Deling af din Netflix-konto

En Netflix-konto er beregnet til at blive delt med personer, der bor sammen i en husstand.

Deling af Netflix med personer uden for din husstand

Personer, der ikke bor i din husstand, skal tilmelde sig deres egen konto for at se Netflix, eller du kan i mange lande købe en plads til et ekstra medlem for at få et ekstra medlem på din konto.

• Tilføj et ekstra medlem
    Kontoejere, der har et Standard- eller Premium-abonnement, kan i mange lande dele Netflix med nogen, de ikke bor sammen med, ved at føje et ekstra medlem til kontoen.

• Kontoejeren skal købe en plads til et ekstra medlem og derefter invitere et ekstra medlem til at bruge den ekstra medlemsplads.

• Det ekstra medlem skal aktiveres i samme land, som kontoejeren oprettede sin konto i.

• Ekstra medlemmer kan ikke føjes til pakker, som omfatter Netflix, eller konti, som faktureres via tredjeparter.

• Ekstra medlemmer kan ikke føjes til abonnementer med reklamer

Når en ny konto oprettes, eller et ekstra medlem tilføjes, kan en profil overføres fra en eksisterende konto, herunder anbefalinger, visningshistorik Min liste, gemte spil, indstillinger med mere.