Netflix viser "Dit tv er ikke en del af Netflix-husstanden for denne konto"

Dit tv er ikke en del af Netflix-husstanden for denne konto

Denne meddelelse betyder, at Netflix ikke kunne knytte tv'et til din Netflix-husstand.

Hvis du har logget på Netflix på en enhed, der ikke er en del af din Netflix-husstand, skal du muligvis bekræfte din enhed for at se Netflix. Sådan løser du problemet:

Hvis du har logget på et tv, som er en del af din Netflix-husstand, men får denne fejlmeddelelse, skal du bekræfte, at det tv, som du bruger, er tilknyttet din Netflix-husstand. For at gøre dette skal du bruge:

• Mobiltelefon eller tablet med et kamera

• En wi-fi-forbindelse

Bekræfte, at dit tv er en del af din Netflix-husstand

1. Vælg Opdater Netflix-husstand, når du bliver bedt om det på dit tv.

2. Vælg Fejlfind på dette tv.

3. Åbn kameraet på din mobilenhed, og ret det mod tv-skærmen for at scanne QR-koden. Klik derefter på Næste
    Scan QR-koden

4. Kontroller, at din mobilenhed er på dit wi-fi-hjemmenetværk Tryk på Næste.
    Mobilt wi-fi-netværk

• Hvis din mobilenhed ikke kan oprette forbindelse til internettet i dit hjem, skal du gå til afsnittet "Fejlfinding" herunder.

5. Klik på Hent kode for at generere en ny QR-kode på dit tv.

6. Åbn kameraet på din mobilenhed, og ret det mod tv-skærmen for at scanne QR-koden. (Du skal muligvis give Netflix tilladelse til at bruge kameraet på din mobilenhed.)
    Generer en ny QR-kode på dit tv

7. Når det er bekræftet, skal du vælge Se Netflix nu for at fortsætte med at se Netflix.

• Hvis det ikke lykkes, skal du sørge for, at din mobilenhed er tilsluttet den samme internetforbindelse som dit tv og prøve igen.

Tv'et har forbindelse

Fejlfinding

Mobilenheden kan ikke oprette forbindelse til internettet i dit hjem

Hvis din mobilenhed ikke kan oprette forbindelse til internettet i dit hjem, eller hvis du ikke kan gennemføre de ovenstående trin, skal du bruge et andet tv i din Netflix-husstand for at gennemføre verificeringsprocessen.

1. Klik på Næste på din mobilenhed.

2. Vælg et andet tv i din kontos Netflix-husstand og tryk på Næste

3. Tænd for det tv, du har valgt, og åbn Netflix.

4. Klik på Næste på din mobilenhed.

Bemærk:
    Hvis du vil have en hurtigere opløsning, kan du prøve at forbinde din mobilenhed til dit hjemme-wi-fi.

Mobil wi-fi-forbindelse

5. Hvis du kan se en QR-kode på dit tv, skal du klikke på Næste på din mobilenhed.

• Hvis du ikke kan se en QR-kode, skal du gå til "Ingen QR-kode" nedenfor.

6. Åbn kameraet på din mobilenhed, og ret det mod tv-skærmen for at scanne QR-koden. (Du skal muligvis give Netflix tilladelse til at bruge kameraet på din mobilenhed.)
    Scan QR-koden

7. Når det er bekræftet, skal du vælge Se Netflix nu for at fortsætte med at se Netflix på dit foretrukne tv.
    Tv'et har forbindelse

Ingen QR-kode

Hvis du ikke kan se en QR-kode på dit tv, efter du har gennemført trin 4 ovenfor, kan du følge disse trin:

1. Vælg din Netflix-profil på dit tv.

2. Fra Netflix' startside skal du klikke på venstre på din fjernbetjening for at åbne menuen.

3. Rul ned til bunden til menuen Få hjælp, og vælg Hent en QR-kode

4. På din mobilenhed skal du klikke på Scan kode og scanne QR-koden, der vises på dit tv.

• Hvis du har problemer med at finde menuen Få hjælp, eller hvis du ikke kan se QR-koden, skal du klikke på Prøv en anden metode på din mobilenhed og derefter følge anvisningerne på mobilenheden.

5. Når det er bekræftet, skal du vælge Se Netflix nu for at fortsætte med at se Netflix på dit foretrukne tv.

Har du stadig problemer med at bekræfte dit tv?

Hvis du har gennemført de ovenstående trin og stadig ikke kan bekræfte dit tv, kan du prøve følgende:

Opret forbindelse på din mobilenhed til dit internet i dit hjem eller til den samme internetforbindelse som et andet tv i din Netflix-husstand

1. Kontrollér internetforbindelsen eller wi-fi-navnet i indstillingerne på dit tv.

2. Gå til netværksindstillingerne på din mobilenhed, vælg wi-fi, og vælg det samme netværk, som dit tv er forbundet til.

Giv din mobile webbrowser adgang til kameraet for at scanne QR-koden

• Hvis du ikke gav adgang, skal du bruge knappen Tryk her for at prøve igen og derefter trykke på OK eller Tillad kun, mens du bruger appen.

• Hvis knappen Tryk her for at prøve igen ikke fungerede, skal du følge trinnene for at give adgang til kameraet i indstillingerne:

Scan QR-koden

1. Åbn kameraet på din mobilenhed, og ret det mod tv-skærmen for at scanne QR-koden. Sørg for, at kameraet har frit udsyn til tv'et.

2. Hold din mobilenhed helt stille direkte foran tv'et.

• Prøv at flytte kameraet tættere på eller længere væk fra tv-skærmen.

• Følg trinnene for din enhed, hvis du har brug for hjælp til at bruge kameraet til at scanne en QR-kode: