail. Vælg Fortsæt til Netflix for at begynde at se Netflix.

Bemærk:
"Internetforbindelse” henviser til din kablede eller trådløse internetforbindelse. Hvis du har flere wi-fi-netværk, kan vi kun knytte ét til din Netflix-husstand. Hvis du vil se Netflix på en enhed, der er forbundet til et wi-fi-netværk via en anden internetudbyder, eller som har en anden ekstern IP-adresse, kan du blive bedt om at bekræfte den pågældende enhed som en del af din Netflix-husstand. Sørg for at indstille eller opdatere din Netflix-husstand fra en enhed, der er forbundet til din foretrukne eller mest brugte internetforbindelse.

Sådan registrerer Netflix enheder i en Netflix-husstand

Vi bruger oplysninger, som f.eks. IP-adresser, enheds-id'er og kontoaktivitet til at bestemme, om en enhed, der er logget på din konto, er en del af din Netflix-husstand.

Vi indsamler ikke GPS-data for at forsøge at bestemme den præcise fysiske placering af dine enheder.

Hvis en Netflix-husstand ikke indstilles

Hvis en Netflix-husstand ikke er blevet indstillet, indstiller vi automatisk en for dig baseret på IP-adresse, enheds-id'er og kontoaktivitet.

Du kan altid opdatere din Netflix-husstand fra et tv ved at oprette forbindelse til dit wi-fi-netværk og følge trinnene ovenfor.

Indstil Netflix-husstand uden et tv

Hvis du ikke ser Netflix på et tv eller ikke har et, behøver du ikke indstille en Netflix-husstand for din konto.

Hvis ukendte enheder bruger din konto, kan du logge dem ud på siden Administrer adgang og enheder.