Netflix viser "Kan ikke afspille titel. Prøv igen senere. (CM:12646;)"

I visse tilfælde vil du se en fejl på din iPhone, iPad eller iPod touch, der viser:

Kan ikke afspille titel. Prøv igen senere. (CM:12646;)

Det skyldes normalt oplysninger, som er gemt på din enhed, og som skal opdateres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Download titlen igen
  1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højreprofilknap.

3. Tryk på Downloads .

4. Ved siden af serien eller filmen med problemet skal du trykke på ikonet for download-status ikon for downloadstatus.

5. Tryk på Slet download slet download.

6. Prøv at downloade serien eller filmen igen.