Netflix viser "Kan ikke afspille titel. Prøv igen senere. (30103)"

Du kan eventuelt se en fejl på din iPhone, iPad eller iPod touch, der viser:

Kan ikke afspille titel. Prøv igen senere. (30103)

Det betyder normalt, at oplysninger på din enhed, skal opdateres. Følg nedenstående fejlfindingstrin for at prøve at løse problemet.

Hvornår ser du denne fejlmeddelelse?

Når du forsøger at streame en serie eller film

Genstart din iPhone eller iPad

1. Tryk og hold ned på sideknappen og en af lydstyrkeknapperne på samme tid, indtil skyderne vises. Skub den øverste skyder for at slukke helt for enheden.

• Hvis skyderne ikke vises, kan du trykke og holde ned på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake), indtil den røde skyder vises.

2. Vent i 10 sekunder, og tryk på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake).

3. Prøv Netflix igen, når din enhed er tændt.

Hvis du opretter forbindelse til et tv via en adapter for videokabel

Lightning-stik med videoadapter

Kontrollér, at din videoadapter understøttes

1. Fjern alle kabler, der er forbundet til adapteren, og opret derefter forbindelse til din iPhone eller iPad.

2. Gå til Indstillinger (Settings) > Generelt (General) > Om(About) > Apple HDMI-adapter.

3. Kontroller modelnummeret.

Videokabel eller videoadapter med Thunderbolt eller USB-C

For problemer med iPhone- og iPad-enheder med en USB-C-port kan disse tips måske hjælpe:

• Sørg for, at dit tv eller din skærm er indstillet til den korrekte videoindgangskilde.

• Sørg for, at dit videokabel eller din adapter understøtter HDCP 2.2.

• Prøv at bytte om på enderne på videokablet eller adapteren.

• Hvis det er muligt, så prøv at tilslutte til en anden videoport på dit tv eller din skærm.

Når du forsøger at afspille en downloadet serie eller film

Genstart din iPhone eller iPad

1. Tryk og hold ned på sideknappen og en af lydstyrkeknapperne på samme tid, indtil skyderne vises. Skub den øverste skyder for at slukke helt for enheden.

• Hvis skyderne ikke vises, kan du trykke og holde ned på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake), indtil den røde skyder vises.

2. Vent i 10 sekunder, og tryk på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake).

3. Prøv Netflix igen, når din enhed er tændt.

Download titlen igen

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højreprofilknap.

3. Tryk på Downloads .

4. Ved siden af serien eller filmen med problemet skal du trykke på ikonet for download-status ikon for downloadstatus.

5. Tryk på Slet download slet download.

6. Prøv at downloade serien eller filmen igen.