Sådan logger du af en enhed

Log af en enhed

Hvis du har et aktivt abonnement og ikke har adgang til en enhed, som du gerne vil logge ud af:

1. Gå til siden Administrer adgang og enheder.

2. Vælg Log ud-knappen ud for den enhed, du vil logge ud af.

Log af alle enheder

Hvis du vil logge ud af alle enheder, som er logget på din konto:

1. Gå til siden Log af alle enheder.

2. Vælg Log ud (Sign Out).

Se enheder, som er logget på din konto

Gå til siden Administrer adgang og enheder for at se en liste over alle enheder med nylig streamingaktivitet på din konto.

Du kan også se yderligere oplysninger om hver enhed, herunder:

• Enhedstype

• Den seneste profile, som har streamet på kontoen

• Dato og klokkeslæt for det sidst sete indhold

Hvis du tror, at nogen bruger din konto uden din tilladelse, kan du se under Sådan forhindrer du nogen i at bruge din konto.