Grøn skærm med lyd

Følg fejlfindingstrinnene for din enhed, hvis du får en grøn skærm med lyd, når du prøver at se Netflix.

Amazon Fire TV/Stick

Genstart enheden
  1. Tryk på knappen Home på din fjernbetjening til dit Amazon Fire TV.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg Mit Fire TV (My Fire TV).

• Hvis du ikke kan se My Fire TV, skal du vælge System eller Enhed.

4. Vælg Genstart (Restart).

5. Prøv Netflix igen.

Android-telefon eller -tablet

Kontroller, om andre serier eller film virker

Hvis du har samme problem med andre serier og film, kan du springe disse trin over.

Hvis andre serier og film afspiller normalt, kan du fortælle os om problemet.

1. Gå til streamingaktivitet på din konto i en webbrowser.

2. Find serien eller filmen på listen, og klik på Rapporter problem.

3. Følg vejledningen, og klik på Rapporter problem.

Vi vil forsøge at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du se andre serier og film. Gå til Sådan rapporterer du et problem med en titel for at få flere oplysninger.

Sluk for din enhed, og tænd den igen.

1. Sluk for din mobil eller tablet. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

Apple TV

Genstart enheden
  1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Blu-ray-afspiller

Genstart enheden
  1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

iPad

Genstart din iPad

1. Tryk og hold ned på sideknappen og en af lydstyrkeknapperne på samme tid, indtil skyderne vises. Skub den øverste skyder for at slukke helt for enheden.

• Hvis skyderne ikke vises, kan du trykke og holde ned på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake), indtil den røde skyder vises.

2. Vent i 10 sekunder, og tryk på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake).

3. Prøv Netflix igen, når din enhed er tændt.

Mac-computer

Opdater din Mac-computer

Følg Apples trin til at installere opdateringer og opgraderinger for macOS, og prøv derefter Netflix again.

Roku

Genstart enheden
  1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Smart-tv

Genstart din enhed
  1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Windows-baseret computer eller tablet

Genstart enheden

1. Åbn menuen Amuletter (Charms) ved at trykke på Windows-tasten og C.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg Strøm (Power).

4. Vælg Genstart (Restart).

5. Vent 15 sekunder, tænd for enheden igen, og forsøg at se Netflix igen.

Opdater din Windows-version

Følg linkene nedenfor for trin til at tjekke, om der er opdateringer af din version af Windows, prøv Netflix igen.

Computere, der kører Windows XP eller Vista, kan ikke opdateres til en version, der understøttes af Netflix. Vi anbefaler at bruge en computer med Windows 10 eller nyere.

Afinstaller og installer Netflix-appen igen

Fjern Netflix-appen

Bemærk:
Sletning af Netflix-appen sletter eventuelle titler, du har downloadet til enheden.
  1. Vælg Netflix i menuen Start.

2. Højreklik på Netflix-appen, eller tryk på den og hold den nede.

3. Der vil blive vist et pop op-vindue. Vælg Fjern (Uninstall).

4. Vælg Afinstaller (Uninstall) igen.

Installer Netflix-appen igen

1. Vælg Butik (Store) i menuen Start.

2. Vælg Søg (Search) øverst til højre på skærmen.

3. Indtast Netflix i søgefeltet, og tryk på Enter.

4. Vælg Netflix i søgeresultaterne.

5. Vælg Installer (Install).

• Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du logge ind med dine oplysninger fra Microsoft.

6. Når opdateringerne er gennemført, skal du starte appen og forsøge at se Netflix igen.

Opdater dine grafikdrivere

Kontrollér, at alle dine grafikdrivere er opdaterede. Hvis din computer indeholder både et integreret og dedikeret grafikkort, skal du søge efter opdateringer til begge. Kontakt computerproducenten, hvis du ikke er sikker på, hvordan det gøres.

Xbox One