Netflix beder dig logge ind hver gang

Hvis du bliver bedt om at logge ind fra enheden, hver gang du opretter forbindelse til Netflix, kan det skyldes, at et teknisk problem forhindrer enheden i at forblive logget ind.

Bemærk:
Hvis du slet ikke kan logge ind, kan du følge disse trin til fejlfinding i stedet.

Følg trinnene herunder for at løse problemet for din enhed.

Tv'er og streamingafspillere

Smart-tv

Disse trin kan slette apps, data og indstillinger, der er gemt på din enhed. Sørg for at have dit wi-fi-navn, din adgangskode og Netflix-loginoplysninger klar, før du fortsætter.

Kontakt firmaet, der har fremstillet din enhed, for at løse problemet.

Når du taler med dem, skal du bede dem om hjælp med disse trin. Efter hvert trin kan du prøve Netflix igen, for at se om det har virket..

1. Opdater din enheds firmware eller software til den seneste version.

2. Nulstil enheden til de oprindelige indstillinger, som da du fik den.

Hvis dette ikke kan løse problemet, eller disse trin ikke virkede, skal du bruge en anden enhed til at se Netflix på.

Fire TV Stick

Kontrollér enhedens modelår

1. Gå til siden Seneste streamingaktivitet på enheden (Recent device streaming activity) for din konto.

2. Find din Fire TV Stick på listen. Modelåret vises ved siden af enhedens navn.

Hvis enhedens modelår er 2014, vil du muligvis blive bedt om at logge ind oftere end normalt. Dette er et kendt problem for modellen fra 2014.

Hvis din enheds modelår er efter 2014, skal du fortsætte til næste trin.

Søg efter opdateringer til firmware

1. Tryk på Home startknap på Fire TV-fjernbetjeningen.

2. Vælg Indstillinger indstillingsmenu > Mit Fire TV > Om.

3. Vælg Søg efter systemopdatering eller Installer systemopdatering.

Bemærk:
    Det kan være nødvendigt med flere opdateringer for at nå til den seneste version af firmwaren.
  4. Prøv Netflix igen.

Apple TV 2/3

Log af dit Apple ID

1. Vælg Indstillinger (Settings) på startskærmen.

2. Vælg iTunes-butik (iTunes Store).

3. Vælg Apple ID'er (Apple IDs).

4. Vælg Log af Apple ID (Sign out of Apple ID).

5. Når du er logget af, skal du gå tilbage til startskærmen (Home) og åbne Indstillinger (Settings).

6. Vælg iTunes-butik (iTunes Store).

7. Vælg Log på (Sign In).

8. Indtast dit Apple ID og din adgangskode, og prøv Netflix igen.

Opdater dit Apple TV

1. Vælg Indstillinger på startskærmen.

2. Gå til System > Softwareopdateringer > Opdater software.

3. Vælg Hent og installer, hvis tilgængelig. Hvis du ikke kan se denne mulighed, er din enhed allerede opdateret.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Disse trin kan være anderledes for din Apple TV-model. Gå til Apples supportwebsted for at opdatere dit Apple TV-software.

Blu-ray-afspiller

Disse trin kan slette apps, data og indstillinger, der er gemt på din enhed. Sørg for at have dit wi-fi-navn, din adgangskode og Netflix-loginoplysninger klar, før du fortsætter.

Kontakt firmaet, der har fremstillet din enhed, for at løse problemet.

Når du taler med dem, skal du bede dem om hjælp med disse trin. Efter hvert trin kan du prøve Netflix igen, for at se om det har virket..

1. Opdater din enheds firmware eller software til den seneste version.

2. Nulstil enheden til de oprindelige indstillinger, som da du fik den.

Hvis dette ikke kan løse problemet, eller disse trin ikke virkede, skal du bruge en anden enhed til at se Netflix på.

Mobiltelefoner og tablets

Android-telefon eller -tablet

Log af Netflix

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Øverst til højre skal du trykke på Menu .

4. Tryk på Log ud , og tryk derefter på Log ud for at bekræfte.

5. Log på Netflix, og prøv igen.

Opdater din Android OS-version

1. Åbn appen Indstillinger (Settings).

2. Tryk på System > Systemopdatering.

3. Søg efter, og installer tilgængelige opdateringer.

4. Prøv Netflix igen.

iPhone og iPad

Log af Netflix

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Tryk på Menu ikonet mere øverst til højre.

4. Tryk på Log ud  ikon for at logge ud, og tryk derefter på Log ud for at bekræfte.

5. Log på Netflix, og prøv igen.

Opdater din iOS-version

Følg Apples trin til at opdatere din enhed til den nyeste version, og prøv derefter Netflix igen.

Computere

Windows

Kontroller din browsers cookieindstillinger

Følg nedenstående trin for din internetbrowser.

Chrome

1. Vælg Chrome-menuen i browserens værktøjslinje .

2. Klik på Indstillinger.

3. I menuen i venstre side skal du klikke på Sikkerhed & beskyttelse.

4. Klik på Cookies og data for webstedet.

5. Sørg for, at indstillingen Ryd cookies og data for webstedet, når du afslutter Chrome er slået fra.

6. Prøv Netflix igen.

Firefox

1. I browserens øverste højre hjørne skal du vælge Menu .

2. Klik på Indstillinger (Preferences).

3. I menuen i venstre side skal du klikke på Sikkerhed & beskyttelse.

4. Under Historik skal du klikke på rullemenuen Firefox vil og vælge Huske historik.

5. Klik på Genstart Firefox.

6. Prøv Netflix igen.

Internet Explorer (version 11 eller nyere)

1. I browserens øverste højre hjørne skal du vælg Værktøjer (Tools).

2. Klik på Internetindstillinger.

3. Under Browserdata skal du fjerne markeringen af Slet browserdata ved afslutning.

4. Prøv Netflix igen.

Microsoft Edge

1. I det øverste højre hjørne af browseren skal du klikke på knappen ...

2. Klik på Indstillinger.

3. I menuen i venstre side skal du klikke på Privatliv og tjenester.

4. Under overskriften Ryd browserdata skal du klikke på Vælg, hvad der skal ryddes.

5. Sørg for, at Cookies og andre data til websteder er slået fra.

Bemærk:
    Hvis du foretrækker, at denne indstilling er slået til, skal du føje netflix.com til listen Ryd ikke.
  6. Prøv Netflix igen.

Opera

1. I det øverste venstre hjørne skal du klikke på knappen Opera.

2. Klik på Indstillinger.

3. I menuen i venstre side skal du klikke på Privatliv & sikkerhed.

4. Klik på Indstillinger for websted.

5. Klik på Cookies og data for webstedet.

6. Sørg for, at indstillingen Ryd cookies og data for webstedet, når du afslutter Opera er slået fra.

7. Prøv Netflix igen.

Opdater Windows

1. Tryk på Windows-tasten på tastaturet.

2. Vælg Indstillinger (Settings) .

3. Vælg Opdatering og sikkerhed.

4. Windows vil søge efter opdateringer. Hvis det ikke er tilfældet, så skal du vælge Søg efter opdateringer.

5. Genstart din computer, og prøv Netflix igen, når opdateringerne er installeret.

Mac

Kontroller din browsers cookieindstillinger

Mac-computer

Følg nedenstående trin for din internetbrowser.

Chrome

1. Vælg Chrome-menuen i browserens værktøjslinje .

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. I menuen i venstre side skal du vælge Sikkerhed & beskyttelse.

4. Vælg Cookies og data for webstedet.

5. Sørg for, at indstillingen Ryd cookies og data for webstedet, når du afslutter Chrome er slået fra.

6. Prøv Netflix igen.

Firefox

1. I browserens øverste højre hjørne skal du vælge Menu .

2. Vælg Indstillinger (Preferences).

3. I menuen i venstre side skal du vælge Sikkerhed & beskyttelse.

4. Under Historik, skal du finde rullemenuen Firefox vil og vælge Huske historik.

5. Vælg Genstart Firefox.

6. Prøv Netflix igen.

Opera

1. I den venstre side af din skærm skal du vælge Opera.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. I menuen i venstre side skal du vælge Sikkerhed & beskyttelse.

4. Vælg Indstillinger for websted.

5. Vælg Cookies og data for webstedet.

6. Sørg for, at indstillingen Ryd cookies og data for webstedet, når du afslutter Opera er slået fra.

7. Prøv Netflix igen.

Opdater din Mac-computer

Følg Apples trin til at installere opdateringer og opgraderinger for macOS, og prøv derefter Netflix again.

Chromebook

Kontroller din browsers cookieindstillinger

1. I Chrome-browserens øverste højre hjørne skal du klikke på MenuIkon for Chrome-menu og derefter på Indstillinger.

2. Klik på Sikkerhed og privatliv i menuen til venstre.

3. Klik på Tredjeparts-cookies.

4. Sørg for, at indstillingen Tillad tredjeparts-cookies er slået til.

5. Prøv Netflix igen.

Opdater din computer

1. Slut din computer til internettet via wi-fi eller Ethernet. Opdateringer kan ikke installeres over et mobilnetværk.

2. Klik på statusområdet (i nederste højre hjørne, hvor dit kontobillede vises).

3. Vælg Indstillinger (Settings).

4. Vælg Om Chrome OS (About Chrome OS) i menuen i venstre side.

5. Vælg Søg efter, og anvend opdateringer (Check for and apply updates).

6. Din computer vil installere alle nødvendige opdateringer. Når opdateringerne er installeret, skal du vælge Genstart (Restart) for at opdatere.

7. Prøv Netflix igen, når din computer er genstartet.

Spilkonsoller

PlayStation 3

Kontrollér indstillinger for dato og klokkeslæt

Hvis datoen og klokkeslættet på enheden er meget forskellig fra den aktuelle dato og det aktuelle klokkeslæt, vil det give problemer at afspille serien eller filmen.

Til japanske PlayStations skal der bruges X i stedet for O til at annullere valget, når O nævnes i nedenstående trin til fejlfinding.
  1. Naviger til Indstillinger (Settings) fra hovedmenuen.

• Hvis du ikke allerede er på hovedmenuen, skal du holde knappen PS på midten af controlleren nede, vælge Afbryd (Quit) og derefter vælge Ja (Yes) for at vende tilbage til startskærmen.

2. Vælg Dato og tidsindstillinger (Date and Time Settings).

3. Vælg Dato og klokkeslæt (Date and Time).

4. Vælg Indstil via internettet (Set via Internet).

5. Tryk på knappen O for at vende tilbage til skærmbilledet for Dato og Klokkeslæt (Date and Time).

6. Vælg Indstil automatisk (Set Automatically).

7. Vælg Til (On).

8. Prøv Netflix igen.

Opdater din PlayStation-firmware

1. Vælg Indstillinger (Settings) på din PlayStations startskærm.

2. Vælg Systemopdatering (System Update), og bekræft derefter valget.

3. Vælg Opdater via internettet (Update via Internet), og bekræft valget.

4. Hvis der blev fundet en ny version af firmwaren, skal du bekræfte valget og downloade den nye software.