Billedet fryser, men lyden fortsætter med at afspille

Hvis billedet fryser på ét billede, men lyden fortsætter, når du ser en titel, skyldes det normalt oplysninger, som er gemt på din enhed, der skal opdateres. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

Amazon Fire TV/Stick

Genstart enheden
  1. Tryk på knappen Home på din fjernbetjening til dit Amazon Fire TV.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg Mit Fire TV (My Fire TV).

• Hvis du ikke kan se My Fire TV, skal du vælge System eller Enhed.

4. Vælg Genstart (Restart).

5. Prøv Netflix igen.

Android TV

Nulstil dit Android TV.

1. Tryk og hold tænd/sluk-knappen på din fjernbetjening nede, indtil tv'et genstarter.

2. Prøv Netflix igen.

PlayStation 3

Slet lagrede spildata
  1. Gå til startskærmen på PS3 ved at trykke på PS-knappen > Afslut (Quit) > Ja (Yes).

2. Gå til Spil (Game).

3. Gå til Håndtering af spildata (Game Data Utility), og markér Netflix.

4. Tryk på den trekantede knap.

5. Vælg Slet (Delete).

6. Vælg Ja (Yes).

Roku

Genstart enheden
  1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Smart-tv

Genstart din enhed
  1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Windows-computer

Opdater Windows

1. Tryk på Windows-tasten på tastaturet.

2. Vælg Indstillinger (Settings) .

3. Vælg Opdatering og sikkerhed.

4. Windows vil søge efter opdateringer. Hvis det ikke er tilfældet, så skal du vælge Søg efter opdateringer.

5. Genstart din computer, og prøv Netflix igen, når opdateringerne er installeret.

Sørg for, at videodrivere er opdaterede

Du skal muligvis opdatere computerens videodriver eller installere en videodriver, der understøttes af Windows 10.

Netflix Kundeservice kan ikke hjælpe med disse trin. Er du ikke tryg ved selv at udføre trinnene, kan du bede computerproducenten om hjælp.

• Hvis computeren anvender et grafikkort eller en GPU, skal du bruge den software, der blev installeret sammen med kortet, og opdatere dens videodriver.

Bemærk:
    AMD og NVIDIA er de mest udbredte producenter af GPU'er og GPU-software.
  • Hvis en opdatering ikke fungerede, eller der ikke findes tilgængelige opdateringer, skal du fjerne driveren og installere den igen.

• Hvis der ikke findes en videodriver til din computer, der understøttes af Windows 10, kan du prøve at afspille Netflix på en anden enhed eller i en anden browser, som f.eks. Google Chrome, Mozilla Firefox eller Opera.

Set-top-boks fra Xfinity X1

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Alle øvrige set-top-bokse