Min e-mailadresse bliver brugt på en anden Netflix-konto

Følg nedenstående trin, hvis din e-mailadresse allerede er i brug, når du forsøger at oprette en Netflix-konto, eller hvis du har mistanke om, at nogen har oprettet en Netflix-konto med din e-mailadresse:

Netflix viser, at min e-mailadresse allerede er i brug, når jeg prøver at oprette en Netflix-konto

Du har muligvis en eksisterende Netflix-konto

1. Gå til netflix.com/loginhelp.

2. Vælg muligheden for at nulstille din adgangskode via E-mail (Email).

3. Indtast din adgangskode, og vælg Send mig en e-mail (Email Me).

• Hvis du modtager en e-mail til nulstilling af adgangskoden, skal du følge trinnene til at oprette en ny adgangskode og gendanne din Netflix-konto.

• Fortsæt med nedenstående fejlfinding, hvis du ser fejlmeddelelsen: "Der blev ikke fundet en konto for denne e-mailadresse" (No account found for this email address).

Din e-mailadresse er muligvis knyttet til en profil

Du kan føje endnu en e-mailadresse til en profil med en aldersgrænse til Alle for at få personligt tilpassede anbefalinger og anden kommunikation fra Netflix.

E-mailadresser, der er knyttet til en eksisterende profil, kan ikke bruges til at oprette en ny konto, så du skal fjerne din e-mailadresse fra profilen.

Sådan fjerner du din e-mailadresse fra en profil:

1. Log på din konto.

2. Åbn afsnittet Profil og forældrekontrol, og vælg den profil, du ønsker at ændre.

• For visse konti skal du først vælge Profiler og derefter vælge en profil.

3. Vælg E-mail for profil eller E-mail.

4. Klik på Slet e-mailadresse.

Hvad gør jeg nu?

Hvis du har gennemført ovenstående trin, men stadig ikke kan tilmelde dig, bedes du kontakte os for at få hjælp.

Netflix viser, at min e-mailadresse allerede er i brug, når jeg prøver at ændre min kontos e-mailadresse

Du har muligvis en anden Netflix-konto

Det er muligt, at du ved en fejl har åbnet en anden konto ved at fejlindtaste en e-mailadresse eller ved at bruge en anden e-mailadresse til at logge på.

1. Gå til netflix.com/loginhelp.

2. Vælg muligheden for at nulstille din adgangskode via E-mail.

3. Indtast din adgangskode, og vælg Send mig en e-mail.

• Hvis du har modtaget en e-mail til nulstilling af adgangskoden, har du muligvis en kopikonto. Kontakt os for at få hjælp.

• Fortsæt med nedenstående fejlfinding, hvis du ser fejlmeddelelsen: "Der blev ikke fundet en konto for denne e-mailadresse."

Din e-mailadresse er muligvis knyttet til en profil

Du kan føje endnu en e-mailadresse til en profil med en aldersgrænse til Alle for at få personligt tilpassede anbefalinger og anden kommunikation fra Netflix.

Du skal fjerne din e-mailadresse fra en eksisterende profil, før du kan føje den til en anden profil.

Sådan fjerner du din e-mailadresse fra en profil:

1. Log på din konto.

2. Gå til afsnittet Profil og forældrekontrol, og vælg den profil, du vil ændre.

• For visse konti skal du vælge Profiler og derefter vælge en profil.

3. Vælg E-mail for profil eller E-mail.

4. Klik på Slet e-mailadresse.

Hvad gør jeg nu?

Hvis du har gennemført ovenstående trin, men stadig ikke kan ændre din kontos e-mailadresse, bedes du kontakte os for at få hjælp.

Jeg modtager e-mails for en Netflix-konto, der ikke tilhører mig

Nogen kan ved en fejl have brugt din e-mailadresse til at oprette en Netflix-konto. Kontakt os for at få hjælp.